2023. február 5., vasárnap

Izzítsuk a fényhálózatot, örömmel! A Szavazás: 2023.02.21.


Közeleg a
z utolsó kiemelt alkalom a fényháló felizzítására, föllelkesítésére, amelynek „A Szavazás” címet adták, jó okkal. Most programozzuk be az új tudatmezőt és mi döntjük el, mivel.

Az "Izzítsuk a hálózatot!" (Fire the Grid) egy rendhagyó világmeditációs kezdeményezés, aminek lényege egyszerűen az, hogy árasszuk el minél többen magas rezgésű fénnyel a minket körülölelő és összekötő energiahálót. Ezt megtehetjük bármivel, ami örömet okoz, legyen az fölemelő zene, tánc, játékosság, egy étkezés, vagy egy természetben tett séta, együttlét, örömteli pillanatok fölidézése, meditáció stb. Még jobb, ha köszönetet is mondunk érte, és megmerítkezünk a hála érzésében.

Febr. 21-én kedden, magyar idő szerint 12:07-től egy órán át (vagy ameddig, illetve amikor megoldható a nap során) fókuszáljunk mindarra, ami örömteli, és árasszuk el fénnyel a hálózat csomópontjait, így programozva be az új tudatmezőt, melybe éppen belépünk!


»Ahogy mindez elkezdődött

A nevem Samoiya Shelley Yates. 2002-ben a fiammal együtt megfulladtam egy tóban, és halálközeli élményem volt, amiben Fénylényekkel találkoztam, akik elmondták nekem, hogyan mentsem meg a fiam életét csodával határos módon. Később, 2007-ben a Fénylények egy Izzítsuk a hálózatot! (Fire the Grid) nevű kezdeményezéssel kerestek meg. Azt mondták, hogy „Amit egy haldokló fiúért tettetek emberek egy kis csoportjával, megtehetitek egy haldokló bolygóért emberek egy nagy csoportjával”. Jelezték, hogy mindegyikünk elsősorban energialény, és hogy energialényekként kapcsolódunk egy hatszögletű hálózathoz, ami körbeveszi és áthatja a bolygót. (Szerk. megj.: a hatszögletűre illeszkedik pl. az Élet virága hálózat, ami az újabban kiépülő, magasabb aspektusa.)

Mindegyikünknek van egy hatszöge a hálózatban és vagy fénnyel táplálod, vagy fényt vonsz el tőle. A Fénylények elmondták, hogy amikor megéljük az örömünket, akkor izzítjuk, fényesítjük, lelkesítjük a hálózatot.


Ha a felirat nem indul magától, kattints az ikonra!

Amikor ezt együtt tesszük, elképesztően erőteljes gyógyító és átalakító hatásunk van. Így 2007-ben, 2009-ben és 2011-ben megszerveztük a világ valaha volt legnagyobb meditációs eseményeit, emberek millióinak részvételével.

Ugorjunk 2021-re, amikor a Fénylények megkértek minket, hogy Izzítsuk a hálózatot újra, hogy támogassuk az emberiséget a kihívásokban, melyeken keresztülmegyünk. 2021. július 19-én, csupán 3 hétnyi hírveréssel emberek ezreit gyűjtöttük össze, hogy enyhítsük a súlyosan pusztító események láncolatát, melyek egy izlandi vulkánkitöréssel kezdődtek. Beizzítottuk a hálózatot, és a Fénylények elmondták, hogy sikeresen irányt váltottunk. (Szerk. megj.: valószínűleg a ’21 őszi La Palma-i vulkánkitörésről és az ezzel kapcsolatban fenyegető észak-atlanti szökőár elkerüléséről van szó.)

A nagy alkalom

És most újra itt vagyok, hogy elmondjam, e Lényeknek új eseményük van számunkra. Meghívtak, hogy jöjjünk össze ismét, hogy Izzítsuk a hálózatot a következő időpontban:

  • A SZAVAZÁS: 2023. február 21. 12:07-től egy órán át
    (
    Ez az utolsó ébresztő hívás!)

Ez a lehetőség segíteni fog minket abban, hogy emeljük az egyéni és kollektív energiamezőnket, annak érdekében, hogy a legmagasabb, legkedvezőbb szinten indítsuk az Ötödik Mezőbe, az Új Földre való átlépést. Amikor együtt Izzítjuk a hálózatot, megkönnyítjük az utunkat, simábbá téve az átmenetet.

(Szerk. megj.: Samoiya máshol kifejtette, hogy a fénylények szerint aznap lépünk be az új tudatmezőbe, ami akkor és utána még egy darabig programozható. Persze a tudatosságunk rezgésszintjével programozzuk, akkor is, ha öntudatlanul tesszük, ugyanakkor a tudatos döntés sokkal erőteljesebb. Ezért sokkal jobban számít, hogy hova hangolódunk, mint gondolnánk. Szemléltetésképpen el szokta mondani, hogy egy kicsit olyan ez, mintha egy tojást félig megdermedt zselatinba dobnánk. Minél magasabb frekvencián vagyunk, annál tovább jutunk az új közegbe. Érdekes adalék, hogy az idei tavaszi napéjegyenlőség, amit pl. Veres Mónika asztrozófus is az új korszak kezdőpontjának tekint, kb. egy hónappal követi ezt az alkalmat.)
Amit Te tehetsz: Válj magas rezgésűvé!


Ahogy ebben a nagy eseményben való részvételre is, meghívunk, hogy izzítsd a hálózatot egyénileg a következő alapelvek alkalmazásával a mindennapi életedben is:

  • Ne árts!
  • Tegyél mindent őszinteséggel és tisztességgel!
  • Találd meg az örömödet!
  • Valósítsd meg a kedvesség találomra tett megnyilvánulásait!
  • Hallgass felemelő zenét!

A magas frekvenciájú élet alapelveivel összhangban lévő életmód pulzálva tölti a testünk energiahálózatát, így pozitívan hat a bolygónk energiahálózatára.


Izzítsuk a hálózatot naponta 5 perce

Szintén összekapcsolódunk folyamatos módon, minden nap öt percre 11:11-től világidő szerint (Magyarországon téli időszámításnál 12:11-nek felel meg, a márciusi óraátállítás után pedig nyári időszámításnál 13:11-nek – szerk.). (…) És/vagy izzíthatod a hálózatot minden nap 5 percre a neked megfelelő időben. Ezáltal a fény/világosság egy hatalmas, bolygószintű szívverését teremtjük meg. Képzeld el a csodálatos, világméretű pozitív hatást, amit ez okoz rád, a bolygónkra és az emberiségre nézve.


Ha a felirat nem indul magától, kattints az ikonra!


Örömünnepek


A Lények azt javasolták, hogy jelöljünk ki havonta egy napot Örömünnepekre, szerte a világon. Tehát minden hónap harmadik vasárnapján tarthattok egy bulit, vagy ünnepelhettek bármilyen módon, ami örömet okoz nektek, helyi idő szerint 11:11-től, vagy amikor nektek megfelel. Ideje összejönnünk, szeretetet áramoltatnunk, és jól mulatnunk! Minden alkalommal, amikor emeljük a rezgésszintünket, pulzálva töltjük a hálózatot. Mi okoz neked Örömet, amit meg tudsz osztani másokkal? Egy buli, egy meditációs összejövetel, egy tánc, egy zenélés, egy lakoma elkészítése és megosztása egymás között, szerepjáték, egy kézműves találka, egy gyógyító kör, vagy járni az utcákat, hogy segíts azoknak, akiknek szükségük van rá? Bármi lehet „Örömünnep”, amit csak ki tudsz találni! A földi embereknek össze kell jönniük és egymással lenniük, most! Szeressétek egymást, támogassátok egymást, legyetek jelen egymásnak! Nevetés, könnyek, éneklés, tánc, történetek, étel, zene, szeretet! Olyan sok minden van, amit ünnepelhetünk, és amikor megtesszük, öngerjesztő „isteni kört” alkotunk meg, amelyben még annál is jobb jövőt teremtünk, mint amilyet el tudunk képzelni!

Fénybrigádok
 
Alakítsatok 3 vagy 6 fős kis csoportokat, és Izzítsátok a hálózatot hetente, vagy olyan gyakran, ahogy tetszik! Mint az Örömünnepek, csak gyakrabban, rezgésszint-váltók kis, elkötelezett csoportjával.

Szükséges elhinnem bármit?

Nem kell kockáztatnod, vagy túlfeszítened semmilyen módon sem… egyszerűen mondj igent a lehetőségére annak, hogy Fénylény vagy egy emberi öltözetben. Nem kell 100%-os meggyőződéssel hinned. Amikor részt veszel az „Izzításban”, mindössze annyit teszel, hogy az örömödben vagy egy órán át. Nem kerül semmibe és nincsenek kötelezettségek. Csak az van, hogy az örömödben vagy, mélyen fölidézed a testedben, így érzed is. Érzed az örömét egy jégkrém megevésének, vagy a gyermeked megölelésének, vagy a napsütésben tett sétának. Érzed a testedben, a burkodban, az emberi öltözetedben, és akkor igazán kapcsolatba lépsz az örömöddel, egy órán át fürdesz benne. Ehetsz is egy jégkrémet, vagy megölelheted a gyermeked a valóságban is. Bármit, ami örömet okoz neked, legyen valódi, vagy elképzelt. Majd a következő lépés, miután végeztél az óráddal, egyszerűen az, hogy mondd ki: „Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm!”, és ez még tovább emeli a meződet. A Fénylények azt javasolják, hogy izzítsuk együtt a hálózatot egy órán át, annak érdekében, hogy emeljük a Föld energiarácsát, most. Ha semmi sem sülne ki mindebből, nos, akkor megélted az örömödet. Mit veszíthetsz?Mi fog történni?

Nem állítom, hogy egyszer csak minden jobb lesz egyik napról a másikra, valahányszor Izzítjuk a hálózatot. Nem jelenti, hogy az Ötödik Mezőbe való váltás, vagy bármilyen más, nagy változások mind azonnal meg fognak történni. Amit jelent, az az, hogy beindítjuk az események láncreakcióját. Mi, az emberek, az energiatest, ami vagyunk, elköteleződtünk iránta, és kapcsolódunk ehhez a mezőhöz (szerk. megj.: ahhoz, amit harmadik denzitásnak, 3D-nek is neveznek). Amikor egy „Igen, Igen, Igen!”-nel köteleződünk el és kapcsolódunk ehhez a mezőhöz, akkor készen állunk, hogy többé váljunk annál, amik vagyunk. „Igen,” készen állunk, hogy emlékezzünk arra, hogy valójában mik és kik vagyunk! „Igen,” bőséges, csodálatos, osztozkodó és szívélyes világot óhajtunk megteremteni mindannyiunk számára, miközben benne vagyunk mindabban, amiben vagyunk. Ezek a Lények még korábban adták meg nekem ezt a tájékoztatást. Azok a projektek mind működtek. Elképesztőek voltak. Emberek milliói és milliói vettek részt, és akkoriban nem állt rendelkezésünkre közösségi média. (...) Hogyan csináltuk? Egyszerűen megosztottunk egy e-mailt, és az emberek továbbadták. (Szóval, ha a szíved együtt rezonál ezzel a kezdeményezéssel, oszd meg valakivel, akit szeretsz!)


Rajta, vigyük véghez!

Mi, a nép, az emberek programozzuk be a következő mezőt. Ez az első alkalom az emberiség történetében, hogy ténylegesen mi választjuk meg az irányt, amit ezután veszünk. Utoljára, amikor kvantumugrást hajtottunk végre, Homo Erectus-ból Homo Sapiens-szé fejlődtünk. Óriási kvantumugrás volt. Fiziológiailag mások lettünk. Mentálisan, energetikailag, fizikailag más lényekké váltunk. Ismét kvantumugrás jön, és tudatosan részt vehetünk benne az „Izzítsuk a hálózatot!” által. Az Ötödik Mezőbe való belépéshez 857 hertz-re emeljük a mezőnket, és elhisszük, hogy lehetséges, hogy egy Váltás történik. Ennyire egyszerű. Élj Szeretetben, Együttérzésben, Örömben és Hálában!Ez az, ami egyesít minket, ahogy továbbhaladunk. A Fénylények nagyon világosan fogalmaztak:


„Egyesüljetek a hasonlóságaitok mentén, vagy biztosan széthullotok a különbözőségeitek mentén!”

A hasonlóságaink jelentik a kulcsot ehhez a jelentős pozitív változáshoz az életünkben és a világunkban, az emberiség jövőjéért.
MEG TUDJUK CSINÁLNI, ÉS MEG IS TESSZÜK, MOST!!!«

Forrás: https://firethegrid2.org/ (Az oldalon visszaszámlálás is látható.)Ha a felirat nem indul magától, kattints az ikonra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése