2017. szeptember 29., péntek

Napi meditáció a toplet bombák eltávolítására, a végső áttörésért

A toplet bombák rendkívüli pusztító erejű eszközök, melyekhez képest a nukleáris fegyverek játékszernek tűnhetnek. A sötét plazma-entitásokkal összefüggésben ezek a bombák jelentik a Földet karanténban tartó sötét erők mátrixának utolsó, még eltávolítandó kulcselemét. COBRA legfrissebb helyzetjelentésében hívta föl a figyelmet az alábbi meditációra.


Eredeti bejegyzés: Sword https://spearoflight.blogspot.hu/2017/09/toplet-bombs-removal-meditation-protocol.html
Fordította és szerkesztette: Len Névte


Mivel COBRA az Egység Meditációról szóló beszámolójában kijelentette, hogy az Esemény beindítása előtti utolsó akadályt a plazma toplet pombák jelentik, idézzünk fel róluk pár dolgot:

„Ezeknek a fejlett módszereknek az alkalmazása mellett is megmaradnak kis feloldhatatlan részek az elsődleges anomáliából, majd szétesnek a toplet bomba körül lévő akkréciós örvénybe. Majd a Fényerők az ATVOR technológiát alkalmazzák újra, amíg az elsődleges anomália kritikus tömege fel nem oldódik, majd megsemmisítik egyszer s mindenkorra a megmaradt toplet bombákat.”

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/06/helyzetjelentes.html

„A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Nemrég a helyzet drasztikus javulása állt be a Naprendszerünkben. A Fényerőknek sikerült eltávolítani a plazma anomália nagy részét a Naprendszerből és azon túlról. A plazma anomália túlnyomó része a még meglévő toplet bombákkal együtt a Földhöz közel halmozódott fel, a Föld középpontjától 3 földsugárnyi távolságban.”


TEHÁT, MIT TEHETÜNK?


Használhatjuk az ibolyaláng meditációt, amit már sikeresen alkalmaztunk a Fekete Kő eltávolítására: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/04/ibolyalang-long-island-ert-meditacios.html

VAGY használhatjuk ezt:

Először is, az ATVOR technológia, amit a Fény erői használnak, az AN átalakítás fejlett módszere: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/08/an-atalakitas.html

„Az AN átalakítás a Fény továbbításának közvetlen rendszere, ami kikerüli a véletlenszerűség szűrőit, ezért teljes spektrumban sugározza a Fényt lefelé az egyes síkokra. Ez lehetővé teszi, hogy az Isteni Szándékot a Fény által továbbítsa a legsűrűbb síkok felé is, úgy hogy közben átformál és gyógyít, és újra összekapcsol minden valóságot az Eggyel. Az AN átalakítási rendszer folyamatosan változtatja át az Univerzumot olyan valósággá, ahol az Egy ismét teljes erejével rendelkezik. Ha az átalakítás teljes és kész lesz, akkor a Világegyetem az Egy pontos tükörképe lesz.”

IDŐPONT:

Naponta 17:00 (CEST)

Egy órával a Heti Felemelkedés Meditáció és egy órával az Ibolyaláng Meditáció után.

A fenti időpont a Közép-európai nyári időszámításra (CEST) vonatkozik, egyéb időzónákért lásd: https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=White+Flame+AN+Toplet+bombs+removal+meditation&iso=20230915T17&p1=37&am=15

Az én javaslatom a folyamatot felgyorsító meditációra:


1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Fejezd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy felgyorsítsd vele a Föld és lakói gyógyulásának, a toplet bombák eltávolításának és az Esemény megindításának folyamatát.

3. Vizualizálj egy kékesfehér fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból, ami áthalad az Orion csillagképben található csillagkapun, majd minden fénylényen a naprendszerünkben és a testeden keresztül a Föld középpontjáig hatol.

A csillagmagok számos tükörképét hozták létre az Orion-övnek, hogy segítsék a kapcsolódást az AN csillagkapuhoz

 
4. Képzelj el egy másik fényoszlopot, ami a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, majd fel az ég felé, a naprendszerünk és a galaixisunk valamennyi fénylénye felé. Ezután az Orion csillagképbe érkezik, és végül kapcsolódik a galaktikus középponthoz és a Forráshoz.

5. Most két fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt néhány percig ezeket a fényoszlopokat.

6. Most vizualizáld, hogy az AN fehér lángja kiárad a Forrás és a Föld közötti fényoszlopból, elterjedve az egész bolygón, a légkörében, majd azon túl, az űrben, megtisztítva a Naprendszert minden megmaradt toplet bombától, az összes síkon (fizikai, plazma, éteri stb). Eltávolít minden anomáliát, és egységet hoz, elősegítve, hogy a Forrás könnyebben megnyilvánulhasson Gaia-n, és véget vethessen a karanténnak.

7. Lásd, ahogy a Fény erői eltávolítanak és szétoszlatnak minden megmaradt toplet bombát, míg el nem érnek egy bizonyos határt, miután az összes azonnal eltávolításra kerül, így előidézve az Eseményt.

(Ha érzel rá vezettetést, a megtisztítás folyamatában segítségül hívhatod Metatron arkangyalt.)


A Fény (avagy VILÁGosság) győzelme!

Vezetett meditáció:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése