2015. január 22., csütörtök

Asztrálutazás Telos-ra(A Bilocation to Telos c. írás alapján)

Telos a leginkább nyitott és társaságkedvelő agarthai (vagyis a fejlett ősi civilizációk földalatti hírmondói gyanánt fennmaradt – a ford.) város. Shamballah-n kívül sok titkos városnak még a neve sem ismert a felszíni irodalomban. A kultúrák és nézőpontok városonként eltérőek, egyesek sokkal nyitottabbak, mint mások. Telos egyrészt a földalatti világban fekszik, másrészt az éteri síkon a hegyek fölött található. Egyidejűleg több síkon létezik. Telos egy ugrópont, illetve köztes állomás sok világ felé, túl ezen.

A zsilipek kinyílnak, és egyre több információ kezd majd felszínre kerülni a következő néhány hónapban. Az Agarthai Hálózat és szövetségesei sürgősségi ellátást és vigaszt kívánnak nyújtani azoknak, aki a spirituális ösvényt járják.


Sharula Dux vallomása talán az egyik leginkább megbízható kinyilatkoztatás a 20. századból.

A kaliforniai kultúrát mélyen befolyásolták a nyugati part titkos városai. A hálózatok gyakran működnek együtt a felszínen élőkkel. A titkos városok léte széles körben ismert, azonban ritkán képez beszédtémát.


Nyugodj meg!

- Ne aggódj jelszavak, nevek, titkos szimbólumok, vagy mantrák miatt! Az őszinteség minden, amire szükség van.

- Ne aggódj sem engedély, sem amiatt, hogy méltónak érzed-e magad! Csak kövesd az érzéseidet. Az agarthai városokban számos szint, illetve kör található, csak próbáld ki, nyúlj feléjük, és meglátjuk, mi történik!

- Ne aggódj azon, hogy másolatot kell-e készíteni a fizikai testedről. Kivetítheted magad a tudatosság egy formátlan felhőjeként, vagy ahogy csak jónak érzed.

- Ne úgy beszélj velük, mintha istenek, vagy mesterek volnának. Csak kezeld őket régen elveszett családtagokként. Nekik is megvannak a maguk problémáik, a maguk fejlődési útja. Később, a Felszabadítás után kiderülhet, hogy a mi genetikánk hordozhat olyan képességeket is, amilyeneket az övék nem.


- Ne kapaszkodj bele a szívélyes fogadtatásba, és ne maradj tovább a kelleténél! A Telos-i idő lassabban telik a miénknél. Egy perc a mi oldalunkon hónapokat, vagy éveket jelenthet számukra. Miután úgy érzed, tanultál valamit, állj tovább!

- Ne korlátozd magad! Sosem tudhatod, mit érhetsz el a belső síkokon.


- Ne pazarold az időt fizikai kapcsolatfelvételért való folyamodásra és alkudozásra. Eljön, amikor megérett rá az idő, valószínűleg azután, hogy a feszültség alább hagyott a felszínen.


- Ne aggódj amiatt, amit a fizikai érzékeid mondanak. Tanulj meg a szívedre, köldöködre, harmadik szemedre és más benső érzékeidre hagyatkozni!

Mindemellett nyugodj meg, és élvezd az utazást! A szeretet és bölcsesség érzelmei könnyebben átélhetők Telos-ban és más agarthai településeken.

Szándék
Tiszta okkal és céllal menj oda! Talán segítségre van szükséged egy fizikai problémával, pénzügyi elgondolással, rossz szerencsével, spirituális védelemmel kapcsolatban, vagy csak szeretnél kikapcsolódni és élvezni az éteri társaságot.
Légy nagyon őszinte magaddal a tekintetben, hogy mit érzékelhetsz! Ne próbáld úgy formálni a tájat, hogy az előzetes elvárásaidhoz igazodjon!
Találj módot az önvédelemre (pl. kapcsolódj a Galaktikus Központi Naphoz és a Föld középpontjához, majd hozz létre egy tükröző energiamezőt magad körül, ami minden ártó energiát visszaver az eredete felé), és számolj az asztrális trükkökkel és csapdákkal is!
Végül, talán nem vagy képes a bilokációra, asztrálutazásra, de elképzelheted, álmodozhatsz róla. Feledkezz meg a technikákról, nyújtózz ki szeretettel, és élvezd az utazást…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése