2015. december 5., szombat

Heti Esemény Meditáció


A nov. 21-i meditáció hatalmas sikert aratott, ezért változás áll be a rendszeres globális meditációink terén. Cobra 2015.12.03-i bejegyzése magyarul:

Továbbra is rendkívül fontos, hogy a lehető legtöbben csatlakozzanak heti meditációnkhoz, minden vasárnap. A világosság erői utasítottak, hogy a Heti Felszabadító Meditáció helyett váltsunk Heti Esemény Meditációra, ezzel a felszabadítás folyamata helyett inkább az Esemény mielőbbi megvalósítására összpontosítva.


E meditáció segít a Fény erőinek földelni a Világosság energiáit a bolygó felszínén, megerősítendő a Fény-hálót, amely szükséges a kompressziós áttörés folyamatának felgyorsításához. Az ezt a meditációt elvégző emberek száma az egyetlen, igazán jelentős tényező, amely felgyorsíthatja az Esemény bekövetkezését, és aminek meghatározása a felszíni emberi lakosság hatalmában áll.

A meditációt minden vasárnap világidő (GMT/UTC) szerint 19 órakor tartjuk. (Ez Magyarországon 20 órának felel meg a téli, és 21 órának a nyári időszámítás félévében – a szerk.) Itt konvertálhatod az este 7 órai GMT időpontot a helyi időzónádra.

Instrukciók:

1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz. (Pl. koncentrálj a lélegzésedre pár percig.)

2. Nyilvánítsd ki abbéli szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a Leleplezés, más néven Közzététel és az Esemény felé vezető folyamatot.

3. Vizualizáld, hogy egy fénysugár árad ki a Lélekcsillag csakrádból (20 cm-rel a fejed fölött, lásd a képet), az összes többi meditáló Lélekcsillag csakrája felé.

4. Képzeld el, ahogy az immár közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és összekapcsolódik a világ összes érző lényének Lélekcsillag csakrájával, a felszínen, a felszín alatt és szerte a Naprendszerben. Vizualizáld, hogy minden lény, aki érintett a Földön zajló eseményekben, azzal a céllal kerül harmóniába egymással, hogy a lehető leghamarabb megvalósítsák a Leleplezést/Közzétételt és az Eseményt, pozitív módon.
Képzeld el, hogy az összes plazma strangelet és toplet bombát épségben eltávolítják. Vizualizáld, hogy felfedik, majd erőfeszítés nélkül eltávolítják az összes többi egzotikus fegyvert. Képzeld el, hogy megtörténik a földönkívüliek jelenlétéről és a titkos űrprogramokról szóló teljes Leleplezés/Közzététel és hatalmas mennyiségű információ lát napvilágot a tömegmédián keresztül. Vizualizáld, hogy megtörténik az Esemény, végre felszabadítva a Földet.

Ha vezettetve érzed magad rá, folytathatod a korábbi Heti Felszabadító Meditációval (vagy bizonyos részeivel, melyek kedvesek számodra), miután végeztél a Heti Esemény Meditációnkkal.

Videó az ige terjesztéséhez, 1:44-től az instrukciókkal irányított meditációhoz:


A Világosság Győzelme!

1 megjegyzés:

  1. Tudtam hogy létezik egy csodás szeretetteljes világ,ahol béke van és mindenki boldog és egységben élnek az emberek.Ezt sok embernek elmondtam és kinevettek.Mondván ilyen nincs.Éreztem hogy van,mert a sejtjeim emlékeznek.És nekem ezt levetítik.Érzéseimre figyelek,mert az igaz és őszinte.Áldás és Békesség szeretet.A fény győzelme!☺

    VálaszTörlés