2015. március 11., szerda

Meditációs frissítések: London és a koncentrációs táborok megtisztítása
Két korábbi bejegyzés tárgyát képező meditációs felhívással kapcsolatban is friss tudnivalók vannak. A kérdéses meditációk hátterét és az instrukciókat lásd az alábbi posztokban:A Londonnal kapcsolatos felhívást intéző Montauge Keen márc. 8-i üzenetében ismét a művelet folytatására szólított fel:

"Kérem, küldjetek szeretetet és fényt Londonba! Az emberek eleget szenvedtek. A szellemvilág sírdogál az emberiségért. Megtesz mindent, ami lehetséges, hogy felszabadítson benneteket a rabszolgaságból. Kérjetek segítséget, mivel ha nem kérnek rá, nem avatkozhatunk be. A bolygótok körül sokan várják hívó szavaitokat. A mostani idők meg lettek tervezve. Azok, akik most a Földön vannak, terv szerint vannak itt, annak érdekében, hogy segítsenek nektek megtenni a hit ugrását az igazsághoz és a szeretethez. Engedjétek a lelketekenek, hogy kapcsolódjon az ír néphez, amint menetelnek. Sikerrel kell, hogy járjanak, mindannyiótok érdekében, nem számít, hogy a világ mely részén éltek!"

Ami a korrupció feltárását illeti, újabb részletek láttak napvilágot az angol politikai elitet érintő pedofilbotránnyal kapcsolatban. Ezek arra utalnak, hogy Margaret Thatcher volt, és David Cameron jelenlegi miniszterelnökök is minimum tudtak az ügyek eltussolásáról.
Ezen kívül a légierő egy volt tisztje bizonyítékokat adott át a BBC-nek a brit elitet behálózó korrupcióról, ezzel lépéskényszerbe hozva a vállalatot.

A koncentrációs táborok, ill. a kapcsolódó Ley-vonalak megtisztítását célzó kezdeményezés szervezői módosítottak az instrukciókon (lásd a fenti linken, vagy az alábbi eseményoldalon) és ismétlődővé tették a meditációt, magyarországi idő szerint minden szombaton 19 órától.

Magyar nyelvű Facebook-eseményoldal:  https://www.facebook.com/events/624473684353380/

Elindult ennek a blognak a Facebook oldala is:
https://www.facebook.com/pages/Áttörés-2015/786936964732204

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése