2017. április 10., hétfő

Világméretű békemeditáció Szíriáért 2017.04.11. 08:08

Felhasznált fordítás: Rácz Anita http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/04/terjesszetek-bekemeditacio-2017-aprilis.html

Újra itt az idő, hogy cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot.

Ezért kihasználjuk az április 11-i telihold adta lehetőséget, hogy egy portált hozzunk létre, melyen keresztül egyensúlyba hozzuk a bolygó körül lévő energiarácsot.

Azért végezzük ezt a meditációt, hogy ellensúlyozzuk a Szíriában jelenleg zajló katonai eszkaláció negatív hatásait:

Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte!

Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni az Eseményt:

Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy megerősítsék a Fényrácsot. Erre azért van szükség, hogy felgyorsítsák a világbéke megteremtésének folyamatát.

Az ezt a meditációt elvégző emberek száma az egyetlen, igazán jelentős tényező, amely fölgyorsíthatja a folyamatot, és aminek meghatározása a felszíni emberi lakosság hatalmában áll.


Ezzel a meditációval elérhetjük a 144.000 fős kritikus tömeget.

Ezt a meditációt április 11-én, kedden közép-európai nyári időszámítás (CEST) szerint reggel 08:08-kor fogjuk végezni, pontban a telihold időpontjában.

További tudnivalók és instrukciók a meditációhoz:


Hanganyag vezetett meditációhoz: https://www.youtube.com/watch?v=Wk3lrmlmufk

Automatikusan induló szinkronizált vezetett meditáció:
https://prepareforchange.coeo.cc/meditate/?mid=672 (Nyelvválasztás jobbra fent az 'audio language' opciónál, hamarosan a 'Hungarian' (magyar) is elérhető lesz.)
Természetesen a legjobb az, ha minél többen meditálunk egyszerre a megadott időpontban, viszont aki sehogy sem tudja megoldani, az megteheti, hogy a neki alkalmas időpontban végzi el, és kinyilvánítja szándékát, hogy a reggel 8 óra 8 perckor kezdődő világmeditációhoz kíván energetikailag csatlakozni. Ezen kívül bármikor alkalmazható az az egyszerű, ám annál hatásosabb technika, hogy elképzeljük, ahogy ez a halaf cserépedény a szíriai térség fölött forog, és megtisztítja azt minden negatív, sötét erőtől:A szíriai konfliktus valódi okkult oka a szíriai istennői energiaörvényért folyó harc, amely az egyik legfontosabb kulcspont a bolygó energetikai hálózatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése