2017. február 25., szombat

A nagy lehetőség: Éterikus Felszabadítás Meditáció 2017.02.26. 15:55

Eredeti, angol nyelvű bejegyzés: Cobra http://2012portal.blogspot.com/2017/02/make-this-viral-etheric-liberation-2017.html
Felhasznált fordítás: Rácz Anita
https://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/02/terjesszetek-eterikus-felszabaditas.html

Újra itt az idő, hogy cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk a február 26-i Napfogyatkozás adta lehetőséget, hogy egy portált hozzunk létre, melyen keresztül megvilágítjuk a bolygó körül lévő energiarácsot.


Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Jelentessétek meg weboldalaitokon és blogjaitokon. Szóljatok spirituális csoportoknak, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ha ismertek alternatív médiát, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. Szükség van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. YouTube videót is készíthettek.

Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni az Eseményt:

Angol nyelvű cikkek itt és itt.

Magyar nyelven: http://www.tminfo.hu/tmkutatasok/szociologia/

Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy megerősítsék a Fényrácsot. Erre azért van szükség, hogy felgyorsítsák a Felemelkedés folyamatát.

Az ezt a meditációt elvégző emberek száma az egyetlen, igazán jelentős tényező, amely fölgyorsíthatja a folyamatot, és aminek meghatározása a felszíni emberi lakosság hatalmában áll.

A bolygó körül lévő energiarács kulcsfontosságú pontja a Kongó örvény. Ez egy óriási energiaörvény, mely a kongói Kivu-tóban horgonyozódik le. Ez a terület volt a Központi Faj különleges expedíciójának landolási helye, ami több, mint 2 millió évvel ezelőtt landolt itt, nagyon erőteljes Fényjelenlétet horgonyozva le. Sokkal később ezt az örvényt átvették a reptiliánok, akik tulajdonképpen innen tartották ellenőrzésük alatt Afrika Szaharától délre eső területének nagy részét. Ez az oka annak, hogy szubszaharai Afrikában miért terjedt el annyira a fekete mágia és hogy miért kerítettek hatalmukba olyan sok embert azon a területen a reptilián entitások:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/06/a-kongo-orveny-meggyogyitasa-yaldabaoth.html


A Kongó örvény volt az 1996-os arkhón invázió belépési pontja. Azóta az arkhónok mindent megteszenek, amit tudnak, hogy tönkretegyék a női energiát Kongóban, miközben a Fényerők megpróbálják helyrehozni ezt a helyzetet:Meditációnk elkezdi majd helyreállítani az energiaörvényt és megszünteti a planetáris energiarácsban lévő repedést, ami Kongóban keletkezett 1996-ban. Ehhez hasonlóan lehetne ábrázolni, mint ahogyan ezen a területen és képen van:


Ezzel a meditációval elérhetjük a 144.000 fős kritikus tömeget! Ez világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót teremt az energiamezőben és tulajdonképpen a visszájára fordítja az 1996-os invázió negatív hatásait. A Napfogyatkozás központi zónája érinti Kongót:


A meditációnkhoz készült asztrológiai grafikonon látható a Mars/Uránusz, Vesta, Jupiter és Pluto kardinális Nagy Négyszöge, amely bolygószintű feszültséget mutat, amit év eleje óta érzünk és csak április közepén fog feloldódni teljesen. A Napfogyatkozás Nap-Hold együttállása 8 fokban a Halak jegyben annak az energiának a hatalmas fókuszlencséjeként szolgál, ami majd elkezdi feloldani ezt a bolygószintű feszültséget. A Juno, Ceres és Holdcsomópont Nagy Hármasa olyan, mint egy nyíl, ami pontosan a zodiákus körben a Napfogyatkozással szemben lévő pozícióra mutat, a Szűz nyolcadik fokában. Itt helyezkedik el a Thuban, a pozitív Sárkány családok szülőcsillaga. Ők fogják az egyik döntő szerepet játszani a meditációnk során.


Ezt a meditációt február 26-án, vasárnap közép-európai idő szerint 15:55-kor fogjuk végezni, a Napfogyatkozás csúcspontjában. Ez 16:55-nek felel meg Kairóban és a kongói Bukavuban, 14:55-nek Londonban, 9:55-nek New Yorkban, 8:55-nek Chicago-ban, 7:55-nek Denverben, 6:55-nek Los Angeles-ben, és 22:55-nek Tajpejben.

Itt megnézheted a meditáció időpontját a saját időzónád szerint:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=ETHERIC+LIBERATION&iso=20170226T1655&p1=3343

Instrukciók:

1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és minden lakója számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Vizualizálj egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ibolyalángot, amely megtisztítja a Kongó örvényt és az örvény energiamezőjét a plazma, éteri és asztrálsíkokon. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez az ibolyaláng szétterjed egész Afrikán keresztül és megtisztítja a kontinenst. Majd terjeszd ki még jobban ezt az ibolyalángot, amíg körülöleli az egész bolygót, megtisztítva az energiamezőjét a plazma, az éteri és az asztrálsíkokon.


5. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító Istennői energiát, ami meggyógyít minden Kongóban élő nőt, akiket megerőszakoltak és meggyógyít minden kongói embert és békét hoz az országba. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez az Istennő energia megszünteti a planetáris aurában lévő repedést Kongóban. Majd gondolatban jelenítsd meg magad előtt, ahogy ez az Istennő energia szétterjed egész Afrikán és meggyógyítja az ott élő embereket. Majd terjeszd ki még jobban ezt az energiát, míg körülöleli az egész bolygót, meggyógyítva rajta minden élőlényt.


Az Istennő békét akar és béke lesz!

Az Éterikus Felszabadítás Meditációról itt olvashatók helyzetjelentések:

http://2012portal.blogspot.com (magyarul itt: https://2012portal-hungary.blogspot.hu/ - a szerk.)

Terjeszthető videó: https://www.youtube.com/watch?v=rxR5alAvinA

Vezetett meditáció:


Automatikusan induló szinkronizált meditáció (magyar nyelven is, lásd jobb oldalon az "Audio language : Hungarian" opciót, az egyébként szintén elinduló légzés-hangot pedig alul, a "Mute breath sound gombbal lehet lenémítani): https://prepareforchange.coeo.cc/meditate/?mid=585

Smaly Seven gondolatai a meditációról: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/02/a-vasarnapi-meditaciorol.html

Magyar nyelvű Facebook eseményoldal: https://www.facebook.com/events/1852462075039454/

Kérjük, terjesszétek, hogy elérhessük a kritikus tömeget - az utolsó 24 óra döntő fontosságú!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése