2015. február 19., csütörtök

A Cabal bukása - Tömegmeditáció: Számlák befagyasztvaA Cabal (összeesküvés, háttérhatalom) szénája egyre rosszabbul áll, és ahogy egyre több repedés jelenik meg az uralmi rendszerükben, ezt most már nem csak a (pl. Cobra-, Fulford-, vagy Wilcock-féle) bennfentes jelentések, hanem a média fősodrában megjelenő híranyagok is alátámasztják.

Korábban persze a totális megfigyelés is "nevetséges összeesküvés-elméletnek" számított, 2013 közepe óta már köztudomású, hogy a titkosszolgálatok boldog-boldogtalant megfigyelnek, lehallgatnak. Egymást érik az elit köröket érintő pedofilbotrányok és más leleplezések. A világraszóló bankbotrányok sorában nem egész két hete robbant ki a legutóbbi, közben egyes pénzügyi nagykutyák már a menekvést tervezgetik a népharag elől. Az eltusolt ügyek újra felszínre törnek, legutóbb épp Argentínában (az országban, amiről Cobra pár hete mondta, hogy hamarosan megtisztításra kerül). A CIA-féle kínzásokról szóló jelentés után már az olyan illumináci főkolomposok felelősségre vonásának témája is előkerült, mint Dick Cheney, vagy George W. Bush. A minap pedig, Európa legnézettebb hírcsatornája közre adott egy interjút, amelyben a szudáni elnök kerek-perec kimondja, hogy szerinte a CIA és a Moszad áll a Boko Haram és az Iszlám Állam terroristái mögött...

Az alábbiak az Agartha Alliance blogon jelentek meg, minden bizonnyal azzal a céllal, hogy a tömegmeditáció erejével segítsék, gyorsítsák föl a Cabal bukásának folyamatát.


MANTRA: HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA, HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA,
HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA...

"Hozzáférés megtagadva"


"Fiók zárolva"

"A fiók zárolva"
Dick Cheney
"Sosem gondolták volna, hogy elkaphatják őket"MANTRA: HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA, HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA,
HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA...

Hallgasd a zenét, pásztázd végig a képeket, engedd el magad és álmodozz:

"Számla befagyasztva"
"Befagyasztott bankszámla"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése