2017. február 27., hétfő

Éterikus Felszabadítás: eposzba illő siker!

Cobra - egyébként rá nem jellemző módon - néhány órával a tegnapi meditáció után közzétett egy előzetes jelentést:

"Csak hogy tudjatok róla, elértük a kritikus tömeget. Amit véghezvittünk, az eposzba illő. A teljes jelentést közzéteszem, amint összegyűjtöttem minden értesülést."

Hogy ez mit is jelent, arról a következőket olvashattuk a meditációs felhívásban:

"Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy megerősítsék a Fényrácsot. Erre azért van szükség, hogy felgyorsítsák a Felemelkedés folyamatát.

Az ezt a meditációt elvégző emberek száma az egyetlen, igazán jelentős tényező, amely fölgyorsíthatja a folyamatot, és aminek meghatározása a felszíni emberi lakosság hatalmában áll.

A bolygó körül lévő energiarács kulcsfontosságú pontja a Kongó örvény. (...) Meditációnk elkezdi majd helyreállítani az energiaörvényt és megszünteti a planetáris energiarácsban lévő repedést, ami Kongóban keletkezett 1996-ban. (...)

Ezzel a meditációval elérhetjük a 144.000 fős kritikus tömeget! Ez világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót teremt az energiamezőben és tulajdonképpen a visszájára fordítja az 1996-os invázió negatív hatásait."

Tehát sikerrel jártunk, és ezzel jelentősen hozzájárultunk a bolygónk felszabadítását célzó törekvések felgyorsításához, nagy lépést téve a végső Áttörés, az Esemény felé. Hálás köszönet mindenkinek, aki részt vett ebben a csodálatos, világméretű összefogásban, illetve a megteremtésében!

Az Istennő békét akar és béke lesz!

A teljes jelentés itt olvasható: https://2015attores.blogspot.hu/2017/03/eterikus-felszabaditas-jelentes.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése