2015. január 21., szerda

Vizualizáció: 30 nappal az Esemény után„Gizában, (a 2014. decemberi portál-aktiválás idején rendezett konferencián – a ford.) Cobra egy nagyon mély és különleges meditációba vezetett be minket. Arra kért, képzeljük el és éljük át, mit éreznénk 30 nappal az Esemény után.

A legutóbbi interjúja végén is elmondta, hogy fontos vizualizálnunk az Esemény utáni életünket, hogy felgyorsítsuk a manifesztáció folyamatát.

A meditáció főbb lépései:

1. Csukd be a szemed, nyugtasd meg tested, elméd és érzelmeid (azzal, hogy a lélegzésedet figyeled, vagy más, neked megfelelő módon).

2. Hol ébredsz fel 30 nappal az Esemény után? Mi van körülötted? Mit érzel?

3. Ahogy felkészülsz az új napra, gondold el mit fogsz csinálni, hova fogsz menni, majd menj, és éld át!
Fontos, hogy mély meditatív állapotban vizualizáljunk.

 

Cobra szerint itt az ideje, hogy elképzeljük mindezt, és megosszuk másokkal, tehát kérlek, oszd meg az élményeidet, ha úgy érzed helyesnek!"
(Forrás: „freddylight”)

Irizáló felhők München felett, 2015. január 10-én - A szokatlan intenzitású és kiterjedésű (Közép-Európa nagy részén látható) jelenség Cobra szerint a Fény visszatérését, az Áttörés szakaszát jelzi

Engedjétek meg, hogy megosszam a saját vizualizációim közül az elsőt:

Tehát, egy hónappal vagyunk az Esemény után. Jelenlegi otthonomban ébredek, könnyedén, kellemes, remény-, sőt örömteli érzésekkel. Elvégzek egy rövid meditációt, ami közben még intenzívebben érzékelem a mindent átjáró Fényt. Elkészítem és elfogyasztom a reggelimet, minőségi, bio-alapanyagokból, melyeket végre megengedhetek magamnak.

Átfutom a híreket a neten (a főáramú hírportálokon): szabadenergia- és fejlett gyógyító eszközök tömeges gyártása és elosztása, a szegénység felszámolására irányuló projektek szerte a világon, helyben egy újabb ideiglenes menedékhely megnyitása a hajléktalanok számára, egy videó, amiben egy férfi földönkívüliekkel való találkozásának élményeiről beszél.

A másik szobában a párom valamilyen oktató-videóanyagon dolgozik, finoman megcsókoljuk és megöleljük egymást, és a változásokról beszélgetünk, melyeket tapasztalunk.

Biciklivel megyek a városba a tavaszi napsütésben (a most következő tavaszról van szó), a forgalom enyhe, az emberek az utcákon kedélyesek és örömteliek, csoportokban beszélgetnek, játszadoznak, közösen főznek, étkeznek a parkokban, kisebb csoportok meditálnak. Egy férfi láthatóan felidegesíti magát valamin, a többiek nyugtatgatják. Rajzok, festmények, street art művek láthatók a falakon sokfelé (egy részük a közelmúlt traumáival, más részük az előttünk álló lehetőségekkel foglalkozik, akárcsak az óriásplakátok többsége), egy helyen a lakók közösen festik ki egy háztömb homlokzatát, miközben kerti partit tartanak, mások a köztereket csinosítgatják, kertészkednek.

Megbeszélésen veszek részt egy közösségi központban (amely zsúfoltabb, mint valaha), egy aznap esti esemény szervezéséről van szó, egy amolyan új paradigma fesztiválról az Esemény első hófordulójára időzítve - gyűlésekkel, kiállításokkal, részvételi (a szokásos aktív előadók, passzív közönség felállás helyett közös zenélésen, éneklésen alapuló) koncertekkel stb. A telefonon valakivel a már zajló street art projektről beszélünk.


A metróban az emberek mosolygósak, ismeretlenek elegyednek szóba egymással, a párok néha gyengéden csókolóznak. Az esti ünneplés: betűszobrok a domboldalban (olyan szavakkal, mint megbocsátás, béke, szeretet, gyógyulás stb.), 3D nyomtatóval készült szobrok, koncertek, tábortüzek a parkokban, színes fényfestés a házfalakon szerte a városban. Elszabadultak a művészek és az álmodozók. Találkozom a párommal és barátokkal, finoman, de felszabadultan ünnepelünk. A legtöbb ember körülöttünk semennyi, vagy csak kevés alkoholt fogyaszt, hiszen egyre kevesebben érzik szükségét, de azért akad egy-két részeg - nekik gondjukat viseljük. Sokan nyíltan élnek fűvel valamilyen formában. (Bár hivatalosan még nem legalizálták, mióta kiderült az igazság, senki sem zavartatja magát miatta.) A kocsmák, bárok tele vannak, de nem olyan zajosak és zűrzavarosak, mint korábban. Hazafelé néhány önszerveződő nyilvános vetítést is látunk parkokban, házfalakon. Az egész város tele van reménnyel és izgatottsággal.

Lassan kezdünk hozzászokni az igazi szabadság gondolatához...

4 megjegyzés:

 1. Szerintem, nem kell már plakát és pozitív reklám sem, nem igényli senki már a bulizást és iszogatást, mert szerintem a Galaktikus Nap fénye ami eléri majd a Földet, az felemeli minden élőlény rezgésének frekvenciáját, s ez által mindenki isteni természetére emlékezve, azt fogja megélni, ami nem más, mint a feltétel nélküli szeret és a tudatos teremtése a mindennapjainknak. Nem lesz már oka rá az embernek, hogy alkoholt igyon, mivel tudja, hogy az méreg az agynak, s megakadályozza a tudatos teremtő képességünk működését. Betegség sem lesz, tehát nem kellenek korházak, mindenkinek eszébe fog jutni, mert ez a természetes állapotunk, hogy mi magunk teremtjük azt amik vagyunk és amit meg akarunk tapasztalni. Ez annyira tökéletes állapot, amit a mostani frekvenciánkon el sem tudunk képzelni, mert telepatikusan kapcsolódunk egymáshoz és nem interneten és a reggelt azzal kezdjük, hogy hálát adunk mindenért és áldást küldünk mindenkinek a teremtő ereje sikeres kibontakoztatásához.Más dolgunk lesz, mert a mai multi cégek megszünnek, mert nem a pénz és a hatalomvágy lesz a fontos, hanem az ember igazi teremtő erejének a kibontakoztatása. Az elit, a cabal is részesül ebben a magas frekvenciájú rezgésből, s ők is vagy megváltoznak, vagy mivel nem bírják elviselni, ha túl nagy a különbség a rezgésszintek között, akkor megáll a szívük és meghalnak. Ezért kell most amíg van még rá lehetőség, meditálni, szeretetben élni mindennel és mindenkivel, mert ez emeli a rezgésünk frekvenciáját, s ez segít majd elviselni, tudatosan befogadni a még magasabb frekvenciájú fény áradatot amit a Teremtő áldásként küld nekünk.Vajon akik olyan türelmetlenek, tényleg készen állnak, tényleg elbírják majd e magas frekvenciákat? Mert én mindig, ahányszor csak megkérdeztem e helyzetről a Teremtő véleményét, ugyanazt a választ kaptam, amit a Bibliában is megtalál mindenki: " Nem késik el az ígérettel az ÚR, mint némelyek késedelemnek tartják, hanem hosszan tűr érettünk, nem akarván, hogy némelyek elvesszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson." (Új testamentom, Péter II.levele 3:9) S azt se higgyétek el, hogy Jézus Krisztus ÚJ testamentoma úgy ahogy van hibás és rossz a fordítás.Ezzel is csak a cabal akar távol tartani attól a bölcsességtől amit bárki bárhol könnyen elérhet, ha nincs pénze, akár ingyen is.Engem a Jézus tanításai és az Új testamentom erősített meg hitemben, s a hitem abban, hogy a ami próféták könyveit is elolvassam, hogy tükröt álljanak és ráébresszenek isteni mivoltomra. Előbb tanulmányozzátok át és csak azután tegyétek félre, vagy ajánljátok másoknak is önmaguk feleszmélésére. Áldott legyen minden ember, mert erre teremtetett ! Szerető szívvel, Lehner Ella (gella@tvn.hu)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyet értek veled Ella. :-)

   Törlés
  2. Kedves Ella, megfeledkeztél róla, hogy az elképzelt nap csupán egy hónappal az Esemény utánra esik, tehát az átmenet első szakaszába, amikor még éppen csak elkezdődik a mélyre ható változások megnyilvánulása.

   Törlés
 2. Ez döbbenetes.. és egyben örömteli ha ez valoban megtörténhet, megtörtenik...mintha egy filmet néznék..én kivànom hogy együttérzöbbek legyunk es az a sok szép viselkedési forma valoban aktivàlodjon bennünk. Ha ez az Isteni tervben igy van, tàmogatom és éltetem a rezgését..

  VálaszTörlés