2018. május 31., csütörtök

Öntisztítás


Sok fénymunkás/fényharcos véli úgy, hogy a Sötétség valami teljességgel rajtunk kívül álló dolog, aminek csupán áldozatai vagyunk. A helyzet azonban az, hogy nem pusztán mi vagyunk benne a Mátrixban, hanem a Mátrix is bennünk van. Belénk programozták, belénk verték, dolgozták, csepegtették… Úgy belénk ivódott, hogy gyakran már észre sem vesszük, és már önszántunkból tesszük magunkévá egyes aspektusait (pl. az „Oszd meg és uralkodj” különféle termékeit). Ezek az inkarnációkon át fölhalmozódott sötét rétegek aztán remek belépési pontokat képeznek a sötét entitások és technológiák számára, hogy kedvükre manipulálhassanak és uszíthassanak egymás ellen minket. Az energetikai támadások során traumáinkat, be nem gyógyult lelki sebeinket, fölhalmozódott negatív lerakódásainkat vezetékként használják.

Embertársainkkal egyetemben minket használnak fel: saját társteremtői minőségünket fordítják ellenünk, a több rétegnyi manipuláció révén, hogy társtettesekké váljunk e sötét világ létrehozásában, és az áldatlan állapotok fenntartásában.

Ahhoz, hogy teljesíthessük vállalt küldetésünket a Föld felszabadításában a sötét erők uralma alól, először szükséges alkalmassá tenni magunkat a feladatra.


Cobra az áprilisi budapesti konferencián elmondta, hogy az év elején aktivált új idővonalon a felszíni lakosság leginkább felébredett részének a korábban tervezettnél közvetlenebb részvételére lesz szükség. Ez azt is jelenti, hogy még inkább ki kell lépnünk a komfortzónánkból, és szembe kell néznünk saját árnyékunkkal, azaz személyiségünk sötét, többnyire tudattalan részeivel, illetve lerakódásaival. Ez olyasmi, amit a sötét erők a legkevésbé sem akarnak, éppen ezért terjesztették el, beszivárogva a New Age mozgalomba azt a fölfogást, miszerint „minden rendben van: ne is foglalkozzunk a rossz dolgokkal, mert csak tápláljuk őket”. Szokás szerint vettek egy féligazságot (ami ugye „félhazugság” is), hogy eltérítsék vele az embereket. Természetesen nem jó túl sok figyelmet és energiát szentelni a Sötétségnek, mert könnyű „bele esni”, de ha nem is veszünk róla tudomást, akkor szabad utat adunk neki. Ahogy Cobra egy korábbi konferencián fogalmazott:

"Egy igazi fénymunkás/fényharcos nem hagyja figyelmen kívül a sötétséget (a gonoszt), hanem átalakítja..."

Ahhoz, hogy ezt nagy léptékben is megtehessük, először saját magunkon, ill. magunkban szükséges végrehajtanunk. Az energiamezőnkben, ill. a finomtestünkben hordozzuk számos, a Mátrixban eltöltött élet lenyomatát: traumákat, programokat, lerakódásokat. Nyilvánvalóan nem véletlenül kezdte Untwine Budapesten az erről a témáról szóló nemzetközi workshop-sorozatát ez év januárjában. Az áprilisi konferencián Cobra elmondta, hogy Magyarország egy fontos Istennő-örvény helyszíne, és mint ilyen, kulcsfontosságú a planetáris felszabadítás folyamatában. Ebből következik, hogy az itt élő fénymunkás/fényharcos közösség felkészültsége szintén fontos, ez pedig csak rajtunk múlik. Untwine megfogalmazásában:

„Csak azok az emberek képesek repedéseket létrehozni a mátrixban, és egészséges valóságot teremteni itt és most , akik mentesítve magukat a programozástól elvégzik benső munkájukat, és lehorgonyozzák az ÉnVagyok Jelenlétüket itt és most.”

Erősen és közepesen szennyezett, ill. tiszta aura. A legtöbb fénymunkás/fényharcos aurája a középső képre hasonlít, valóban tiszta aurája pedig nagyon kevés embernek van a bolygón.

A programozás témája erősen összetett, több önálló bejegyzést is kitesz majd, de mindenek előtt érdemes rendszeresen emlékeztetnünk magunkat, hogy mindenestül átjárja a világunkat, kultúránkat és igen, a személyiségünket is. Ahogy Cobra a konferenciákon rendre elmondja, a programozásnak 6 fő rétege van:

1. Implantátumok, amiket minden egyes inkarnáció során megkapunk: a legalapvetőbb hitrendszereket (elkülönülés a Forrástól, ill. a szexuális és a szeretet/szerelem energiák szétválasztása) szó szerint belénk ültetik, illetve ekkor veszítjük el előző életbeli emlékeinket. (Ez a nagy, központosított elmeprogramozó vallások alapja.)
2. Trauma alapú elmeprogramozás: a megrázó események hatására a személyiség széttöredezik, a feldolgozatlan rész az így létrejövő tudatalattiba kerül – jól támadható pontokat képezve. (Egyéni és közösségi, társadalmi szinten egyaránt.)
3. Szülők, család: a frissen implantált csecsemő magába szívja a közelében lévő, már elve programozott emberek érzelmeit és gondolati mintáit. (Így adódnak át a különféle családi terhek, generációkon át.)
4. Iskola: az iskolarendszer alakítja ki a tekintélyelvűség reflexeit és közvetíti a kultúra alapvető hitrendszereit, szellemiségét, ismeret- és formaegyütteseit.
5. Média: a közvéleményt és a köztudatot megformáló, legyártó hatalmi gépezet.
6. Skaláris technológiák: a Fátyol egyik aspektusa, ami képes blokkolni, illetve ösztönözni bizonyos képességeinket, viselkedésformáinkat (lásd a hivatkozásban szereplő felsorolást).

A programok felismerése és felfejtése hosszú folyamat, ami a felébredés folyamatának alapvető része. Ahhoz, hogy felismerjünk néhány alapvető, először igencsak megrázó igazságot, igazából elég néhány külső réteget felfejteni. A Cabal, vagy éppen a Fényerők létezését felismerve, még korántsem szabadulunk meg mindentől, sőt. Éppen azért tapasztalunk annyi konfliktust a fénymunkások/fényharcosok között, mert a programok és lerakódások nagy része továbbra is „dolgozik”. Éppen ezért nagyon fontos szem előtt tartanunk, hogy nem csak a „másik” programozott, aki mondjuk, ellentmond a saját hitrendszerünknek. Sose induljunk ki abból, hogy velünk a világon minden a legnagyobb rendben van. Cobra gyakran hangsúlyozza az őszinteség, mindenek előtt, a saját magunkkal szembeni kíméletlen (félreértés ne essék: NEM kegyetlen, hanem kíméletlen) őszinteség fontosságát.

Mindannyian sok olyan gondolati, vagy érzelmi konstrukciót építünk be a személyiségünkbe, ami nem a Világosságból való. Ezek felismerésében és lebontásában természetesen legmegbízhatóbb és legfontosabb segítőnk saját Fensőbb Énünk lehet, ezért is érdemes minél erősebb kapcsolatot kialakítanunk vele. Mivel ezt - különösen eleinte - sok minden akadályozhatja, nyugodtan folyamodhatunk olyan „külső” segédeszközökhöz, mint az ősi kínai (taoista) orákulum, a Ji Csing, amiről Cobra is tett már említést, mint olyan eszközről, ami rálátást ad az életük problémáira azoknak, akik valóban keresik a válaszokat, méghozzá Dou Mu istennő segítségével. A Ji Csing lényegében egy olyan rendszer, amitől kérdezni lehet, és egy felsőbb értelem ad választ rajta keresztül. Az önismeret és a bölcs harmónia „könyve”.
Ahhoz, hogy eligazodjunk a földi hitrendszerek, magyarázatok és ideológiák katyvaszában, a Galaktikus Kódexben foglalt, a Galaktikus Konföderáció tagjai által felismert és elismert igazságok, alapelvek is támpontot nyújthatnak. A Kódexet tanulmányozva láthatjuk, hogy ezek a gondolatok sokszor és sokféleképpen megfogalmazódtak a Földön is, de előbb-utóbb mindig eltorzították, kiforgatták, vagy beszennyezték őket, hogy ne juthassanak érvényre.

A legtöbb esetben a programok felismeréséhez és lebontásához szükséges tisztánlátás eléréséhez is szükség van öntisztításra, ehhez pedig számos eszköz, illetve módszer áll rendelkezésünkre.

Untwine a workshopján megosztott velünk egy egyszerű módszert, ami könnyedén elvégezhető, és segít kitisztítani az energiarendszerünkben lévő lerakódásokat, negatív energiákat, illetve az implantátumok által begyűjtött anomáliás plazmát: állva, a fejünk fölé emelt kézzel fehér fényt lélegzünk be a földből a lábainkon keresztül a napfonat csakrába, majd kilélegezzük ezt a fényt fölfelé, a fejünkön és a karjainkon keresztül. A következő belégzéskor fentről lefelé végezzük ugyanezt, tehát a fejen és a karokon keresztül le a napfonatba, majd kilélegezzük a fényt a lábakon keresztül, aztán megint alulról fölfelé, majd fentről lefelé. Lélegezzünk így egy darabig!


Egy másik, Untwine által is ajánlott technika leírása itt található: http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/01/a-kotelekek-elvagasa-nyolcas-technikaval.html
A második körbe bármi belehelyezhető, amitől szabadulni akarunk: szokások, tulajdonságok, nyomasztó emlékek, kapcsolatok, kötődések, programok stb. Érdemes meditációban felderíteni, hogy a „hagyma” mely rétege adja magát eltávolításra. A körök szétválasztása után behívhatjuk a kék és/vagy az ibolya lángot is, hogy megtisztítson minket az adott dologtól, illetve vizualizálhatjuk, ahogy elemészti.

Általában is használhatjuk az ibolya lángot öntisztításra, pl. így, vagy ahogy kívánjuk: http://angyalforras.hu/Ibolya-lang/Az-ibolya-lang-mukodese

Ugyanígy használhatjuk az AN fehér tüzét: http://2012portal-hungary.blogspot.com/2017/05/az-feher-tuze-atvor-project.html

Vagy a Mjölnirt is: http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/02/egyuttmukodes-mjolnirral.html

Az itt leírt módszer pedig egyaránt használható önvédelemre és öntisztításra is: http://2012portal-hungary.blogspot.com/2016/09/vedelem.html
A lélekörvényt behívva gyorsan és hatásosan megtisztíthatjuk magunkat a feljövő negatív érzésektől, gondolatoktól, de entitások elűzésére is alkalmas.

Ezt a meditációt pedig a napi rutin részéve tehetjük:Legyünk mi a változás!
A Fény győzelme!

1 megjegyzés: