2017. augusztus 25., péntek

Beszámoló az Egység Meditációról

A dolog jelentőségére való tekintettel itt is újraközöljük a Magyar Cobra Portálon megjelent bejegyzést:


Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2017/08/unity-meditation-report.html (2017.08.23.)
Fordította: Rácz Anita

Meditációnk volt a fordulópont bolygónk felszabadítási folyamatában:
https://www.youtube.com/watch?v=y97rBdSYbkg

Néhány millió ember értesült a meditációról, akik közül több mint negyedmillióan vettek részt ténylegesen, így ez volt az eddigi legerőteljesebb meditációnk.Figyelemre méltó volt az általunk elért egység és rezonancia, és mintegy jelként szolgált a Központi Faj számára arra, hogy az emberi lakosság felébredett része képes lesz egységben tartani a Fényt, amikor az Esemény megtörténik, és hogy itt az ideje, hogy ez a bolygó keresztülmenjen a Felemelkedés folyamatán. Ez azt jelenti, hogy mostantól a Galaktikus Központból érkező energiák hatványozottan fel fognak erősödni, míg minden sötétség megtisztul és a bolygó felszabadul.

A meditáció alatt elkészült a bolygó körül lévő Új Atlantisz energiarács kritikus tömege és mostantól fogva ez a rács elég erős ahhoz, hogy az Esemény energiáit kezelje. Mostantól az Új Atlantisz energiarácsot fogják használni a Fényerők, hogy "feltáró" álmok, benyomások és látomások formájában küldetésaktiváló kódokat közvetítsenek az emberi lakosság felébredett tagjainak.

A Yaldabaoth entitás fennmaradó plazma anomáliájának több, mint felét átalakították és a Keleti Parton lévő plazma anomáliás örvény gyakorlatilag megszűnt. Ami megmaradt, azok kisebb darab szétbomló plazma anomáliás örvények Washingtonban és New Yorkban. Az arkhónok titokban arra használták a Keleti Parton lévő plazmaörvényt, hogy megvédjék a Cabalt és most, hogy ez a védelmi rendszer szinte teljesen megszűnt, a Cabal sok akciója - kiterjedt gyermekbántalmazási hálózatukat beleértve -, hamarosan le fog lepleződni az átlaglakosság számára.

A Fényerők az elmúlt néhány hónapban nagyon aktívan dolgoztak azon, hogy a Fekete Követ eltávolítsák. Az Egység Meditációnk adta meg a szükséges energiatámogatást a végső lökéshez és immár a Fekete Kő majdnem eltűnt. Egy héten belül el fogják teljesen távolítani, a hozzá kapcsolódó összes anomáliát pedig egy hónapon belül. Amikor ez megtörténik, a Long Island-en lévő RHIC részecskegyorsító el fogja veszíteni mindennemű jelentőségét a Chimera csoport számára és be fogják szüntetni a használatát. Így csak egy lesz a világ sok részecskegyorsítója közül, és nem tud már komoly károkat okozni az emberiségnek.

"Csillagok háborúja - A Chiméra veresége"
Mindez pánik üzemmódba helyezte a Chimera csoport még megmaradt mintegy 80 tagját. Két csoportjuk már elhagyta Long Island-et, mert érezték, hogy a helyzetük túlságosan közismert.

Az első csoport most ide koncentrálódik:

https://www.bizjournals.com/washington/blog/fedbiz_daily/2012/05/darpa-moves-into-new-13-story-hq-in.html (A DARPA, az amerikai védelmi minisztérium kutatási részlegének főhadiszállása Washington D.C-ben - a szerk.)

A második csoport ide:

https://en.wikipedia.org/wiki/Peterson_Air_Force_Base (Peterson Légierő Bázis Coloradóban, a NORAD és a Légierő Űrparancsnokság főhadiszállása - a szerk.)

A harmadik csoport pedig az alábbi laboratórium alatt lévő klónozó komplexumban tartózkodik:

https://en.wikipedia.org/wiki/Cold_Spring_Harbor_Laboratory (Magánintézmény Long Island-en, amely orvosi és genetikai kutatásokkal foglalkozik - a szerk.)

A fő akadályt, amit még el kell távolítani, mielőtt megtörténik az Esemény, a fennmaradó plazma toplet bombák jelentik.

Az EARTH EX gyakorlat, ami ma (2017.08.23-án - a szerk.) zajlik, rendkívül értékes információkkal szolgál az Ellenállás számára arról, hogy hogyan lehet fenntartani az infrastruktúrát, amikor megtörténik az Esemény:

http://www.eiscouncil.com/EarthEx


A képen látható szöveg:

A gyakorlat leírása
Az EARTH EX három dinamikus fázisban fog lezajlani, amit egy végső „elképzelt tanulságok” értékelési és visszacsatolási fázis fog követni.

1. fázis: első 3 nap Kiterjedt áramszünet/Nincs megoldás
2. fázis: 4-6. nap Kiterjedt áramszünet/Kritikus döntések, értékelések és akciók
3. fázis: 15. naptól Folyamatos kiterjedt áramszünet, Fekete Start, kommunikáció, szektorok közötti koordináció
4. fázis „Elképzelt tanulságok”: Értékelés és visszacsatolás


Az Ellenállás egyes ügynökei is részt vesznek ebben a gyakorlatban bizonyos módon, és ez egy újabb lépéssel közelebb fog vinni minket az Eseményhez.
A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése