2018. március 1., csütörtök

Nyílt levél az Ellenállási Mozgalomhoz: Amiért a fénymunkások támadják egymást

Cobra az Istennő erejéről szóló bejegyzésében hivatkozott az alábbi, kiváló írásra, aminek az alapos megértése és feldolgozása legalább olyan fontos számunkra, mint a felszínen túli fényerők számára.

Eredeti bejegyzés: The Unknown Lightwarrior (Az Ismeretlen Fényharcos) https://www.returntoyourtruth.com/single-post/2018/01/17/Open-Letter-To-The-Resistance-Why-Lightworkers-Attack-Each-Other
Fordította: Len NévteA korábbi cikkeimmel ellentétben ez rövid lesz… részben azért, mert az Ellenállásnak, az összes többi nem evilági csoportnak és a most először ide inkarnálódott földönkívüli lelkeknek szükséges… sürgősen megkapniuk ezt az értesülést, amit nehéznek bizonyul igazán „magukévá tenniük”… feldolgozniuk… és így megérteniük a való világ praktikus szintjén… annak a valódi okairól, miért támadják egymást a földfelszíni fénymunkások. 
A továbbiakban e cikkben… minden nem evilági csoporthoz szólok, nem csak az Ellenállási Mozgalomhoz.

Első számú ok: Legtöbbünk csak pár életnyire van attól, hogy sötétté váljon.

Nem-evilágiként… jól tudjátok, hogy az arkhónok egykor angyalok voltak.
Tudjátok, hogy az olyan dolgokkal való való kölcsönhatás , mint az Elsődleges Anomália… a csapdába esés a lineáris időben (gyors kiszabadulás nélkül)… a véget nem érő sebesülés, le, egészen a lelki szintig… együtt a tudat összetett kiforgatásával, perverziójával… könnyen felülkerekedik egy nagyszerű Fénylényen, ha nem hozzák ki elég hamar egy ilyen övezetből.

Ez olyasmi, amiről intellektuálisan tudtok… de nehezetekre esik, hogy igazán feldolgozzátok, összerakjátok ezt az információt oly’ módon, hogy tényleg megválaszolja a kérdést, hogy miért támadják egymást a fénymunkások, miközben együtt dolgoznak és harcolnak a planetáris felszabadításért, anélkül, hogy magatok is ténylegesen megtapasztaltatok volna számos emberöltőnyi életet itt…

Ez a cikk lehetővé teszi számotokra, hogy végre igazán megértsétek ezt. Vagy, ahogy mi, itt a felszínen mondjuk… Hogy tényleg „fölfogjátok”.

 Mert hogyan képes bármely fénymunkás a másikat támadni, miközben vállt vállnak vetve dolgoznak és küzdenek?

Ez annyira ésszerűtlen…

Olyan ronda…

 Szembe megy mindennel, amire törekszünk…

 Ez gyakorlatilag, a szó szoros értelmében őrültség…

 Tehát, el kell magyaráznom nektek… mint nem-evilágiaknak… a gyakorlati mechanizmusait annak, hogyan működik az őrület.

Nem csak azt fogom elmagyarázni, miért támadják egymást a fénymunkások, miközben vállt vállnak vetve küzdenek a zsarnokság ellen… de azt is elmagyarázom, hogy miért váltak az olyan pozitív csoportok, mint a szabadkőművesek… templomosok… keresztények… és mindazok a rendek, melyekről mind tudjuk, hogy a pozitív ösvényen indultak az ókor előtti misztérium iskolai gyökereiktől… a zsarnokság eszközeivé.

Kezdjük azzal… hogy bemutatom nektek az átlagos felszíni fénymunkást… egy mélyebb pillantást vetve a „szeretet és fény”… a legjobb szándék… és a mosolyok nyilvános látszata mögé.

 Hogyan néz ki valójában az átlagos felszíni fénymunkás

Figyelem, minden nem-evilági/az Ellenállás tagjai!

Bemutatom… a felszíni fénymunkást:Egyszerűen cseréljétek ki az „Önvaló, a valódi Te” szavakat középen arra, hogy „A fénymunkás valódi Énje”…

Most képzeljétek el, hogy a fenti ábrán egy réteg (abból, ami egy fénymunkásban van), csupán egy negatív időszakot, vagy eseményt képvisel… csupán egyetlen életben. Aztán képzeljetek el szó szerint 5-12 ilyen réteget minden életben.

Aztán szorozzátok meg mindezen rétegeket a több ezer élettel, amit az Atlantisz óta a felszínen ragadt fénymunkások megéltek.

Mivel a fénymunkások többsége Atlantisz óta itt van, 11 000-25 000 évnyi életről beszélünk.

Ez rengeteg emberöltőnyi élet! 

Hogyan használja ki ezt a sötétség, hogy támadásokat provokáljon

Tehát, gondoljatok úgy az ábrán felsorolt szavakra, mint egy-egy résre, vagy vezetékre… a sötétség „hozzánk fér” olyan szinteken, melyek jócskán az éber tudatosságunk küszöbe alatt találhatók.  
Még egyszer… ez olyasmi, amit már tudtok, de mivel ti… nem-evilágiként…

·         nem rendelkeztek több ezer évnyi zavaró hatás/vezeték rétegeivel magatokban

·         nem tudjátok, milyen érzés, amikor az őrület energetikai töltése keresztüljön az egyik ilyen résen/vezetéken

·         nem tudjátok, milyen érzés, amikor felülkerekedik rajtatok, vagy gránátként hat rátok a düh, harag, fájdalom stb… és aztán felerősítik a belső negatív entitások, melyek keresztüljönnek ugyanezen a résen/vezetéken.

·         nem tudjátok, milyen, ha a tudatosságotok szintjét a földhöz csapják, így reménytelenné téve, hogy felismerjétek az egyenesen a sötétségből érkező „küldött” gondolatokat, vagy „küldött” érzéseket.

·         nem tudhatjátok… amíg nem tapasztaltátok meg saját magatok, addig a fokig és abban a mennyiségben, ahogy mi… napi szinten… az elmúlt 11-25 ezer évben.

Másképpen fogalmazva...
 
NEM TUDJÁTOK megérteni… amíg nem tapasztaltátok meg ITT… és ilyen sokáig.

Nézzük konkrétan, egy meglehetősen tipikus példán keresztül! 

Két fénymunkás egy projektről, vagy küldetésről beszél. Az időn kívüli térből (a lineáris időn kívülről) egy negatív entitás (gyakran több) keres és talál egy mély sebet az egyik fénymunkás bensőjében. Aztán ugyanez az entitás, vagy entitások csoportja manipulálja a másik fénymunkás tudatát az ő sebesülésén/vezetékén keresztül, hogy észleljen valamit, vagy mondjon valamit… ami (a sötétség által) szándékosan a lehető legrosszabb, amit mondhatott volna a másik fénymunkás előtt… és BUMM…

…szó szerint egy energetikai robbanás következik be

…vörösen izzó vasat nyomtak, mélyen a seb érzelmi testi alkotórészébe (és azt már ne is említsük, hogy hajlamosak vagyunk az érzelmi kilengésekre, a preadamiták genetikai manipulációi miatt)

…aztán a helyzet bonyolódik, több entitás jön be, hogy felerősítsék az érzelmeket, minél több „loosh” (energetikai táplálék) termelése végett

…majd egy (a sötétség által) előre megfontolt módon a fénymunkás, akinek éppen energetikai izzó vasat döftek a be nem gyógyított sebébe, elkerülhetetlenül elveszíti lába alól a talajt, érzékennyé válik és még csak arra sincs ideje, hogy ezt észrevegye, mivel éppen most kapott erős ütést… aztán ugyanettől a sötétségtől manipulálva kimondja a lehető legrosszabb dolgot, amit a másik fénymunkás előtt mondhat, akin keresztül az eredeti csapás érkezett…

…és ismét bonyolódik a helyzet (a negatív töltést tekintve).

És már kész is a VESZEKEDÉS.

Tartsátok észben… hogy a munkára és az együttműködésre kellett fókuszálniuk és koncentrálniuk… miközben a sötétség rendelkezésére állt a világ összes ideje, hogy nagyon is szándékosan megrendezzék ezt (mivel a lineáris időn kívül vannak) és a két fénymunkás tudatossági küszöbe, illetve lelki/szellemi vizuális észlelésük szintje alatt mérjenek csapást, miközben ők a fénymunkára próbálnak koncentrálni.

Szóval próbáljatok meg fénymunkásként dolgozni 11-25 000+ éven át, tipikusan ilyen körülmények között.

Sok szerencsét! 
  
Amikor a Sötétségről van szó… Felejtsétek el a logikát és az ésszerűséget!

Amikor az egymást „támadó” fénymunkások ügyével foglalkoztok, igazából nem „gyenge jellemű” fénymunkásokkal van dolgotok… hanem magával a sötétséggel. Az, hogy fénymunkások támadják egymást, nem más, mint KÖVETKEZMÉNY.  

És mivel a sötétséggel néztek szembe, ŐRÜLETTEL néztek szembe

…elmebajjal néztek szembe

…ésszerűtlenséggel néztek szembe

…pszichopátiával néztek szembe
…olyan jelenségekkel néztek szembe, amiknek nincs – és nem is lehet – semmi értelmük.

És ahogy bármely pszichiáter, vagy eléggé fejlett spiritiszta megmondhatja… ŐRÜLTEKNEK hiába érvelsz.

Most már tudjátok, miféle küzdelemmel álltok szemben.

Most már tudjátok, miféle küzdelemmel állunk MI szemben.

Számotokra… egy végigdolgozott, a sötétség elleni harccal töltött  nap után ott az ötcsillagos pihenőhely és lakosztály valamilyen hajó fedélzetén, ahova visszavonulhattok.

Mi mehetünk a hálószobánkba, aminek a fenntartásáért keményen meg kell dolgoznunk, és közben a sötétség az állandó társaságunk.

Miénk a bűbájos megtiszteltetés, hogy harcolhatunk (hoppá, bocs… „dolgozhatunk”)  megint a nem-fizikai síkokon, alvó állapotunkban.

Nektek ott vannak a legjobb technikák, hogy meggyógyítsátok magatokat, amikor csak szükség van rá…

Nekünk várnunk kell, és spórolnunk az olyan technikákra, amik csak törtrészt olyan jók, mint amikhez ti hozzáfértek.

Próbáljatok meg ilyen körülmények között élni 11 000-25 000 évig… és meglátjuk, mennyire lesz könnyű  nyugodtnak maradnotok, amikor legközelebb a sötétség durván beledöf egy sebbe azon keresztül, amit egy másik fénymunkás mond, vagy tesz a tudatos éberségi szintje alatt.

A megfelelő fizikai analógia minderre… ha a sötétség arra késztetne engem a vezetékeimen keresztül, hogy egy vörösen izzó vasdarabot tartsak a bőrödhöz… nyugodt maradnál, és tartózkodnál attól, hogy megüss?

Ez történik az érzelmi testünkkel, amikor a sötétség az egyik fénymunkáson keresztül ténykedik, azzal a szándékkal, hogy megtámadja a másikat, azért hogy szétzúzzák a hálózatot és a bajtársiasságot. 

Értitek már?

A „belső csatornák” kritikus tömegének átlépése az, ami az egykor nagyszerű Fénylények elsötétedését okozza… vagy azt, hogy a sötétség nagyrészt dróton rángatja őket.

Emlékezzetek… ugyanez okozta az egykor nagyszerű arkangyalok… teljes elsötétedését.
Ezek NAGY Fénylények voltak!

Nagyobbak, mint amilyenek mi vagyunk, vagy ti vagytok – ami engem illett… és igazi, különleges tiszteletet érdemelnek (azért, amik egykor voltak)!

 Ennek az alcím alatti szakasznak  az egyszerű üzenete az… hogy minél több rétegnyi vezetéked van (lásd a fenti ábrát)… annál jobban beborítja benső fényedet, vagy eláraszt sötétséggel az energiarendszeredben, és így… még több sötétséget kezdesz becsatornázni, és kevesebb fényt… az éber tudatosságod szintje alatt.

És mi MIND voltunk már ilyen helyzetben… és vétkesek vagyunk benne, változó mértékben, attól függően, hogy hány rétegnyi vezetékünk van… milyen régen ragadtunk ezen a bolygón … és persze, mennyire voltunk sikeresek a benső tisztító és gyógyító munkában.

Az eredmény?

A felszíni fénymunkások megközelítőleg 90-98%-át vagy ártalmatlanná tették (a sötétség szempontjából)… vagy arra kényszerítették, hogy minden idejüket és energiájukat az öngyógyításnak szenteljék… és nagyjából 2% az, aki eléggé aktív és teljesítőképes, hogy bármilyen hatással legyen.

Ezért kezdtek tömegesen inkarnálódni itt a földönkívüli lelkek a II. vh. után, mert a fénymunkások túlnyomó többsége, akik Atlantisz óta itt vannak (ez még mindig a felszíni fénymunkások többségét jelenti)… nagymértékben ki lettek, illetve ki vannak iktatva.

Annak az eredménye, hogy valaki Atlantisz óta itt ragadt

Alább egy újabb vizuális szemléltetés, ami segít elmagyarázni, hogy mi váltja ki azt, hogy fénymunkások egymást támadják. Azért használok ilyen képeket, mert a verbális kommunikációnak komoly korlátai vannak, ha valaki próbálja kifejezni magát a másik személy számára… pláne egy nem-evilági lény számára.

Genetikailag lehúzva… vakon és ütött-kopottan..
A felszíni fénymunkások valódi állapota. A csapdába esés és a sötétséggel minden formájában és megnyilvánulásában Atlantisz óta vívott harc (hoppá, bocs… átalakítás) eredménye… SZÜNET NÉLKÜL.

Sok sikert a 3D-s teljesítőképességgel!

És még csak bele sem kezdtem a külső zavaró hatások felsorolásába!

Most még csak nem is érintem ezt az egész témát… ez a másik fő oka, hogy miért „támadják egymást” a fénymunkások… ami egy teljes cikket fog igényelni… mert ez a cikk már így is hosszabb lett, mint akartam, és azt ígértem a felszíni közönségemnek, hogy rövidebbre fogom a cikkeimet :-/

Csak annyit mondok, hogy az összes hatás, amiről idáig olvastatok, az egyes fénymunkások benső állapotából ered… DUPLÁZZÁTOK MEG… és akkor megkapjátok a külső (a Fátyol, Arkhón rács stb.) hatást is.

Mára ennyit… (ahogy mondják)!

Tehát, csak ezzel fejezem be. 

Igazán remélem, hogy most már jobban meg tudjátok érteni, fénymunkások miért „támadják egymást”, anélkül, hogy megtapasztáltok volna saját magatok, milyen ténylegesen itt lenni.

Szeretünk benneteket.

Annyira megkönnyebbültünk, hogy itt vagytok.

Megígérjük… hogy a teljesítőképességünk és teljes lehetséges hatásunk a planetáris felszabadítás erőfeszítéseiben EMELKEDNI FOG, az olyan projektek által, mint a 144,000 Aktivációs Kampánya!


[Életrajz]

A Földi Személyzet Parancsnokság Rádió műsorvezetője és a 144 000 Aktivációs Kampányának szervezője Az Ismeretlen Fényharcos: egy fényharcosokból és fénymunkásokból álló erőteljes csoport tagja, amely távolról és személyesen egyaránt megtisztít és helyreállít természeti és ember alkotta erő/hatalmi központokat, örvényeket, portálokat, ley-vonalakat, irányítótermeket, szakrális geometriát és minden sötét akadályt az éteri, asztrális és plazma síkokon… hogy téged, engem, és az egész bolygót a leggyorsabban az Eseményhez vezető idővonalra helyezze. Hogy többet tudj meg a Globális Ley-vonal (A Fátyol Átlyukasztása) Tachion Kamra projektről, és/vagy a 144 000 Reaktiválásának Kampányáról, erőteljes gyógyításhoz való hozzáférésről (le egészen a lélek szintjéig)… tisztításról… energetikai műtétekről… DNS-aktiválásról és szellemi/lelki segítségnyújtásról Makroszintű Fénylényekkel, hogy visszaszerezhesd a hatalmadat… látogass el ide: https://www.returntoyourtruth.com


…de először nyomd meg a megosztás gombot. Ennek futótűzként kell terjednie.

8 megjegyzés:

 1. Milyen felszabadító érzés lesz majd, amikor az Esemény pillanatában ezek a sötét rétegek egy csapásra elpárolognak! Hatalmas megkönnyebbülés, mindent elsöprő örömteli érzés. Oly régóta cipeljük a sötétség terheit, hogy megszabadulni tőlük leírhatatlanul boldog pillanat lesz. <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom, hogy egy csapásra, vagy inkább fokozatosan fognak-e elpárologni, de abban biztos vagyok, hogy óriási megkönnyebbülés lesz! :)

   Törlés
  2. Így van, nekem is hatalmas lenne/lesz az örömöm amikor ez megtörténne/nik, de semmi sem szokott egységesen megtörténni. Egyénileg zajlik le. Dehát majd meglátjuk, csak jöjjön már, unalmas az élet így.

   Törlés
  3. Az alapján, amit eddig olvastam, nem azonnal fog eltűnni, hanem valószínűleg rétegről rétegre. De végre segítséget kapunk a lebontásához, a gyógyuláshoz, és ez már több, mint amit most el tudunk érni!

   Törlés
  4. A végső Áttörés persze az Eseménykor fog bekövetkezni, amit mindannyian nagyon várunk, de addig is tisztíthatjuk, és gyógyíthatjuk magunkat. Nemcsak ennek a világnak, saját magunknak is nagy szüksége van rá.

   Nyilván nem véletlen, hogy Untwine éppen most kezdett workshopokat tartani a témában: ahogy közeledünk az Eseményhez, egyre fontosabbá válik az öntisztítás, mert az utolsó időszak lesz a legnehezebb, és éppen ekkor lesz a legfontosabb, hogy kiegyensúlyozottan tudjunk cselekedni. Éppen ezért helyeztem el önhatalmúlag 2 db hivatkozást a fenti szövegben, ahol említi az öntisztítást és öngyógyítást.

   Ezen kívül a gyógyulásban, a sötét praktikákkal szembeni védelemben és a konfliktusok megelőzésében/kezelésében nagyon sokat segít, ha behívjuk az istennői energiákat.

   Törlés
 2. Tökéletesen érthető , precíz írás ! Ha van ,s miért ne lenne együttérzés - beleérző képesség bennük ,kezd fogalmuk lenni arról , amit itt a Földön kellett átélnünk ! Sokan elfáradtak , tény és való , de vagyunk még páran ,akik újra és újra összekapják magukat , jobban figyelnek és SOHA nem adják fel ! Kitartás ! Köszönet és Áldás Mindenkinek !

  VálaszTörlés
 3. Sajnos magamon is tapasztalom a feszűltséget, a sok morgolódást! Ilyenkor veszek egy nagy levegőt és leállítom a belső mérgelődéseimet!

  VálaszTörlés