2015. szeptember 23., szerda

Meditáció Európáért minden nap - beszámoló Cobrától + módszer a szíriai helyzet javításához


„A (szept. 20-i) Meditáció Európáért nagy sikert aratott. Emberek tömegei reagáltak nagyon gyorsan a felhívásra, és együtt sikeresen és nagymértékben stabilizáltuk az energiákat Európában. Érdekes megjegyezni, hogy a legnagyobb visszhang a menekültválság által leginkább érintett országokban jelentkezett: Németországban és Magyarországon. Bár a menekültválság forrása (a Cabal, avagy Háttérhatalom) még nem került eltávolításra, éberségünk és gyors közbelépésünk nagymértékben ellensúlyozhatják a ténykedésük következményeit.

Ezért a Fény erői azt kérték, hogy továbbra is összpontosítsunk erre, és naponta végezzük el ezt a meditációt azonos időben (Közép-európai nyári időszámítás szerint 19 órától) egészen a helyzet további stabilizálódásáig.

Azok, akik késztetést éreznek a részvételre, alább találják a leírást és az instrukciókat, az időzóna-konverterrel egyetemben.

Továbbá, van egy nagyon egyszerű technika annak a szíriai Istennő-örvénynek a megerősítésére, amelyet az arkhónok próbálnak elnyomni. Egyszerűen vizualizáld, hogy ez az ősi halafiai kerámia ott forog az egész szíriai-iraki régió fölött, megerősítve az Istennő-örvényt és eltávolítva minden sötétséget a térségből: 

Ez a halafiai kerámiamű, amely 7000 évvel ezelőtt készült, szakrális geometria kódokat tartalmaz, amelyek aktiválják az istennői jelenlétet és eltávolítják a sötétséget mind a négy irányból.

Szeptember második felében meglehetősen intenzívek az energiák, és ezek előhozzák a bolygó felszínén élő emberek személyiségének elnyomott árnyékos aspektusait. A Fény erői azt kérik, hogy - különösen ebben az időszakban - dolgozzunk a személyiségünk egységbe rendezésén és NE vetítsük ki az árnyékos oldalunkat azzal, hogy másokat támadunk, hanem inkább összpontosítsunk valami pozitív dolog létrehozására. Ugyanakkor, a Fény erői azt várják, hogy a szeptember 28-i „tömeges felemelkedés / vérhold-tetrád holdfogyatkozás / aszteroida becsapódás / világvége / Új Világrend beiktatása” mém összeomoljon, minthogy semmi különösen drasztikus nem fog történni azon a napon, és utána zöld utat adhassanak nekem igen sok lényeges értesülés közzétételéhez.

A Fény Győzedelmeskedik!” (Cobra)


FOLYTATJUK! Meditáció Európáért (és a menekültválság békés rendezéséért)


Egy új keletű fejlemény sürgősen igényli figyelmünket. Az európai menekültválság kiterjedtebbé vált: http://hu.euronews.com/2015/09/18/lezarja-hatarait-horvatorszag-is/

Ezért a Fény erői azt kérték, annyian támogassuk az Európában lévő embereket meditációnkkal, ahányan csak tudjuk. Ez időérzékeny információ, aminek vírusként kell terjednie! Emberek tömegeit kell elérnünk, hogy meglegyen a ténylegesen meditálók kritikus tömege. Ideje egyesülnünk e szándékban, hogy a Fény győzedelmeskedhessen!


Kérjük, terjesszétek az információt weboldalaitokon, blogjaitokon! Ha ismertek alternatív médiafelületeket, küldjétek el nekik! Hívjátok meg ismerőseiteket, osszátok meg közösségi oldalaitokon, készítsetek tájékoztató anyagokat (képeket, videókat stb.)!

A tömeges meditációnak az emberi társadalomra gyakorolt pozitív hatását számos alkalommal bizonyították tudományos kutatások (Lásd: Maharishi-effektus, a tömegmeditációk hatása az erőszakos cselekmények számának alakulására http://www.tminfo.hu/tmkutatasok/szociologia/), így mindenki, aki részt vesz, éppenséggel emberi életeket segít megmenteni Európában és szerte a világon.

Meditációnkat szeptember 20-tól kezdve minden nap 19:00-tól végezzük Közép-európai nyári időszámítás szerint (CEST, pl. Budapest, Zágráb, Berlin, Párizs stb.). Ez 20:00-nak felel meg Bukarestben (EEST), szintén 19:00-nak Kairóban (EET), 18:00-nak Londonban (BST), 13:00-nak New Yorkban (EDT), 10:00-nak Los Angelesben (PDT).

Itt megnézheted a meditáció időpontját a saját időzónádban: http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Europe&iso=20150920T19&p1=3904

Instrukciók:

1. Használd saját technikád a nyugalmas tudatállapot eléréséhez (pl. összpontosíts a lélegzésedre pár percig).

2. Fejezd ki abbéli szándékodat, hogy békét és gyógyulást hozz az európai helyzetre.

3. Képzeld el, hogy egy fénysugár árad ki a Lélekcsillag csakrádból (20 cm-rel a fejed fölött, lásd a képen), az összes többi meditáló Lélekcsillag csakrája felé.

4. Képzeld el, ahogy az immár közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és eléri Európát a világ minden tájáról, kapcsolódva mindenki Lélekcsillag csakrájához, aki érintett az itteni helyzetben, kiegyensúlyozva és inspirálva az embereket, hogy békés megoldást találjanak.

Vizualizáld, hogy minden menekült ételt, vizet, szállást, orvosi segítséget kap és emberséges bánásmódban részesül. Vizualizáld, hogy minden menekült és rendőr, aki erőszakossá válhat lenyugszik, és békés megoldásokat választ. Vizualizáld, hogy a sötétség erőinek minden tagját, akik magukat menekültnek álcázva próbálnak beszivárogni Európába felismerik és letartóztatják a rendfenntartó erők. Vizualizáld, hogy Európa megőrzi a békét és stabilitást, amit az elmúlt 70 évben elért.


Nagyon fontos, hogy a krízisben érintett emberek közül (tehát a menekültektől kezdve a rendőrökön, katonákon, önkénteseken, hivatalnokokon, döntéshozókon stb. keresztül az érintett régiókban, ill. országokban élő emberekig) minél többen tudjanak róla, hogy támogatjuk, ill. a világ minden tájáról támogatják őket ezzel a meditációval, így a Fény energiája, melyet küldünk befogadtatik, és képes lesz a helyzet kiegyensúlyozására. Ezért a Fény erői azt kérik, hogy informáljátok az embereket e-mailen, Facebookon, Twitteren, vagy bármely egyéb módon, hozzátéve, hogy ők is terjesszék a hírt saját köreikben.

Eredeti felhívás: http://2012portal.blogspot.com/2015/09/time-sensitive-make-this-viral.html

Magyar nyelvű Facebook-eseményoldal: https://www.facebook.com/events/1499454430375128/
Módosított instrukciókkal, 21 órai kezdéssel: https://www.facebook.com/events/550804825072775/
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése