2015. január 22., csütörtök

Ne csak várd az Eseményt - tehetsz is érte!


(„Untwine” Don't be Afraid of Strangelet Bombs c. írása nyomán)

Ez egy felhívás, amit a népesség felébredett részéhez szeretnék intézni.

Számos közvetítő, leleplező és egyéb „tanító” lépett elő ezen a bolygón az évek során. Különféle témákban osztottak meg velünk rendkívül fontos információkat, de végső soron mindezek lényege a Váltás, az Esemény, bolygónk felszabadítása.


E bolygó állapota semmiképpen sem nevezhető normálisnak. A diszharmónia nem természetes. A más bolygókkal való kapcsolat hiánya nem normális. A Forrás/Teremtő színtiszta harmónia, egység és öröm. Mi, csillagmagok tudtuk ezt, és jöttünk, sok-sok helyről az univerzumból, hogy segítsünk, törődésből vettük a fáradtságot, hogy idejöjjünk, és keresztülmenjünk számos nehézségen, hogy leszülessünk ide, annak ellenére, hogy megvolt mindenünk, paradicsomi életet éltünk, e börtönön kívül.
Nem azért tettünk így, hogy letelepedjünk valahol egy-egy kertvárosi házban, olyan állásokban dolgozzunk, melyekről tudjuk, hogy nem magasabb céljainkat szolgálják, hogy így megengedhessük magunknak a házakat, melyekben sosincs időnk semmire, miközben olyan terveink és álmaink vannak, melyek megvalósítására sosem marad energiánk. Nem azért a csekélyke kényelemért jöttünk, ami tulajdonképpen semmi e bolygó küzdelmeihez és ahhoz az élethez mérve, amit élhetnénk.

Sokan nézői pozíciót vettek fel, figyelik a különféle források által a frontvonalról érkező híreket, majdnem úgy, mintha egy jó filmet néznének.

Nem ezek vagyunk. Nem ezért jöttünk ide. Azért jöttünk, hogy felszabadítsuk e bolygót. Sokan várnak még több információra, de ahogy ez az agarthai közvetítő elmondta, már bőven elég információhoz van hozzáférésünk a küldetésünk végrehajtásához.

A legtöbb megbízható információforrás már elmagyarázta, hogy segíthetünk, de a legtöbb ember, akikkel találkozom, nem tudatosítja magában a benne lakozó erőt, aminek birtokában van, és amivel hatékonyan segíthetne a helyzet megoldásában.

Ahogy Cobra elmondta, a jelen körülmények között a sötétség túszként tart minket, azzal fenyegetnek, ha csillagtestvéreink közvetlenül segítenek minket, egy (kvantum-anomáliákon alapuló) strangelet bomba, vagy valami hasonló robbanna fel. Ez az oka annak, hogy nincs kapcsolatunk más bolygókkal, és hogy ilyen sok itt a szenvedés.
Egy strangelet bomba mindent elpusztítana a bolygónkat körbevevő Fátyolon belül, de amint a láncreakció elérné a Fátylat, csillagtestvéreink azonnal megállítanák. (Egyébként elvben az egész Univerzumot elpusztíthatná.) Mit mond ez el nekünk? Azt, hogy teljes mértékben hatalmukban áll megállítani egy strangelet bombát, vagy  a sötétség bármilyen más formáját.
Az egyetlen ok, amiért nem képesek azonnal megoldani a helyzetet az, hogy a Fátyol technológiája és kvantum-anomáliái korlátozzák lehetőségeiket azon belül, és ha megpróbálnának erővel betörni, az beindítana egy bombát, vagy más megtorló intézkedést.

A kép a 2013. januári állapotot ábrázolja, immár csak a Fátyol felszínközeli rétege áll ellen a Fény kétirányú nyomásának.


Pontosan ez az, amiért törtük magunkat, hogy idejöjjünk, és inkarnálódjunk ebben a katyvaszban. Így megnyithatunk egy hidat belülről.  

Amikor a megfelelő meditációt, vizualizációt, vagy más típusú fénymunkát végezzük, ténylegesen kis lyukakat ütünk a Fátyolon. Tényleg.

Igen, sokan megteszik amit tudnak, hogy szeretetet osszanak meg a mindennapjaikban. De ez a bizonyos ügy összpontosított elhatározást igényel, azt hogy közvetlenül foglalkozzunk vele, és közösen, időben és térben összetartva dolgozzunk rajta, mert a változásoknak időben és térben kell végbemenniük.
Ha kevesen vagyunk, a lyukak kicsik lesznek, és elég hamar újra bezárulnak. Viszont ha elegen veszünk részt, a nyílások elég nagyok lehetnek, hogy csillagtestvéreink benyomuljanak és hatástalanítsanak bármit, ami a változás útjában áll.
Egyelőre nem vagyunk elegen, ami azt jelenti, hogy földönkívüli testvéreink csak lassan és óvatosan tudtak haladni, annak érdekében, hogy ne indítsanak be valami sötét dolgot, így viszont a változás késik. Ki akarja ezt?
Ez azt is jelenti, hogy azzal a néhány csillagmaggal szemben, aki tényleg részt vesz, illetve kezdeményez, a sötétség így, vagy úgy, de túlerőben van, hiszen olyan munkát végeznek, ami több embert igényelne.

A Fény Erőinek az volt a terve, hogy az Eseményre, a váltásra 2012 áprilisában kerüljön sor. Megtörténhetett volna akkortájt, ha eljátszottuk volna a szerepünket benne.

Nem passzív szemlélők vagyunk. Mi a teremtők vagyunk. Szerepünk van, melyet szükséges betöltenünk.

Megnézni azt a filmet, megcsináltatni azt a frizurát, meginni azt az italt a barátokkal, várhat.
Az ilyen dolgokat megtehetjük akkor, amikor az emberek, az állatok, a növények és a bolygó nincsenek többé napi szinten megbecstelenítve.
Nézz körbe magad körül, nézd a világ állapotát. Ez meglehetősen fontos.

(Immár az Áttörés szakaszában vagyunk, egy kis erőfeszítés is nagyon sokat jelenthet! – a ford.)

"Nem őrültél meg, csupán felébredtél."

Szakíthatsz vasárnaponként 15 percet erre:
Kulcs a Szabadsághoz Meditáció
Minden vasárnap 17:00 CEST (nyári időszám.)/16:00 CET (téli isz.),
illetve minden nap ugyanekkor.

144 000 ember részvétele szükséges a bolygó felszíni népességéből, hogy nyissunk egy hasadékot, amely elég nagy, hogy megindulhasson az Esemény. Egymillió csillagmag és 7 milliárd ember közül ez nem olyan sok. Már sokkal több, mint 144 000 ember van, aki felébredt egy bizonyos fokig.

"Az ezt a meditációt elvégző emberek száma az egyetlen, igazán jelentős tényező, amely fölgyorsíthatja a folyamatot, és aminek meghatározása a felszíni emberi lakosság hatalmában áll." (Cobra)

Buddhikus oszlop meditáció

Minden nap 17:30 CEST (nyári isz.)/16:30 CET (téli isz.)
"A másik meditáció, ami támogathatja az Új Atlantisz energiarácsot, a Buddhikus Oszlop meditáció. A bolygó bármely olyan helye vagy szituációja fölött elhelyezhetitek a Buddhikus Oszlopot, melynek gyógyulásra van szüksége:" (Cobra)

Erre is szánhatsz heti 1-2 órát, szintén nagyon hatásos eszköz a Fátyol kikezdésére:

Ez csupán néhány percet vesz igénybe, és Cobra szerint fontos, hogy most, miután beléptünk az Áttörés fázisába, minél többen gyakoroljuk, felgyorsítandó a változásokat:


Ezeken kívül használhatod a tehetséged és kreativitásod, számos más módon.

Emlékezz, ki vagy valójában!

3 megjegyzés:

 1. A kézzelfogható dolgokat hiszem inkább

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amit hiszel, az lesz a kézzelfogható...

   Törlés
  2. El kell képzelni a jót..és akarni kell..így teremted meg amit akarsz....

   Törlés