2015. október 24., szombat

SÜRGŐS! ADD TOVÁBB! Meditáció Európáért (és a menekültválság békés rendezéséért)

A sikeres szeptember 20-i sürgősségi meditáció és az azóta folyamatos napi szinkronmeditációk után Cobra ismét sürgős világméretű meditációt hirdetett meg október 25. vasárnap 19 órára (közép-európai idő szerint). Frissítés: a meditáció folytatódik, minden nap 19 órától.

>>Egy új keletű fejlemény igényli sürgős figyelmünket. Az európai menekültválság ismét kiterjedtebbé vált: az egyre zordabb időjárással a feszültség is egyre nő. Már Szlovénia is katonákat vezényelt ki a rendőrök mellé, miközben egyre gyakoribbak az összetűzések a menekültek között, és az engedetlenség is fokozódik, tiltakozók pedig sátrakat gyújtottak fel egy szlovéniai menekülttáborban.

A stabil Európa elengedhetetlen a világpolitikai stabilitáshoz, és egyike a kulcsfontosságú tényezőknek a többé, vagy kevésbé zökkenőmentes átmenet szempontjából az Esemény irányába.

Ezért a Világosság erői azt kérték, annyian támogassuk az Európában lévő embereket meditációnkkal, ahányan csak tudjuk. Ez időérzékeny információ, aminek fénysebességgel kell terjednie!  Emberek tömegeit kell elérnünk, hogy meglegyen a ténylegesen meditálók kritikus tömege. Ideje egyesülnünk e szándékban, hogy a Fény győzedelmeskedhessen!

Kérjük, terjesszétek az információt weboldalaitokon, blogjaitokon! Ha ismertek alternatív
médiafelületeket, küldjétek el nekik! Hívjátok meg ismerőseiteket, osszátok meg közösségi
oldalaitokon, készítsetek tájékoztató anyagokat (képek, videók stb.!

A tömeges meditációnak az emberi társadalomra gyakorolt pozitív hatását számos alkalommal bizonyították tudományos kutatások (Lásd: Maharishi-effektus, a tömegmeditációk hatása az erőszakos cselekmények számának alakulására), így mindenki, aki részt vesz, éppenséggel emberi életeket segít megmenteni Európában és szerte a világon.

Meditációnkat október 25-én vasárnap, illetve minden nap 19:00-tól végezzük Közép-európai időszámítás szerint (CET, pl. Budapest, Zágráb, Berlin, Párizs stb.). Ez 20:00-nak felel meg Bukarestben vagy Kairóban (EET), 18:00-nak Londonban (GMT), 14:00-nak New Yorkban (EST), 11:00-nak Los Angelesben (PST).

Itt megnézheted a meditáció időpontját a saját időzónádban.

Itt találod a visszaszámlálást.

Instrukciók:

1. Használd saját technikád a nyugalmas tudatállapot eléréséhez (pl. összpontosíts a lélegzésedre pár percig).

2. Fejezd ki abbéli szándékodat, hogy békét és gyógyulást hozz az európai helyzetre.

3. Képzeld el, hogy egy fénysugár árad ki a Lélekcsillag csakrádból (20 cm-rel a fejed fölött), az összes többi meditáló Lélekcsillag csakrája felé. (Lásd a képet.)

4. Képzeld el, ahogy az immár közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és eléri Európát a világ minden tájáról, kapcsolódva mindenki Lélekcsillag csakrájához, aki érintett az itteni helyzetben, kiegyensúlyozva és inspirálva az embereket, hogy békés megoldást találjanak.

Vizualizáld, hogy minden menekült ételt, vizet, szállást, orvosi segítséget kap és emberséges bánásmódban részesül. Vizualizáld, hogy minden menekült és rendőr, aki erőszakossá válhat lenyugszik, és békés megoldásokat választ. Vizualizáld, hogy a sötétség erőinek minden tagját, akik magukat menekültnek álcázva próbálnak beszivárogni Európába felismerik és letartóztatják a rendfenntartó erők. Vizualizáld, hogy Európa megőrzi a békét és stabilitást, amit az elmúlt 70 évben elért.

Nagyon fontos, hogy a krízisben érintett emberek közül (tehát a menekültektől kezdve a rendőrökön, katonákon, önkénteseken, hivatalnokokon, döntéshozókon stb. keresztül az érintett régiókban, ill. országokban élő emberekig) minél többen tudjanak róla, hogy támogatjuk, ill. a világ minden tájáról támogatják őket ezzel a meditációval, így a Fény energiája, melyet küldünk befogadtatik, és képes lesz a helyzet kiegyensúlyozására. Ezért a Fény erői azt kérik, hogy informáljátok az embereket e-mailen, Facebookon, Twitteren, vagy bármely egyéb módon, hozzátéve, hogy ők is terjesszék a hírt saját köreikben.

Ha szeretnél további segítséget nyújtani a Szíriai helyzet megoldásához, amely az európai menekültválság forrása, hozzáadhatod ezt a nagyon egyszerű technikát a meditációd végéhez. Ez a technika segít megerősíteni azt a szíriai Istennő-örvényt, amelyet az arkhónok próbálnak elnyomni. Egyszerűen vizualizáld, hogy ez az ősi halafiai kerámia ott forog az egész szíriai-iraki régió fölött, megerősítve az Istennő-örvényt és eltávolítva minden sötétséget a térségből:

Nagyobb változathoz kattints a képre!
Ez a halafiai kerámiamű, amely 7000 évvel ezelőtt készült, szakrális geometria kódokat tartalmaz, amelyek aktiválják az istennői jelenlétet és eltávolítják a sötétséget mind a négy irányból.<<

Magyar nyelvű Facebook-eseményoldal itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése