2016. június 2., csütörtök

„Küszöbön álló, jelentős bolygószintű változások” - ÉirePort Csoport (Gaiaportal), ’16.06.01.
Az általában csupán kódolt energetikai üzeneteket közzé tevő csoport most a szokásosnál jóval hosszabb, szöveges üzenetben figyelmeztet a küszöbön álló, drámai energetikai változásokra:


„Ez egy alternatív bejegyzés a GaiaPortal – Gaia Energetikai Üzenetek oldala számára. Bár kötődik Gaia energetikájához és potenciáljához, lehetőségeihez, kívánatosnak éreztük ilyen módon kommunikálni, mint az „ÉirePort Csoport” (Éire: Írország írül, Port: kapu, vagy kikötő - fordítói megj.).

E csoport Fényhozókból, pontosabban „Frekvencia Hordozókból” áll, különböző szintekről, akik mind a saját (néha számos vibrációs övezetet felölelő) tartományukban segédkeznek. ÉirePort Csoportként az a szerepünk, hogy közöljük üzeneteinket azok számára, akiknek van hozzá szemük, hogy meglássák, fülük, hogy meghallják és szívük, hogy felfogják azok kiterjedését és teljességét. Az is feladatunk, hogy figyelmeztessük a bolygó „Szín-Lényeit” (vagy "Szín-ember-Lényeit", a kifejezés valószínűleg a csillagmagokra, ill. felébredettekre utal - ford.) a küszöbön álló, jelentős bolygószintű változásokra, elsősorban „Energetikai” értelemben.

Ez a pillanat MOST jött el.

E „Föld”, „Gaia” stb. néven emlegetett kollektív planetáris test frekvenciáinak emelkedése Gaia evolúciójának e pillanatáig relatíve állandó volt. Máshogy fogalmazva, a növekedés üteme egy egyenes vonalhoz volt hasonló. Ez hamarosan változni fog… drasztikusan.

A „drasztikus” alatt „drámait” értünk, nem olyasmit, ami bármilyen jelentős átrendeződést okozna a bolygó 3D (harmadik denzitás-beli, vagy fizikai – ford.) szerkezetében (az ilyen változások egy erősen „irányított” módon zajlanak… nagy részben mi vagyunk „A Kezelők”). Azonban az ember-lények és a Szín-(ember-)Lények tudatossága is befolyásolja ezt. E tudatosság (legalábbis számunkra) váratlanul nagy mértékben emelkedett. Ez végső soron felgyorsítja mindenki ébredését, és oly mértékig növeli a bolygó rezgésszintjét, hogy erőteljesen „érzékelhető” egy közelgő kitörés.

Nem tudjuk megmondani, hogy mely 3D időkeretben fog bekövetkezni, de nagyon, nagyon közel van.

Csak azt tudjuk javasolni, hogy mindannyian szálljatok magatokba, és kérdezzétek Fensőbb Éneteket arról, hogyan tudtok a legjobban felkészülni e „kitörés” pillanatára. Közeleg.

Drága bolygótok, „Gaia” Atyjának és Anyjának áldása.

ÉirePort Csoport"
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése