2015. február 26., csütörtök

A koncentrációs táborok pentagramjának megtisztítása és gyógyítása (Frissítve)"Inana" és "Untwine" globális meditációt szerveznek február 28-ra, ill. március 7-re és 14-re a legnagyobb náci koncentrációs táborok helyszínei (Treblinka, Lodz, Sobibor, Auschwitz, Janowska) által meghatározott, Ley-vonalak mentén kirajzolódó hatalmas pentagram megtisztítására és gyógyítására. Mielőtt rátérnénk a meditációs felhívásra, nézzük:

Miért fontosak az ilyesfajta kezdeményezések, és általában a planetáris energiahálóval kapcsolatos fénymunka?


Bradley Loves vonatkozó írását összefoglalva: a bolygónkat körbevevő, kétrétegű elektromágneses energiaháló felszínközeli áramlatait Ley-vonalaknak nevezzük. Ehhez a hálózathoz minden élőlény kapcslódik a Földön, így az emberek is, sőt tekinthetjük a kollektív tudatosságunk hordozójának, amolyan planetáris memóriának, amely élményeink, gondolataink, ötleteink és emlékeink összességéből épül fel. Mivel mindannyian részei vagyunk a nagy, bolygószintű tudatnak, bármi, ami valamelyikünkkel történt, ill. történik, "feltöltődik" a kollektív tudat(alatti)ba. A bolygónkat megszállva tartó erők felhasználják a hálót az uralmi rendszerük megerősítésére és fenntartására. Egyfelől hatalmi központjaikat rendre a háló csomópontjaiban helyezték el, így kihasználva és torzítva az energiaáramlást, másfelől pedig folyamatosan rendkívül ártalmas és negatív érzelmi és gondolati energiával, traumatikus élményekkel "táplálják" a hálót (és egyébként saját magukat is).

Ami az egyikünkkel történik, abban tudat alatt valamennyien osztozunk. A háborúk, népírtások, erőszak és kínzás, mint pl. a tömeges, rituális pedofília eredménye az általános trauma-alapú elmekontroll, aminek segítségével a saját elménket és a saját energiánkat használják a leigázásunkra.


Ezért nagyon fontosak az energiaháló megtisztítására irányuló erőfeszítések általában, és a hatalmi központokat, vagy traumatikus eseményeknek a (persze tudatosan a háló rácspontjaiba pozícionált) helyszíneit célzó pozitív kezdeményezések, mint ez a mostani is.
A koncentrációs táborok pentagramjának gyógyítása
2015. február 28, március 7. és 14. szombat, 19:00 (CET)

Cobra osztotta meg ezt a hivatkozást a 2012-es, "A vörös pirula" c. cikkében, megjegyzésben hozzáfűzve: "Kérem, küldjetek némi gyógyító fényt egy meditációval azoknak a csapdába esett lelkeknek, most, hogy tudtok róla. Köszönöm!"

Ez azon dolgok egyike, amely nagyon sok erőt adott a Cabalnak, ezért kérjük, osszátok meg a felhívást, és hívjátok meg ismerőseiteket, hogy elegen legyünk! 

A kérdéses Ley-vonalak térképe:
http://cdn.ucadia.net/images/one-evil.org/holocaust/Great_Vatican_Jesuit_Ley_Lines_of_Evil.jpg

További információ a náci-jezsuita holocaustról (angolul, erősen felkavaró):
http://one-evil.org/content/acts_vatican_holocaust_part_2.html

 
 

(Frissített, egyszerűsített) Instrukciók: 

1. Kérd fel a Fény-lényeket, Arkangyalokat, Angyalokat, Csillagtestvéreinket, Felemelkedett Mestereket stb, hogy támogassanak az egész meditáció alatt, majd helyezd magad a védelem érdekében egy kék fényoszlopba, amely a Galaktikus Központi Napból rajtad keresztül a Föld középpontjáig hatol!


2. Vizualizálj egy ragyogó fehér fényoszlopot leereszkedni a központi napból a teljes, koncentrációs táborok övezte területen át egészen a Föld magjáig!

3. Idézd meg az Istennőt, a nőiség isteni aspektusát, és vizualizáld, ahogy alászáll a teljes koncentrációs táborok övezte területre, és rózsaszín Fényből készült rózsákat szór szét rajta, meggyógyítandó minden sebet és sérülést.


 4. Vizualizáld, ahogy az Ibolya Láng felégeti a teljes területet, mindent megtisztítva és elhozva férfiség és nőiség, Istennő és Isten pompás egyensúlyát!


5. Hívj Angyalokat és más Fény-lényeket a kérdéses térségbe, és kérd meg őket, hogy vezessék az áldozatok lelkeit a Fénybe!


6. Vizualizáld a terület pentagramját a színtiszta Fény ötágú csillagaként ragyogni, amely kizárólag a Forrás/Teremtő Fényét tartalmazza, és vizualizáld, ahogy a Fény kiterjed minden hozzá kapcsolódó Ley-vonalon keresztül!

7. Ismételd a fenti lépéseket, most a Vatikánnal, Rómában.

8.  ♥ Ezek után Áldás és Köszönet!

 Namaste

♥ Köszönjük a részvételt! ♥

 


Tehát az összehangolt meditáció 2016. febr. 28-án, márc. 7-én és 14-én, szombaton 19 órakor kezdődik, Közép-európai idő (CET) szerint.


Egyéb időzónákhoz lásd:
http://www.timebie.com/std/utc.php?q=18

Facebook-eseményoldal:

https://www.facebook.com/events/842196869155843

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése