2018. január 20., szombat

Kérdések Untwine-hoz

A Magyar Cobra Portállal együttműködésben hamarosan interjút készítünk Untwine-nal, a Recreating Balance (Az Egyensúly Újrateremtése) blog szerzőjével, aki számos Cobra konferencián vett részt, többször szervezői minőségben, a mai napon pedig Budapesten indította útra nemzetközi workshop-sorozatát.

Az ehhez a bejegyzéshez fűzött megjegyzésben lehet kérdéseket intézni hozzá, amiket belefoglalunk majd az interjúba. A kérdéseket jan. 25. csütörtök 23:59-ig áll módunkban fogadni. A szerkesztés jogát fenntartjuk.


11 megjegyzés:

 1. Sziasztok!

  Az lenne a kérdésem, hogy az esemény a mi galaxisunk közepén következik be, és a bolygónk ebben jelentős szerepet képvisel. Az univerzumunkban a fizikai számítás szerint 2 billió galaxis van (megközelítőleg). Ez hatalmas szám. Hozzánk legközelebb az Androméda van, ami jelenleg is felénk tart (és mi is felé). Tehát a 2 Galaxis össze fog ütközni. Hogyan hat az esemény a más Galaxisokra? Máshol, ami eseményünket hogy fogadják, avagy hogy várják? A galaxisunkon belüli fajokat ismerjük hellyel-közzel. Számszerűleg-megközelítőleg hány faj él az Univerzumunkban, ha 2 billió Galaxis-t tartunk számon?
  Köszönöm, és Áldás!

  VálaszTörlés
 2. Szia! A mi Galaxisunkban a pozitív Földönkívüliek 5 millió bolygón élnek.

  VálaszTörlés
 3. Hogyan hatnak a Felsőbb Énünkre a lelkünk 3D-ben megtapasztalt szenvedései, a kozmikus anomália okozta személyiség torzulások?

  Az Esemény és a Felemelkedés milyen hatással lesznek az állatvilágra?

  VálaszTörlés
 4. Kérdéseim a Rózsavonallal kapcsolatban az alábbiak. Mit érdemes róla tudni, milyen jelentősége van illetve lesz az események idején? Érdemes-e felkeresni, töltődni a környezetében? Ha igen pontosan hol mikor esetleg telihold idején, tavaszi, nyári napforduló idején? Ezzel kapcsolatban Saint-Sulpice templomról szeretnék Tőle néhány információhoz jutni. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szeretem művelni a kertemet. Az elmúlt időszakban észveszelytően sok betegség, vírus jelent meg a zöldségeknél, gyümölcsöknél. Irreálisan új dolgok ütik fel a fejüket! Egyre durvábbak! Kemény munka előzi meg azt, hogy termés legyen úgy a zöldségeknél, mint a gyümölcsöknél! Szeretném megtudni, hogy az Eseményt követően ezen betegségek eltűnnek? Mennyiben fog változni a kiskert művelők munkája kertjükben?
  Előre is köszönöm a választ! Tóth Enikő

  VálaszTörlés
 6. Kedves Krisztián nagyon hálásak vagyunk nektek az interjúért. Szeretnék egy kérdést feltenni Untwine-hoz: Mi lesz a Csillagmagok családtagjaival, ha integrálódtak a lélekcsaládjaikhoz? Együtt maradnak, vagy valamilyen más útjuk lesz? Nagyon szépen köszönöm előre is a választ. Sok sikert mindannyiótoknak. Üdv Viki :)

  VálaszTörlés
 7. Kedves Krisztián! A Nyolcas számtechnikával kapcsolatban kérdezném Untwine-t. Lehet-e használni ezt fordítva? Teremtésre. Olyan megfordított módon, hogy az előttem lévő körbe jó dolgokat pakolok bele és kérem Mihály Arkangyalt, hogy (elvágás helyett) erősítse meg ezt a köteléket. Akár úgy, hogy közben elképzelem, hogy angyali fényével megáldja a körök kapcsolódási pontját.

  Volna egy másik kérdésem is: Gondoltam, hogy Cobrának teszem fel a kérdést, de talán te is ismered rá a választ: Koraszülötteket ápolok, gyermekápoló vagyok. Hogyan fog átalakulni a gyógyászat az Esemény után? Gondolom, átképzésekre szükség lesz és nagy változások lesznek. Lesz-e szükség orvosokra, nővérekre - még ha másként is fogják hívni ezeket a szakmákat? Van-e esetleg jelenleg Magyarországon olyan gyógyászattal kapcsolatos tanfolyam/iskola, amit ajánlani tudsz, és az Esemény után is használható tudást ad? Azt biztosan tudom, hogy a gyógyítás területén szeretnék maradni, szívesen tanulnék is, de lehetőleg olyasmit ami tényleg hasznos és a jövő gyógyászatához kapcsolható. Köszönöm a választ!

  Kedves Krisztián köszönöm munkádat! :)

  VálaszTörlés
 8. Ha van mód a közlésre, szeretnék tudni az 1., 2., 3. besorolású "jó" kategóriájú emberekből pár nevet. Köszönettel, Papp Katalin Barbara

  VálaszTörlés
 9. Szia Krisztián
  Untwine írásába volt, hogy szétválasztani az akaratot mindennemű függéstől ezt a családra is és a párkapcsolatra is kell érteni?

  VálaszTörlés
 10. Szia Krisztián :-)

  Régóta foglalkoztat egy kérdés, amit már egy ideje szívesen megkérdeztem volna akár Cobrától vagy Untwinetól is! Így öröm ez a lehetőség...hát kérdezek talán elérkezik oda, ahova számon, előre is köszönöm :-)
  Az évek alatt többször volt már szó arról, hogy a Fénymunkásokat és az embereket is a másik oldal figyeli... Talán a Fénymunkásokat jobban...nem tudom! Folyamatosan tisztítjuk magunkat...többségünk, ilyenkor emelkedik a fényünk is úgy gondolom, másként lehet érzékelni bennünket, és a tudatossági szintünk is megváltozik a folyamatok során. Kérdésem az lenne, hogy ezen folyamatok alatt elért bármiféle emelkedés ami látható lesz rajtunk, energetikailag bemérhető a másik oldal által...egyszercsak elérkezik egy határhoz, ami fölött egyszerűen csúnyán kifejezve "kiütnek" bennünket? Számomra ez fontos kérdés, hiszen az egyéni fejlődésünk is ezen múlik. Van egy határ itt a Földön, melyet emberi halandó nem képes átlépni, mert valahol mindig eléri azt a határt ahol majd "ki fogják ütni"? Maguk a Fénymunkások ennek minden percben ki vannak téve, hiszen a legkülönfélébb módokon képesek "kikapcsolni" bennünket, és olyan, mintha bizonyos szintekről újra kellene indulnunk azután? Remélem érthető voltam és lesz alkalom, hogy a kérdésem is eljusson a megfelelő személyhez... Köszönöm szépen :-)

  VálaszTörlés
 11. Untwine egyéb elfoglaltságai mellett ezidáig sajnos többszöri nekifutásra sem tudott időt és energiát találni az igen terjedelmes interjú elkészítésére. Mindkettőnk nevében elnézést kérek!

  VálaszTörlés