2017. november 24., péntek

Csata az Antarktiszért és Sürgősségi Meditáció

Az elmúlt napokban több, az Ellenállási Mozgalom tagjainak szóló kódolt riasztás jelent meg COBRA blogján. Jelenleg is "Fekete riadó" van érvényben az "504-esnél". 23-án pedig képeket tett közzé "Csata az Antarktiszért" címmel:

Az első kép a Csillagkapu című sorozat egy epizódjából való ("Az elveszett város 2. rész", 7. évad 22. epizód), amelyben egy a jég alatt rejlő ősi antarktiszi bázisnál zajlott le ütközet, az utolsó kép pedig egy bázist ábrázoló illusztráció. Többek közt Cobrától és Corey Goode-tól is tudjuk, hogy a déli sarkvidéken ősi romok és működő bázisok is találhatók, mindkét oldal jelen van, de az utóbbi időben a Cabal részéről jelentős aktivitás volt tapasztalható. Ezért volt fontos Cintamani köveket elásni az Antarktiszon is.

A két középső képen stabil strangeletekre és nanorészecske-veszélyre figyelmeztető feliratok olvashatók. A furcsa anyagnak is nevezett különleges részecskéken alapuló egzotikus fegyverek (strangelet és toplet bombák) a sötét erők mátrixának kulcselemei. A bejegyzést Cobra a "Mjolnir" címkével látta el. Mjölnir a skandináv mitológiában Thor villámisten pörölye volt, egy rendkívül nagy erejű fegyver: https://hu.wikipedia.org/wiki/Mj%C3%B6lnir Érdemes még megjegyezni, hogy a Csillagkapu sorozatban Thor egy jószándékú földönkívüli faj képviselőjeként szerepelt, aki az emberiséget védelmezte.

Cobra arra kér minden fénymunkást, hogy csatlakozzon a négy óránként ismétlődő sürgősségi meditációkhoz, és ezzel segítsen megoldani a helyzetet. Időpontok, instrukciók és vezetett meditáció az alábbi linken:
https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/11/surgos-riasztas-meditacio-4-orankent.html

Frissítés (nov. 25.): Mivel egy kicsit javult a helyzet, Cobra javaslatára visszatérhetünk a napi egy Riasztás Meditációra, melynek időpontja 16:00 óra (CET).
https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/11/friss-hirek-riasztas-meditaciorol.html

Frissítés (nov. 29.): A helyzet erősen kritikus, ezért Cobra ismét arra kér minden fénymunkást, hogy vegyen részt a 4 óránként (Közép-európai idő szerint 1, 5, 9, 13, 17 és 21 órakor) ismétlődő meditációkban:
https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/11/aktualis-hirek-riasztas-meditaciorol.html

Frissítés (dec. 2.): A Cobrától kapott tájékoztatás szerint a készültséget ismét mérsékelték, visszatérhetünk a napi egy Riasztás Meditációra, melynek időpontja 16 óra (CET).
https://welovemassmeditation.blogspot.hu/2017/12/alert-meditation-update.html


A tömegmeditációk erejéről szóló bejegyzés: https://2015attores.blogspot.hu/2017/08/felszabaditasunk-kulcsa-meditacio.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése