2015. február 24., kedd

Globális meditáció: London megtisztítása, a korrupció leleplezése (Frissítve)A "felébredett" népesség körében köztudott, hogy a Cabal (összeesküvés, háttérhatalom) legfőbb hatalmi központjai a Rómában, Londonban és Washington D.C-ben található városállamok, vagyis a Vatikán (a spirituális és szellemi elnyomás központja), a City of London (a világ legfőbb pénzügyi központja) és maga az önálló egységként működő amerikai főváros (a hadi-ipari-hírszerzési komplexum központja).

A Shard, a Tower Bridge, és jobb oldalt a City
Az utóbbi években mindegyiknek kijutott a világraszóló botrányokból és leleplezésekből, de talán Londonban került napvilágra a legtöbb sötét titok; a Rupert Murdoch médiabirodalmát megingató botránytól kezdve a globális kamatmanipulációs ügyön, vagyis a Libor-botrányon és az HSBC megabank pénzmosási és adóelkerülési botrányain át a BBC-t, a Westminstert és az egyházat is érintő pedofilbotrányokig, a gyermekáldozatot bemutató sátánista körökről szóló új keletű vallomásokról nem is beszélve. Az elmúlt egy hétben fény derült a sajtónál működő öncenzúrára és a két nagy párt képviselői, egykori külügyminiszterek által folytatott tiltott lobbitevékenységre.
Az utóbbi ügy Benjamin Fulford értesülései szerint összefüggésben van a brit kormányt kézben tartó cionáci frakció elleni jelenlegi lépésekkel. "Az Egyesült Királyságban a problémát Evelyn de Rothschild és az ő szolgái, Jeremy Heywood, David Cameron és Tony Blair jelentik, az MI5 szerint."

Általában nem érdemes sok figyelmet szentelni a csatornázott üzeneteknek, médiumi közvetítéseknek, azok megbízhatatlansága miatt, de Montague Keen Ley-vonalakkal kapcsolatos üzenetei, meditációs felhívásai kivételt képeznek. Egyébként többek között Cobra is megerősítette, hogy ezek rendkívül fontos kezdeményezések.

Részletek Keen 02.22-i üzenetéből:

1. A Ley-vonalak energiája: a hozzájárulásotok ezen energiák felszabadításához rendkívül fontos volt a bolygó számára. Folytatni kell, nem engedhetitek meg magatoknak a lazítást, amíg a munka nincs elvégezve. Kérem, folytassátok ezt az értékes tevékenységet!

2. Hatalmi központokat fogunk kiválasztani, és arra fogunk koncentrálni, hogy fényt és szeretetet küldjünk, eltávolítandó mindent, ami sötét.

LONDON az első város, amelyre koncentrálnunk kell. Célom, hogy emberek hatalmas körei küldjenek fényt és szeretetet Londonba, a világ minden országából. Az időeltolódás miatt folyamatosan áramolhat a Londonra irányított fény és szeretet. A nyelv nem akadály. Az emberiség tagjaiként gyűltök össze, biztosítandó túléléseteket.

(Egy konkrét javaslat: a Galaktikus Központi Napból a testünkön keresztülhatoló fényoszloppal csatlakozzunk a Föld középpontjához, illetve energiahálózatához. Vizualizáljuk a meditációhoz csatlakozókat egy hatalmas körben London körül lebegni, majd irányítsunk szivárványszínű fényt a város felé, képzeljük el, ahogy átjárja, majd vizualizáljuk, ahogy az ibolyaszín láng megtisztítja a pénzügyi, politikai és egyházi központokat. Lássuk, ahogy a szeretet rózsaszín energiája járja át a várost és lakóit - a szerk.)

Ez a művelet demonstrálni fogja, milyen erősek is vagytok. Többé nem lesztek áldozatok; a Cabal érdekében állt, hogy ezt higgyétek. Nézzétek a módszereket, melyekkel biztosították, hogy reménytelennek érezzétek magatokat: chemtrailek, fluorid, oltások, kábítószer-alapú gyógyszerek stb, mind arra kitalálva, hogy kezelhetőek és reményvesztettek legyetek. (Megj.: Magyarországon, Európa túlnyomó részéhez hasonlóan nem fluoridozzák a csapvizet, de a legtöbb fogkrém és sok ásványvíz tartalmaz veszélyes fluorid-vegyületeket. A drága fluoridmentes, vagy természetes kalcium-fluoridot tartalmazó termékek alternatívája lehet a házi fogpaszta - a szerk.)

Canary Wharf bank-tornyai
Ez nem mindenkinél működött, néhányan elkezdték látni, hogy mi folyik, és leleplezték azt. Minden nap egyre többen ébrednek föl közületek, és a fény egyre növekszik világotokban. (...)

 Csak most kezditek tisztábban látni az uralmi rendszert, és szükségét érzitek a cselekvésnek. A korrupció feloldása Londonban egy fontos lépés előre. Az eredmények, melyeket Londonban elértek, lendületet adnak majd a folytatáshoz, amíg a világon minden korrupció felfedésre és eltávolításra nem került. Tartsátok észben az emberek köreinek használatát, amikor csak lehetséges, a földgolyó minden központjából. Ez nem mondhat csődöt. Az elmétek ereje el fog képeszteni benneteket. Azzá léptek elő, akik vagytok: fénylények a Földön, ebben az időben, hogy megmentsétek a Földet a Cabaltól. (...)

Küldjetek szeretetet és fényt Ukrajna népének! Az USA, az Egyesült Királyság és Izrael (kormányai - a szerk.) háborút erőltetnek. (...)
Eljött az ideje, hogy kiálljunk az igazságért, a szeretetért és a fényért. Hozz tudatos döntést a "3D-s" gondolkozás- és életmódból való kilépésről! Emelkedj felül rajta! Gondolj mindenre, ami "3D-s" úgy, mint a sötét korokra. Ideje kitárni és felfedezni egy jövőt, amely megnyílik előttetek. Egy jövőt háború nélkül, éhezés, hajléktalanság és a Cabal uralma alatti élet minden egyéb "haszna" nélkül. Ez mindennek az újragondolását jelenti, amit eddig kérdés nélkül elfogadtatok. A szemellenzőitek el lesznek távolítva. Lehet, hogy sokkolni fog, amit magatok előtt láttok majd. A változás a ti kezetekben van. A világon mindenből több mint elegendő áll rendelkezésre mindenki számára. (...)

A hiányt azért hozták létre, hogy titeket nyugtalanságban, őket pedig a hatalomban tartsák. Az élelem kárba vész, miközben sokan éheznek. Ez azért van így, hogy ellenőrzés alatt tartsák a tömegeket. Semmilyen együttérzést sem tanúsítanak az emberiség iránt. Nem is képesek rá. (...)

Nincs vesztegetni való időtök. A Cabal fáradhatatlanul munkálkodik a bolygó leuralásán. Csatlakozol a Fény Seregéhez, és teszel az emberi faj felszabadításáért a rabszolgaságból? Nagy kérdések, melyek válaszra várnak. A cselekvés ideje MOST van.

Frissítés, 03.01.: 

"Haladást értünk el, kedveseim. Hálánkat küldjük mindazon felvilágosult embereknek szerte a világotokon, akik szeretettel és fénnyel vették körül Londont. Ez a feladat időt és erőfeszítést igényel. Tudom, hogy a lelketek mélyén értitek, mit kérünk tőletek. Ez nagyon fontos. A fáradozásaitok eredményei mindazok számára nyilvánvalóak lesznek, akik a Földet lakják. Ugyan néhányan talán nem teljesen értitek, mire kérünk benneteket, kérjük vegyetek részt! Minden egyes léleknek fontos szerepe van a Föld bolygó megmentésében. Meg kell védenetek, és aktiválnotok kell a HÁLÓT, a Föld megvédésének érdekében. (...)

Kérjük, küldjetek szeretetet és fényt azoknak a csodás gyermekeknek a londoni Hampsteadben, akik azért választották a Földre való visszatérést, hogy leleplezzék mi történt, hogy megvédjenek másokat ugyanattól a sorstól.
Küldjetek fényt és szeretetet Londonba, és mindenkinek, aki ott él, és a Ley-vonalaknak is, melyek így fölszabadíthatják energiájukat az emberiség elnyomásának megakadályozása érdekében."


A Bank Junction, a Bank of England (angol központi bank, balra) és a tőzsde épületével (középen)
A St. Pauls katedrális és a City, a Buckingham-palota, és a Westminster-palota (parlament)
Jobbra fent a City, Canary Wharf és a Shard, középen a Trafalgar Square, balra a Westminster

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése