2015. március 2., hétfő

Márc. 5. - Tízmilliószoros napi/Telihold meditáció az Eseményért (Frissítve)A tömeges meditációnak az emberi társadalomra gyakorolt pozitív hatását immár számos alkalommal bizonyították tudományos kutatások (lásd: Maharishi-effektus), így a március 5-i, különösen erőteljesnek ígérkező napra a következő felhívással készülünk egy nemzetközi csapattal.

Tízmilliószoros napi/Telihold meditáció az Eseményért
2015. március 5. 18:50 (Facebook-eseményoldal: magyarul és angolul - mindkettő letiltva, a szervezői profillal együtt)

A tibeti Buddha-napokat tízmilliószoros napoknak is nevezik. A négy legfontosabb buddhista ünnepnapon a hagyomány szerint a pozitív cselekedetek és gondolatok tízmilliószoros erővel hatnak.

2015. március 5-ét a „Csodák napjának” nevezik és ez egyben a telihold napja is, ezért rendkívül jó időpontnak tűnik némi közös erőfeszítésre a bolygó felszabadításáért.

A Heti Felszabadítás Meditációt fogjuk végrehajtani a telihold idején (pontos időpontja 19:05), Közép-európai idő
(CET) szerint 18:50-kor kezdünk.
Egyéb időzónákhoz kattints ide!


 
Instrukciók:

1. Lazítsd el az elméd és a tested azzal, hogy pár percig a légzésedre koncentrálsz.

2. Vizualizálj egy kékesfehér Fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból, ami a testeden keresztül, egészen a Föld középpontjáig hatol. Tartsd meg ezt a Fényoszlopot intenzíven néhány percig. Majd vizualizáld az asztrális- és éteri síkok minden negatív entitásának eltávolítását együtt az ártó szándékú spirituális technológiájukkal és mágikus eszközeikkel a Föld körül, majd azt, hogy a Fény fizikai testet nem öltött, magasabb dimenziókban létező szabadságharcosai elvezetik őket a 'Fénybe'. Vizualizáld, hogy az egész folyamat világszerte békésen és problémamentesen zajlik le. Képzeld el, hogy végül a világ felszabadul a lelki [spirituális] rabszolgaság alól, megszabadulunk minden negatív fizikai vagy nem-fizikai lénytől. Képzeld el, ahogy az éteri és asztrális síkok rezgésszintje egyre magasabbá, fényesebbé, és ragyogóbbá válik, míg nem az összes sötét lény eltűnik és csak a Fény marad.

3. Képzeld el, ahogy a Cabal (összeesküvés, háttérhatalom) tagjai, mint pl. a központi banki bűnöző Rotschildek és Rockefellerek, illetve a Cabal más tagjai, mint Henry Kissinger, George Bush, a jezsuita vezetőség stb. békésen megadják magukat és lemondanak minden hatalmukról, így a pénzügyi rendszer és a tömegmédia felszabadul a totális kontroll alól. Vizualizáld, ahogy a civil hatóságok letartóztatják a Cabal azon tagjait, akik nem hajlandóak megadni magukat. Képzeld el, hogy az egész folyamat világszerte simán és békésen zajlik le. Vizualizáld, hogy a világunk végre felszabadul a pénzügyi rabszolgaságból, és megszabadulunk a kegyetlen diktátoroktól, ill. a korrupt politikusoktól.

4. Vizualizáld, ahogy a Cabal középszintű résztvevőinek (megvesztegetett képviselők, félrevezetett magas fokozatú szabadkőművesek, kapzsi vállalatvezetők, gyilkos drónokat irányító pilóták, katonák, akik a ravaszt meghúzzák, a skaláris hullám-fegyvereket kezelő személyzet, vállalati zsoldosok, vallási fanatikusok stb.) lélekcsillag csakrájából (kb. 20 cm-rel a fej fölött) egy-egy fényes, fehér Fény-örvény ereszkedik le az energiamezőjükbe és a személyiségükbe, ráébresztve őket a Fény valóságára, arra vezetve őket, hogy eltávolodjanak a Cabaltól, erőt adva nekik, hogy kiszabadítsák magukat a sötétségből.

5. Képzeld el, ahogy ezek az emberek csatlakoznak a Fény bolygószintű hálózatához, leteszik a pusztítás és megtévesztés fegyvereit, megtanulnak együttműködni és konstruktív módon csatlakoznak az emberi társadalomhoz.


6. Vizualizálj fényes, új jövőt az emberiség számára, benne egy új és igazságos pénzügyi rendszerrel, ahol az összes adósságot eltörölték, a jóléti alapokat kiosztották, a humanitárius projekteket megkezdték (pl. a szegénység és nyomor teljes felszámolását), fejlett technológiákat vezettek be (pl. szabadenergia és fejlett gyógyító eszközök), a természetes ökoszisztémát helyreállították, és az emberek végre szabadok, minden elnyomástól mentesen. Vizualizálj fényes spirituális aranykort, melyben angyalok, tündérek, delfinek, unikornisok, lelki segítők és egyéb fénylények népesítik be az éteri és asztrális síkokat. Képzeld el, ahogyan az emberiség valamennyi sebe meggyógyul, mindenki inspirálva és segítve van az átalakulásban és mindenki megtalálja a kapcsolatát a saját Lelkével és a Forrással/Teremtővel.


7. Állj fel, emeld a kezeid a fejed fölé és lassan kezdj egész testeddel forogni az óramutató járásának megfelelően (jobbra).
8. Eközben énekeld az „iiii” mantrát, hogy az egész testeden végigrezegjen, és képzeld el, ahogy a tested egy ragyogó fényoszloppá változik, milliónyi szivárványszínű csillagocskával, szétszóródva a fényoszlopon belül.
9. Énekeld tovább a mantrát, és forogj. Pár perc után engedd le a kezed a tested mellé, és forogj tovább.  
10. Közben kezd el énekelni az „eeeááá” mantrát, hogy végigrezegjen az egész testeden, és képzeld el, ahogy egy szivárványszínű fényörvény árad ki a szívedből minden irányba, spirálisan beborítva a környezetedet és végül az egész bolygót. Idézd meg lelki útmutatóid, felemelkedett mesterek, plejádiaiak, angyalok stb. jelenlétét, illetve ikerlelkedét, lélektársaidét, lélekcsaládodét és egyéb fénylényekét. Énekeld tovább a mantrát, forogj, és maradj egy darabig mindezen fénylények társaságában. Miután végeztél, ülj le és nézd a tenyereidet néhány másodpercig az esetleges szédülés ellen.

11. Ezután helyezd magad kényelembe, képzeletben vedd körbe magad egy rózsaszín, tojás alakú mezővel, tele a Szeretet energiájával.
12. Vedd körbe szeretteidet rózsaszín, tojás alakú mezőkkel, tele a Szeretet energiájával.
13. Foglald az egész emberiséget és a Föld minden élőlényét egy rózsaszín tojás-mezőbe, tele Szeretettel.

Itt videón is látható a meditáció menete:
https://www.youtube.com/watch?v=gI46qgGZoHY

Ha úgy érzed helyesnek, többször is elvégezheted ezt a meditációt ezen erőteljes nap során. Egyebeket is végrehajthatsz:

Áttörés meditáció (angol)
https://www.youtube.com/watch?v=NJtlA61vvW


„30 nappal az Esemény után”-meditáció
http://2015attores.blogspot.com/2015/01/vizualizacio-30-nappal-az-esemeny-utan.html

A 144 000 csillaglény mandalájának aktiválása (angol)
https://www.facebook.com/events/1411222225843048

Köszönjük, és kérjük terjeszd a hírt!Megj.: a kritikus tömeg (144 000 résztvevő) elérése az Esemény előmozdításának kulcsfontosságú pontja, ez pedig a Heti Felszabadítás-Meditációban való részvétel által valósulhat meg, amiről Cobra a következőket írta nemrégiben:

"Rendkívül fontos, hogy a lehető legtöbb ember csatlakozzon vasárnaponként a Heti Felszabadítás-Meditációnkhoz. Ez a meditáció segít a Fény erőinek földelni a Fény-energiát a bolygó felszínén, ill. a Fény-háló megerősítésében, amely szükséges a kompressziós áttörés folyamatának felgyorsításához.

Az ebben a meditációban résztvevő emberek száma az egyetlen, igazán jelentős tényező, amely felgyorsíthatja az Esemény bekövetkezését, és aminek meghatározása a felszíni emberi lakosság hatalmában áll."


1 megjegyzés:

  1. Meditáljunk ,imádkozzunk ,a jólét a Makro megmentés számsorait /973-178-19/ -ismételgessük Ma a Tízmillószoros erőkért minden sejtben ,minden téren, szinten, akik ,amik segítségünkre lehetnek az emberiségnek egyenként igényei szerint a Hit segítsen nekünk .k.k.k.

    VálaszTörlés