2016. augusztus 29., hétfő

Add tovább! Heti Felemelkedés meditációÚjra eljött a cselekvés ideje! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért Heti Esemény Meditációnkat feljavítjuk, és Heti Felemelkedés Meditációvá alakítjuk át, hogy a lehető legtöbb embert érjük el, és ők is csatlakozzanak hozzánk.

Adjátok tovább, terjesszétek a hírt! Osszátok meg világszerte! Kérjük, tegyétek közzé weboldalaitokon és blogjaitokon! Hívjatok meg spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk! Ha ismertek alternatív médiafelületeket, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik a világ felétek eső részén végzik a meditációt. Szükség van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. (Magyar nyelvű eseményoldal itt, angol nyelvű globális oldal ide kattintva - a szerk.) Videót is készíthettek, és közzétehetitek a Youtube-on.


Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így minden egyes ember közületek, aki részt vesz ebben a meditációban, ténylegesen segíthet közelebb hozni az Eseményt.

Lásd, magyarul: http://www.tminfo.hu/tmkutatasok/szociologia/
Angol nyelvű hivatkozások itt és itt.


E meditáció segít a Fény erőinek földelni a Világosság energiáit a bolygó felszínén, megerősítendő a Fény-hálót, amely szükséges a felemelkedés folyamatának felgyorsításához.

Az ezt a meditációt elvégző emberek száma az egyetlen, igazán jelentős tényező, amely fölgyorsíthatja a folyamatot, és aminek meghatározása a felszíni emberi lakosság hatalmában áll.

Meditációnk időpontját vasárnaponként 18 órára változtatjuk (Közép-európai nyári időszámítás, CEST szerint), elősegítendő, hogy az Ázsiában élő emberek velünk együtt meditálhassanak. A meditációt mindig 16 órakor tartjuk világidő (GMT/UTC) szerint, függetlenül a téli, ill. nyári időszámítástól. (Ez Magyarországon a nyári időszámítás félévében 18, a téli időszámítás félévében pedig 17 órának felel meg  – a szerk.) Itt konvertálhatod a du. 4 órai GMT időpontot a helyi időzónádra: http://www.worldtimeserver.com/convert_time_in_UTC.aspx
Vagy itt: http://www.timezoneconverter.com/cgi-bin/tzc.tzc

Instrukciók:

1. Használd saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba juttat.

2. Fejezd ki abbéli szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt, fölgyorsítandó a Felemelkedés folyamatát a Föld bolygó és lakói számára.

3. Képzelj el egy Fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból, majd végigáramlani a Fény/Világosság valamennyi pontján Naprendszerünkben, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig hatolni. Vizualizáld, ahogy egy másik Fényoszlop a Föld középpontjából fölemelkedik, majd a testeden keresztül az égig hatol, valamennyi Fény-lény irányába a Naprendszerünkben és a galaxisunkban. Immár két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd aktívan e Fényoszlopokat néhány perc erejéig.

4. Most pedig képzeld el e Fényt, mint egy szivárvány-örvényt, amely kiterjed az egész Földre, majd az egész Naprendszerre, eltávolítva minden sötétséget és anomáliát, szétoszlatva a Mátrixot, és boldogságot, bőséget, békét és szeretetet hozva minden lény számára Naprendszerünkben.

5. Vizualizáld a teljeskörű Felfedést/Leleplezést és az információk masszív közzétételét a földönkívüliek jelenlétéről és a titkos űrprogramokról a tömegmédián keresztül. Képzeld el az új, igazságos pénzügyi rendszer létrehozását mindenki javára. Vizualizáld a Kapcsolatfelvételt a jóindulatú földönkívüli fajokkal. Vizualizáld, ahogy megtörténik az Esemény, végre felszabadítva a Földet.

A Fény (avagy VILÁGosság) győzelme!
Frissítés, 2018. január: kínai társaink készítettek egy nagyszerű videót, ami alapján könnyebb vizualizálni a fentieket, és így az összhang is növelhető. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése