2015. február 5., csütörtök

Egy sor szinkronicitás - a közös elem: "7 nap van hátra"Érdekes álomból ébredtem ma (febr.5-én) reggel, de amíg nem olvastam egy bizonyos blogposztot, nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget. Így sem biztos, hogy azt jelenti, amit szeretné(n)k, hogy jelentsen, végtére is álmokról, közvetítésekről van szó (pl. a "jövő hét", ill. 7 nap egyáltalán nem biztos, hogy szó szerint értendő és a szimbólumokat is könnyű annak értelmezni, aminek szeretnénk értelmezni őket) de azt hiszem, azért érdemes megosztani.

Az álmomban valamilyen oktatási intézményben voltam, közvetlenül egy átfogó, "minden tárgyra kiterjedő" vizsga előtt álltam. Úgy éreztem, nem állok készen, már a puskázást fontolgattam. Amikor bejött a kurzust vezető nő, (a vizsgára utalva) közölte, hogy "a letartóztatás a jövő héten lesz". Erre izgatottan visszakérdeztem, hogy "Micsoda?", ő pedig nyugalomra intett... Miután fölébredtem, persze rögtön az Eseményre asszociáltam, de azért nem tűnt túl érdekesnek, vagy fontosnak a dolog.

"Maradj Nyugodt, és ölelj meg egy fát!"
Igencsak meglepődtem, amikor belebotlottam a következőkbe: egy Ally és Rose nevű blogger-pár számolt be arról, hogy egyikük álmában beszélt (valószínűleg amerikai idő szerint) 3-án késő este. "Készítsétek a hajókat és készüljetek a végső vontatásra. 7 napba fog telni. Gyerünk! ...üzenet vége."

Alexandra Meadors hozzászólása szerint vele is azt közölték, hogy valami jelentős dolog fog történni 7 napon belül. Ami azt illeti, ő a következő üzenetet tette közzé febr. 2-án:

>>"Kérjük, tájékoztasd a "földi személyzetet", hogy "mindenki a fedélzetre" állapotban vagyunk. Mindannyitokat felkérünk, hogy tartsátok a helyzeteteket és álljatok készen. Azt kérjük "a legénység" minden egyes tagjától, hogy maradjon nyugodt és kiegyensúlyozott, legyen állhatatos e higgadtságban, és éber minden provokációra, amivel megkísérelhetnek eléríteni ettől. Felhívunk, hogy őrizzétek az Igazság és a Fény tereit, minthogy ezek a TI kódolásaitok, és MOST jött el az idő számotokra, hogy folyamatos, stabil rezonanciát (rezgést) mutassatok fel. Ez az eddigi legfontosabb küldetések egyike, és ezért lehet, hogy a dolgok másnak tűnnek, mint amik. Sokan lepleződhetnek le igazi valójukban azok közül, akikről azt gondoltuk, hogy ismerjük őket. Emlékezzetek, a Fény tündöklően bőséges és az igazság mindig győzedelmeskedik."

Oké – tehát, akkor is, ha nem vagy tudatában a részvételednek ebben a "földi személyzet-műveletben", arra kérnek, hogy MARADJ NYUGODT, KIEGYENSÚLYOZOTT, ÉS TUDD, HOGY A FÉNY HALAD ELŐRE. Az emberek sokszor gondolják, hogy cserben hagyják magukat és az emberiséget, mert nem ismerik a saját küldetésüket, vagy céljukat, de valójában a legtöbben nem tudják a részleteket, az olyan technikák miatt, mint az "elme-lopás", távolbalátás és a halálos vibrációs sugarak, melyeket a Sötétek következetesen használnak a kulcsfontosságú információk kinyerésére. A legtöbben tehát nem kapnak túl sok részletet, ők maguk és a küldetés megóvása érdekében. Ezt tartsd észben, kérlek!
Most MINDANNYIUNKNAK össze kell tartani. Többé nincs idő széthúzásra, vádaskodásra és rágalmazásra, azok, akik valójában mások, mint akiknek feltűntetik magukat, hamarosan úgyis lelepleződnek.

Engem sokkolt ennek az üzenetnek a sürgőssége. Valami tényleg zajlik, és úgy érzem, jelentős... <<

Hasznos lehet rendszeresen alkalmazni az ajánlott önvédelmi meditációt, és az egyéb technikákat (pl. fényoszloppal kapcsolódni a Galaktikus Központi Naphoz és a Föld magjához, minél több időt tölteni a természetben stb.), illetve fokozni erőfeszítéseinket.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése