2015. november 20., péntek

Sürgős! Add tovább! Az ESEMÉNY meditáció 2015.11.21. (+frissítés)Újra itt az idő, hogy cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért november 21-én kisebb és nagyobb csoportokban, egyedül vagy párokban fogunk találkozni. Aznap lezárul egy fontos ciklus és elkezdődik egy új. Ez az a fordulópont, amikor felhasználhatjuk kollektív manifesztációs erőnket, hogy támpontként szolgáljon azoknak a változásoknak a beindítására, amikre mindannyian várunk.
Tömegek fognak összegyűlni ezen a napon és segítségül hívják azoknak a pozitív földönkívüli Csillagtestvéreinknek és felszín alatti Fénylényeknek a jelenlétét és beavatkozását, akik segíteni fognak nekünk bolygónknak a sötét erők zsarnoksága alól való felszabadítási folyamatában, hogy a történelmünkben először lehetőségünk legyen a Föld szabad polgáraiként megteremteni saját sorsunkat.

Ezen a napon a tömeges erőfeszítésünk fogja beindítani azt a folyamatot, ami segít aktiválni a Tervet, hogy az megvalósulhasson. Aktiválásunk ezen a napon a Világosság, ill. a Fény Győzelmének kinyilatkoztatását jelenti. Terjesszétek ezt a hírt, fénysebességgel! Osszátok meg világszerte! Jelentessétek meg a weboldalaitokon és blogjaitokon. Ha ismertek alternatív médiát, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik lakóhelyed környékén végzik a meditációt. Szükség van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. YouTube videót is készíthettek.

Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni az Eseményt.

Magyarul: http://www.tminfo.hu/tmkutatasok/szociologia/
Angol nyelvű hivatkozásokért kattins ide és ide.

Ezt a meditációt november 21-én, szombaton, közép-európai idő (CET) szerint, - vagyis Magyarországon is, 21:12-kor fogjuk végezni.  Ez 22:12-nek felel meg Kairóban és Bukarestben is, 20:12-nek Londonban, 15:12-nek New York-ban, 12:12-nek Los Angelesben és november 22-én 04:12-nek Tajpejben.

Itt megnézheted a meditáció időpontját a saját időzónád szerint:
http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Event+Meditation&iso=20151121T211221&p1=168

Instrukciók:

1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a Leleplezés, más néven Közzététel és az Esemény felé vezető folyamatot.

3. Vizualizáld, hogy egy fénysugár árad ki a Lélekcsillag csakrádból (20 cm-rel a fejed fölött), az összes többi meditáló Lélekcsillag csakrája felé.

4. Képzeld el, ahogy az immár közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és összekapcsolódik a világ összes érző lényének Lélekcsillag csakrájával, a felszínen, a felszín alatt és szerte a Naprendszerben. Vizualizáld, hogy minden lény, aki érintett a Földön zajló eseményekben, azzal a céllal kerül harmóniába egymással, hogy a lehető leghamarabb megvalósítsák a Leleplezést/Közzétételt és az Eseményt, pozitív módon.
Képzeld el, hogy az összes plazma strangelet és toplet bombát épségben eltávolítják. Vizualizáld, hogy felfedik, majd erőfeszítés nélkül eltávolítják az összes többi egzotikus fegyvert. Képzeld el, hogy megtörténik a földönkívüliek jelenlétéről és a titkos űrprogramokról szóló teljes Leleplezés/Közzététel és hatalmas mennyiségű információ lát napvilágot a tömegmédián keresztül. Vizualizáld, hogy megtörténik az Esemény, végre felszabadítva a Földet.

Hanganyag - vezetett meditáció: https://www.dropbox.com/s/y1lc76ern0u879c/Nov21.mp3?dl=0

Az alábbi cikkben találhatsz inspirációt az Eseménnyel kapcsolatban:

Angolul itt, magyarul: http://felemelkedes.blogspot.hu/2013/06/az-esemeny.html


Frissítés, nov. 20.:

Közeledik az Esemény meditációnk időpontja és az energiák erősödnek, ahogy egyre több és több ember hozza meg a döntést, hogy csatlakozik hozzánk és egyre nagyobb lendületet veszünk.

A következő 24 óra döntő lesz azt tekintve, hogy hányan csatlakoznak hozzánk és mekkora hatással leszünk a bolygó helyzetére. Ezért azt kérem mindnyájatoktól, hogy terjesszétek ennek a meditációnak a hírét szerte e világon. A Youtube videók jelentik a legegyszerűbb módját annak, hogy elterjesszük, és 28 nyelvre lettek lefordítva:

http://www.esemeny.tk/cobra-rovid-jelentes-a-bolygo-helyzeterol-es-az-esemeny-meditaciorol-2015-11-16/


Sokezer ember látogatja ezt a blogot (Cobráét - a szerk.) naponta, és legtöbbjüknek van facebook profilja, átlagosan párszáz ismerőssel. Ezért százezreket, ha nem milliókat lehetne meghívni meditációnk facebook eseményoldalára:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése