2019. január 17., csütörtök

Eljött az idő, össze kell fognunk! 2019.01.21.: A Fény Visszatérésének Aktivációja

Érzitek ti is? Látjátok? Hallottátok? Január 21-én, reggel 6:11-kor olyasmi fog történni, ami ebben az univerzumban még sosem. Egy elképesztően összetett, óriási erejű asztrológiai együttállás során lehorgonyozhatjuk a legmagasabb Fényt a Kozmikus és a Galaktikus Központi Napból, a Szíriuszon és a Plejádokon keresztül. Ez a mi nagy lehetőségünk. Ha a bolygó felszíni lakosságából legalább 144 000-en részt veszünk a Fény Visszatérésének Aktivációja Meditációban, akkor óriási lépést tehetünk a végső Áttörés felé. Ehhez pedig csak annyi kell, hogy ez egyszer félretegyük kisebb-nagyobb nézetkülönbségeinket, és 20 percre egyesítsük erőinket.

Közép-európai idő szerint január 21-én reggel teljes holdfogyatkozás lesz, több mint 20 fényszöggel kísérve, három csillagkapu (a Szíriusz, a Plejádok-beli Alcyone és a Galaktikus Központ) és szinte minden bolygó és jelentős kisbolygó között a Naprendszerben.

Ez egy elképesztő, rendkívül erős konfiguráció, ami hatalmas lehetőség az áttörésre. A három csillagkapu aktiválása azt jelenti, hogy egyszerre három hiperdimenzionális plazmaáramlás éri el a Föld felszínét, utat nyitva a Galaktikus Központ, a Szíriusz és a Plejádok energiáinak. Éppen ezért a központi civilizáció/Gömb Szövetség, a szíriusziak, és a plejádiak is különösen aktívak lesznek ekkor. Az aktiválás előtt érdemes kapcsolódni hozzájuk, pl. a Szíriusz és az Alcyone megfigyelésével, melyek derült estéken jól láthatók. (Azonosításukban segítségünkre lehet pl. ez az oldal, ahol a középen található helynévre kattintva, a helyszín/nézőpont kiválasztása után, egyes csillagokra is rákereshetünk az aktuális égtérképen, balra fent, a "Sky object" mező használatával.)


Olyan energetikai eseménynek nézünk elébe, ami jelentőségében a 2012. december 21-i portálaktiváláshoz mérhető. Jelenleg egy erőteljes tisztulási folyamaton megyünk keresztül, ami nem mindig könnyű. Sokan azok közül is kételkednek, akik tudják, valójában mi zajlik a Földön, mert a felszabadítás elhúzódik. Azonban az utóbbi hónapokban egyre szembeötlőbb a nyugtalanság, egyre érezhetőbb az energetikai feszültség, és tapasztalható, ahogy az emberek tömegesen ébredeznek. Ez annak is köszönhető, hogy az elmúlt évek során a tömegmeditációkkal egyre erősebb kapcsolatot építettünk a sötétséggel terhelt fizikai világunk és a magasabb dimenziók között, és eljutottunk arra a pontra, ahol tudatos kapcsolatot létesíthetünk a Kozmikus Központi Nappal, ami az egész Univerzumot köti össze a Forrással/Teremtővel. Ilyen módon ez még soha nem történt meg ebben az univerzumban.

Ahhoz, hogy ezeket az ötödik, illetve magasabb dimenziós energiákat megfelelően lehorgonyozzuk a Földön, világméretű, tömeges szinkronmeditáció szerveződik. Ahogy egy sor tanulmány is alátámasztja, tömeges meditációval hatékonyan csökkenthető pl. az erőszakos cselekmények száma.

Ha ebben a csodálatosan különleges pillanatban elegen, világszerte legalább 144 000-en veszünk részt a meditációban, teljes sebességre kapcsolhatjuk a bolygó felszabadítását és az Új Aranykor megteremtését. Senki más nem teheti ezt meg helyettünk.

A Fényerők megteszik a magukét, nélkülük esélyünk sem lenne, de ezt nem tehetik meg helyettünk. Ez az, ami csak és kizárólag rajtunk, a felszíni lakosságon múlik, mert mi vagyunk itt a 3D-ben, a karanténon és a mátrixon belül. Lehozhatjuk az energiákat, és felébreszthetjük lélekcsaládjaink tagjait, ezzel szétrepesztve a mátrixot. A sötét erők pedig mindent megtesznek, hogy utunkat állják, első sorban nem-fizikai módon. Képesek elterelni az emberek figyelmét, elbátortalanítani őket, vagy elfeledtetni velük a meditációt, tehát érdemes résen lenni. És persze, mint mindig, megy az „oszd meg és uralkodj!”. Egyik csoportnak nem tetszik a másik, ezért, vagy azért, és végül apró részleteken siklik ki a legfőbb közös célok elérése.

"Egyként kell fellépnünk, mindannyiunknak!"
Ha a felirat nem indul automatikusan, kattints az ikonra!

Nem számít, hogy hogyan nevezzük ugyanazokat a dolgokat. Nem számít, hogy melyik elbeszélésben, vagy megközelítésben hiszünk, kit követünk, kivel szimpatizálunk és kivel nem. Végképp nem számít, hogy kivel miben nem értünk egyet, milyen nézeteltéréseink voltak/vannak.

Még az sem számít, hogy kinek van igaza. Csak az számít, hogy mi fénymunkások, fényharcosok, csillagmagok a sötétség végét, a Fény Visszatérését akarjuk! Ez a feladatunk, ezért vagyunk itt!

Azért, hogy támogassuk a Föld felszabadítását és elősegítsük az Új Aranykor beköszöntét ebben a kritikus pillanatban, egy új kozmikus ciklus kezdetén. Most 20 perc erejéig mindenkivel szükséges együttműködnünk, aki ugyanezt akarja. És igazából sokkal-sokkal többen akarjuk ezt, mint 144 000-en. A Föld felszínére a fizikai síkon csak mi tudjuk lehorgonyozni ezeket az energiákat, hogy teremtő tudatosságunk erejével átalakíthassuk ezt a világot. Erre pedig a tömeges meditáció az eszközünk. Ha ennyire sem vagyunk képesek, akkor még több időnk lesz megtanulni, hogyan érdemes ezt csinálni...

A kulcsfontosságú meditáció időpontja tehát a holdfogyatkozás maximuma, Magyarországon jan. 21-én reggel 6:11, más időzónákhoz lásd ezt az oldalt.

Vezetett meditáció, illetve írott instrukciók a videó leírásában:
https://www.youtube.com/watch?v=czd0w8LU4T4
(Megj.: annál a résznél, hogy "Emeld föl kezeidet...", föl is kell állni.)
Letölthető változat (az online verzióval adódhatnak problémák.)

Frissítések a meditációról, magyarul:
http://2012portal-hungary.blogspot.com/

A Fény, avagy Világosság győzelme!

Ui.: Az aktiváció előtt minden nap, Közép-európai idő szerint este 9-től elvégezzük ezt a meditációt, a szándéknyilatkozathoz hozzáadva, hogy ezzel meghívjuk valamennyi társunkat, hogy vegyenek részt 21-én, így biztosítjuk a kritikus tömeg elérését. Várunk szeretettel, ha vezettetést érzel a csatlakozásra!
Köszönet kedves lélektestvéreimnek a közreműködésükért!

31 megjegyzés:

 1. Fény a Fényben RAGYOG ên is ott Vagyok

  VálaszTörlés
 2. Együtt megcsináljuk, győzni fogunk!

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Feny gyermekei egyesulnek.Erositheted a meditációt ha mantrázol!

  VálaszTörlés
 5. Feny gyermekei egyesulnek.Erositheted a meditációt ha mantrázol!

  VálaszTörlés
 6. Feny gyermekei egyesulnek.Erositheted a meditációt ha mantrázol!

  VálaszTörlés
 7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 9. Óriási az érdeklődés, ez lett minden idők legolvasottabb bejegyzése ezen a blogon. Hálás köszönet mindenkinek, aki segített, illetve segít terjeszteni a hírt. Világszerte gyülekezünk, és együtt elvégezzük a dolgunkat.
  A Világosság győzelme!

  VálaszTörlés
 10. Szeretettel áldással ott a helyem👃

  VálaszTörlés
 11. Mivan? Mi ez a baromsag? Kozponti nap? Uristen ennyi suletlenseget, ennyis legbol kapott baromsagot egy helyen. Ugye ez csak vicc? Nyugtassatok meg hogy ez csak poen es nem sullyedt meg ilyen melyre az emberiseg

  VálaszTörlés
 12. Tudat összpontosítás s ha mantrázol a meditáció előtt a hátas sokkal etrőssebb.Amire a mostani együtt állaskor szükség is van.

  VálaszTörlés
 13. Együtt minden sokkal könnyebb és jobb lesz! Itt vagyok! 💗🙏

  VálaszTörlés
 14. Az alvàs elèg mèly meditàciò??🤗

  VálaszTörlés
 15. Na mizu? Megvolt a 144 ezer agyhalott? :D

  VálaszTörlés