2016. december 29., csütörtök

Bolygószintű tárgyalások - Az erő, amit birtokolunk

Eredeti, angol nyelvű bejegyzés: Untwine
https://recreatingbalance1.blogspot.hu/2016/04/planetary-negotiations-power-we-have.html
Fordította: backtosource1


Folyamatos tárgyalások folynak a Fényerők (a Galaktikus Konföderáció fizikai és nem-fizikai fénylényei, az Ellenállási Mozgalom, a "Keleti" Szövetség stb - szerk.) és a Sötét erők (a Chiméra-csoport és az arkhónok, illetve földi és földönkívüli alárendeltjeik - szerk.) között a Föld bolygó helyzetét illetően. Kevés információ jut el hozzánk, de ezek döntő jelentőségűek sorsunk alakulását illetően.

Az egyik fő témája ezeknek a tárgyalásoknak mi, a Föld népessége vagyunk, akiket a sötétek túszként tartanak fogva.

A Fényerők számbeli fölényben vannak a sötét erőkkel szemben és az erejük is messze nagyobb, de a sötét erők a túszejtéssel nagyobb befolyást szereztek a tárgyalások során. Ugyanaz a helyzet, mint mikor bankrablásnál túszokat ejtenek. El lehet képzelni, ha egy pár bűnöző (a sötét erők) fogva tartanak pár túszt az épületben (minket, a Föld felszíni lakosságát) fegyvereket ránk szegezve, bombákat telepítve az egész épületben, melyek automatikusan működésbe lépnek, ha bárki belép (strangelet bombák), még az épületen kívül lévő legnagyobb és legtapasztaltabb hadseregnek is óvatosnak kell lennie az akcióik során (a Fényerők). Idézet Cobrától:

„A sötét erők hamar rájöttek arra, hogy ha túszokat ejtenek, az előnyt jelent nekik a Fényerőkkel szemben, mivel a Fény erői törődnek az övéikkel és ez sokszor meggátolta őket abban, hogy fellépjenek a sötét erőkkel szemben, hogy a túszoknak ne essen bántódásuk.”
https://2012portal.blogspot.com/2014/03/quarantine-earth-endgame.html

Ha nem lennének túszok fogva tartva, a Fényerők már régen véget vettetek volna ennek az egész helyzetnek, csak lerohanták volna a sötét erőket anélkül, hogy ártatlanoknak bajuk esett volna.

Tudatában vagyunk annak, hogy minden nap ártatlanok esnek áldozatául a karanténnak, de ha az egzotikus fegyverek működésbe lépnének, az még sokkal rosszabb lenne. Másrészről a Fény többször is demonstrálta már az erőfölényét, és így, ilyen körülmények közepette kell sötétnek és Fénynek tárgyalnia.


A tárgyalások egyik fő célja, hogy mindkét fél kölcsönös megállapodásra jusson abban, hogy nem avatkoznak be nyíltan kívülről és nem lépnek kapcsolatba velünk, a felszíni lakossággal. Ez azt jelenti, hogy a pozitív földönkívüliek és más Fénylények nem létesíthetnek fizikai kapcsolatot velünk, és a Chiméra, vagy a reptiliánok sem tehetik ezt meg. Idézet Cobrától:

„A Fény erői kénytelenek voltak aláírni egy be nem avatkozási szerződést, amely kijelenti, hogy nem fognak nyíltan beavatkozni a Föld bolygó felszínén és cserébe a Chiméra sem fog beavatkozni nyíltan a felszínen.

Bár ez a szerződés meglehetősen hátrányos volt az elmúlt 26 000 évben az emberiség fejlődése szempontjából, ugyanakkor megakadályozta, hogy a Chiméra és az ő Draco/Reptilián alattvalói nyíltan eltöröljék az emberiséget bolygónk felszínéről. Ez a szerződés az oka annak is, hogy a Reptiliánok miért nem ettek nyíltan embereket reggelire a felszíni városokban 1996 után, amikor a felszín alatti jelenlétük számottevő volt, mintegy 500 milliós. Ez a szerződés az oka annak is, hogy a strangelet bombákat számos alkalommal nem robbantották fel. Abban a pillanatban, amint a Chiméra fenyegetés megszűnik, a Fényerők nyíltan be fognak avatkozni ennek a bolygónak a felszínén.”
https://2012portal.blogspot.com/2015/02/solar-system-situation-update.html

Ezt a szerződést néhány ritka alkalommal nem vették figyelembe, és akárhányszor ez megtörténik, az lehetőséget kínál a másik oldal számára is, hogy a szerződést figyelmen kívül hagyja. Ha egy felszíni emberrel a Fényerők fizikailag kapcsolatba lépnek, a sötétség fizikailag megtámad néhány felszíni embert, és fordítva, ha a sötét megtámad egy felszíni embert fizikailag, akkor a Fény így vagy úgy nyíltabban közbelép.
Íme, egy példa erre egy Cobra riportból, amikor arról a tényről kérdezték, hogy a Cabal beleavatkozott a Titkos űrprogram közzétételével kapcsolatos petíciónk aláírásába:

„Nem szabad frusztráltnak lennünk, ha a Cabal elkezdi akadályozni mindezeket az erőfeszítéseket, mert minden alkalommal, amikor ezt teszik, megszegnek bizonyos megállapodásokat, és amiért megszegik azokat a megállapodásokat, annak tartós következménye lesz a végső megadási és tárgyalási folyamatra. Ez valójában felgyorsítja az Esemény folyamatát.”
https://prepareforchange.net/2016/03/27/03-21-16-cobra-march-interview/

Ez az, ahol meg kell értenünk az erőt, ami bennünk, a felszíni lakosságban rejlik saját helyzetünk befolyásolására. Jogosultak vagyunk a cselekvésre, és hogy kezdeményezésekbe bocsátkozzunk a Fénnyel, anélkül, hogy a sötét fizikailag megakadályozhatna minket ebben. Kifejezésre juttathatjuk szabad akaratunkat szavakkal és tettekkel, és amint így teszünk, a sötét sarokba szorul:

ha nem állítanak meg minket, akkor áttörést érünk el, ha megkísérelnek megállítani bennünket, ez feljogosítja a Fényt, hogy jobban beavatkozzon, és így szintén áttörést érünk el. Az áttörés feltartóztathatatlan. Az egyetlen ismeretlen tényező az időzítés, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk megtörni a jelenlegi helyzetet a Fény támogatásával, hogy felgyorsítsuk a folyamatot.

 
És még valami: ugyan a Fénynek nincs lehetősége közvetlenül felvenni velünk a kapcsolatot, de nagyobb mozgásterük van válaszképpen a mi kezdeményezéseinkre, kérdéseinkre, ha mi szólítjuk meg őket. 

Ha mi vagyunk a kezdeményezők, akkor technikailag a Fényerők nem beavatkoznak, hanem csupán válaszolnak. (Ezért tudnak reagálni pl. a magasabb síkok fénylényei, ha védelmet, vagy segítséget, iránymutatást kérünk tőlük és ezért van szükség a részvételünkre pl. a szinkronmeditációkban - szerk. megj.) Tanúsítani tudom ezt a Cobrával való saját tapasztalatcserém során különböző feladatokkal kapcsolatban, mint például a Cintamani kövek elásása. Egyszer sem jött hozzám azzal a javaslattal, hogy tegyek meg valamit, ő csupán az én időnkénti kezdeményezéseimre reagált. Így kezdődött a Cintamani kövek bolygó szerte való elásásának terve, mert mi, mint a felszíni lakosság indítványoztuk az ötletet és aztán útmutatást kaptunk a Fényerőktől Cobrán keresztül. Az a tény, hogy Cobrával közvetlenül kapcsolatba tudnak lépni a Fényerők egy ritka kivétel a tárgyalásokban, amely speciális események következménye volt. Ismét idézet Cobrától:

„Szükséges lenne elvinni egy darab Cintamani követ az Antarktiszra amilyen hamar csak lehetséges, és ezt a felszíni lakosságnak kell megtennie.”
http://2012portal.blogspot.com/2016/03/situation-update.html

Vannak hasonló feladatok, amelyeket most csak mi hajthatunk végre. Különleges szerepünk van.

Érdemes megjegyezni, hogy mikor Cobra ezt közzétette, szerte a bolygó összes kontinensén elástak köveket, kivéve az Antarktiszon, és ez abból a tényből derült ki, hogy az egyedüli menekülési útvonal a Cabal számára, amely még elérhetőnek tűnt számukra, az az Antarktiszon keresztüli volt. Ez történik most az Antarktisszal, remélem, hogy kifogynak a lehetőségekből. A Fényerők technikailag könnyedén el tudták volna temetni az összes követ, de nem tehették meg a sötéttel kötött alkujuk miatt, hogy elkerülhessék a sötétség bosszúját. Ez így fog történni mindaddig, amíg a sötétnek elég erős a megtorló mechanizmusa, aminek eltávolításán a Fény dolgozik, ami lassú folyamat lehet, ha mi nem segítünk, vagy sokkal gyorsabb is lehet, ha kezdeményezéseket teszünk. A Cintamanik eltemetése csak egy példa, ami mostanra csaknem befejeződött, még sok más dolog is van, amit megtehetünk.

Ebben az összefüggésben egy intenzív információs és energetikai háború középpontjában állunk, ahol a sötét megpróbálja a szabad akaratunkat zavarodottsággá és negatív cselekedetekké változtatni és a Fény próbál pozitív cselekedetekre és a Forrással való kapcsolódásra ösztönözni bennünket. Végül egyedül mi döntünk. Tehát vizsgáljuk meg a helyzetet és lássuk meg mi az, ami szükséges egy pozitív változáshoz.


Makacsul tartsunk ki egy szabad, békés és Fénnyel teli élet elképzelése mellett: amilyen az élet a dualitás és az Esemény után lesz. Képzeljük el, hogyan működnek majd a dolgok, ha végre odajutunk majd, és akkor képesek leszünk ebből a szemszögből megvizsgálni a jelen helyzetet, és küzdjünk folyamatosan, lépésről lépésre, tegyünk meg mindent, ami csak szükséges, amíg el nem érjük, hogy víziónk a Fényről beteljesüljön.  

Kérdezzük meg magunktól minden nap, minden pillanatban, mi a leghasznosabb dolog, amire az energiánkat fordíthatjuk, és döntsünk a végrehajtása mellett, mert szabad akaratunk érvényesítése a legfőbb eszközünk a felszabadításunkhoz.

A Fény győzelme!

Megjegyzés: ez a bejegyzés közvetlenül a Cobra Etheric Liberation Hungary csoport első országos találkozója után került közzétételre. Bár a fordítás már jóval korábban elkészült, mégsem tűnt időszerűnek pubikálni. Cobra később így hivatkozott erre a találkozóra egyik bejegyzésében:

"Azok számára, akik szeretnének közvetlenebbül részt venni a bolygó felszabadításában, itt egy nagyon jó példa arra, hogyan tud működni egy felszabadítási csoport (bónuszként egy rövid Cobra interjúval kiegészítve):" https://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/12/osszefoglalo-2016-december-29-i-cobra.html

1 megjegyzés:

  1. Kétségtelen a fény ereje gyözelme és tisztasága.felgyorsitaná a felszabaditási folyamatot ha nagyobb átéléssel meditálnánk a fény fölényes gyözelmét

    VálaszTörlés