2015. február 11., szerda

"Ti vagytok a fény erői! Mi mind." Nélkülünk nem megy!Az alábbiakat Untwine fűzte hozzá Cobra “Az Áttörés szakasza: A karantén vége” c. bejegyzéséhez:
>>Ez egy csodálatos üzenet, köszönöm!
Volna egy apró tanácsom az emberek számára. Az itt az üzenet, hogy legyetek reményteljesek és motiváltak, NEM az, hogy úgy nézzetek minden posztot és frissítést, mintha ez egy heti tv-műsor lenne, amiben semmilyen szerepünk nincs, ahol csupán passzív szemlélők vagyunk.

A cél itt NEM az, hogy ráizguljatok, a páholyotokból figyelve, ahogy kibontakozik, aztán meg reményvesztettek legyetek, ha [
mondjuk az Esemény - a szerk.] nem történik meg a következő két hétben, és az egészért a fény erőit vádoljátok. Ti vagytok a fény erői! Mi mind. A cél az, hogy önállóak, szabadok, függetlenek legyetek, vagyis a saját életetek (meg)teremtői. A fény erői nem fogják a végtelenségig állni a fogászati számlákat mindazoknak, akik nem képesek megmosni a fogukat.

Vegyetek részt, mi mind szereplők vagyunk az áttörésben, mind teremtők vagyunk. Néhány fénymunkás hatalmas feladatot vitt véghez a Földön, minden zavaró hatás ellenére. Ahogy ti is képesek vagytok rá. Engedjétek el a mátrixban való programozott élethez fűződő kötelékeiteket, és vágjatok bele, mindannyiunknak megvannak a képességei, használjuk őket!


Esetünkben 144 000 ember is elég hozzá...

Íme néhány részlet Cobra korábbi üzeneteiből, melyek megerősítik mindezt:

Az egyik résztvevő jegyzeteiből a tajpeji konferenciáról;

Megvan az erőnk, hogy globális eseményeket befolyásoljunk. Képesek vagyunk manifesztálni az Eseményt. Mi hozzuk létre az Eseményt. A manifesztációhoz egzakt alapelveket fogunk követni. Ha az emberi történelemre tekintünk, a változást mindig néhány tájékozott, éber és tudatos egyén hozta létre. Akár egyetlen éber és tudatos egyén is megváltoztathatja a világot. Egyetlen ember egy vízióval, elég, hogy megváltoztassa a világot. Egy Tesla elég volt, egy Einstein elég volt. Azonban ha több ember osztozik azon a bizonyos vízión, a változás még inkább lehetővé válik.


Mindannyian sok-sok élettel ezelőtt jöttünk erre a bolygóra, de a mostani időszakba kimondottan az Esemény miatt születtünk. 20 000 évvel ezelőtt is tudták, hogy az Esemény meg fog történni. 15 év késésben vagyunk (az eredeti tervhez képest – a szerk.). Összes eddigi életünk során erre az időszakra, az Esemény idejére készültünk. Minden készségünket, képességünket a gyógyítástól a fazekasságon át a főzésig stb. inkarnációkon át gyűjtöttük össze.


Az Eseményt megelőző és követő néhány hétben maximálisan próbára leszünk téve. Közvetlenül az Esemény előtt, a Cabal (összeesküvés) teljesen meg fog őrülni. Érezni fogjuk, ahogy felépülnek az energiák. Sürgősségi meditációkat láttok majd a The Portal blogon. Az Ellenállási Mozgalom tesztelte a fénymunkások képességeit a rövid határidejű szerveződésben és a meditációs frekvenciák rezgését a bolygón. 24 órán belül meg tudunk tervezni egy sürgősségi felhívást, aminek olyan gyorsan kell terjednie, amennyire csak lehetséges.”

"A Csillag Rendje", 144 000 fénylény mandalája
A januári interjúból:

“Rob – Miért olyan nehéz elérni a kritikus 144 ezres tömeget? (Az áttörést elősegítő aktiválások és meditációk résztvevőinek kritikus tömegéről van szó - szerk.)
Cobra – Azért, mert az emberek még nem ébredtek fel, és nem működnek együtt. Nem emlékeznek küldetésükre, és elutasítják, hogy felébredetté váljanak. Sokan közülük annak ellenére, hogy tudatában vannak küldetésüknek, nem vesznek aktívan részt benne. Ezért ilyen nehéz elérni a kívánt 144 ezres számot. Itt nem csak programozásról van szó, hanem a szabad akarat, mint tényező is kritikus helyet foglal el.”


És ebből a régebbi cikkből:

Fehér Lovagok – Érkezik a lovasság 


"Létezik egy lélekcsoport, amelynek tagjai azzal a kizárólagos céllal reinkarnálódnak, hogy harcoljanak a háttérhatalom ellen és felszabadítsák a bolygót. A középkorban az inkvizíció ellen harcoltak, a 17. és 18. században a jezsuiták, jelenleg főleg a Rockefellerek és Rothschildok ellen. Ez a csoport jelenti az "érkező lovasságot" (Utalás Drake egyik üzenetére: The Cavalry is coming" -szerk. megj.)


Megtalálhatóak a Pozitív Katonaságon belül, a pozitív Templomosok csoportjaiban, a kettes frakcióban, a Fehér Sárkány Társaság egyes tagjai is ehhez a csoporthoz tartoznak,  a háttérhatalom különböző hálózataiba beépülve és a hétköznapi emberek között is számtalan ilyen szabadságharcos található. Ha égető vágyat érzel a bolygó felszabadítása iránt, és teszel is érte valamit, könnyen lehet, hogy te is tagja vagy ennek a csoportosulásnak.


Minden egyes ember egyedi és pótolhatatlan. Létezik egy magasabb rendű Isteni Terv, amely stratégiailag minden egyes Fénymunkást/Fényharcost olyan helyzetbe pozícionál a mandalán belül amelyre komplett rálátása csak a Forrásnak van. Ez a mandala csak akkor funkcionál teljes erővel, ha minden egyes ember teszi a saját egyéni küldetését.

Úgyhogy tedd, amiről úgy érzed, hogy a dolgod! Ha nem tudod, mi lenne a te egyéni feladatod, keresd, kutasd tovább, kérj segítséget az élettől/magasabb erőktől és meg fogod találni. Harcolhatsz a Fényért tiszta elképzelésekkel, brilliáns elmével, az írott szó erejével és sok-sok más módon.
"


Emlékezz, ki vagy valójában!<<


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése