2018. július 8., vasárnap

A mátrix és a programozás rétegei (prezentáció)

Az alábbi linken elérhető az V. Cobra Etheric Liberation Hungary találkozón, június 24-én elhangzott előadáshoz tartozó vizuális segédanyag, illetve annak webes használatra átszerkesztett változata.

Az előadás az össztársadalmi elmeprogramozás rétegeinek áttekintéséről szólt: a fénymunkások közötti konfliktusoktól kiindulva a belénk programozott, illetve belénk ivódott szemlélet- és viselkedésmódokról, az "Oszd meg és uralkodj!" mentén megszervezett társadalomról, a teljes kultúránkat átható egyensúlytalanságról, agresszivitásról és elnyomásról, különösen a nőies minőségek elnyomásáról, a saját társteremtői mivoltunk önmagunk ellen fordításáról és a programozás 6 fő rétegéről, illetve mindezek tudatosság általi feloldásáról.

Alapját a Cobra által a budapesti Felemelkedés Konferencián elmondottak adták, kiegészítve a tőle származó egyéb információkkal, illetve általa hivatkozott háttéranyagokkal. Ezen felül Untwine munkássága fontos inspirációul szolgált. Ezek összefüggésében mutattam be bizonyos meglátásaimat, amik az elmúlt 10-15 évben kulturális és társadalmi téren végzett tevékenységem során alakultak ki.


A prezentációban az elemekre való kattintással és a képernyő alján megjelenő nyilak (illetve a billentyűzet megfelelő gombjainak) segítségével is lehet navigálni. A felépített sorrend megtartásának érdekében alapvetően a nyilak használata ajánlott. A képek kattintással kinagyíthatóak. Előfordulhat, hogy a böngésző a beállításainak megfelelően "felugró ablakként" értelmezi és letiltja a hivatkozások megnyitását - ilyenkor a megjelenő értestítésnél engedélyezhetjük kivétel hozzáadását.

A prezentáció itt érhető el: https://prezi.com/view/XS1DXcn6wJIo77NLMtWX/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése