2017. április 26., szerda

Rezgésszinted emelése a Tiszta Fehér Világosság Fényoszlopa által + Egyesülés az Én Vagyok Jelenléttel

Cobra legutóbbi helyzetjelentésében beszámolt a felszíni fénymunkások és fényharcosok elleni, skaláris és irányított energiafegyverekkel végrehajtott támadások csúcsra járatásáról: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/04/helyzetjelentes.html

"Ezeket a fegyvereket az egész világon használják a cabal ügynökei, ezzel kínozva a civil lakosság egy részét" - írta Cobra, és ne legyen kétségünk: itt rólunk van szó. Ez emberiesség elleni bűntett, és ahogy a fönt hivatkozott jelentésben is olvasható, a Fény erői megtették, ill. megteszik a szükséges ellenlépéseket, azonban ránk, a bennünk rejlő erőre is szükség van a helyzet megoldásához. Ismét Cobra megfogalmazásával élve:

"Jelenleg az a legfontosabb, hogy a Fénymunkások és Fényharcosok behívják és lehorgonyozzák a Fényt, amennyire ez emberileg lehetséges, bár teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy már a végletekig tesztelve vagyunk. Itt található egy nagyon jó és hatékony módja annak, hogy hogyan tegyük ezt meg:

https://higherdensity.wordpress.com/tag/merging-with-i-am-presence/
"
Az alábbiakban e módszer leírását közöljük magyar nyelven (fordította: Len Névte).

Cobra a következőkkel zárta jelentését:
"Egyesített tudatosságunk át fogja alakítani ezt a helyzetet, ahogy ez már számtalanszor megtörtént.
A Fény (avagy VILÁGosság) győzelme!"


Fordítói megjegyzés: mivel az alábbiakban többször is előjön, itt érdemes szólni pár szót a Fény és a Világosság fogalmáról. A magyar valóban egy mélyen metafizikus nyelv, ahogy azt a világosság, illetve a világ szavunk is jól példázza: nem csak fényt jelent, de a teremtést, a teremtett világot is, sőt a Fény (ha úgy tetszik, a Forrás Fénye) és a Világ egységének gondolatát is magában hordozza. "Világnak világa..." - a Fény Világa/a Világ Fénye. A Világosság tehát nemcsak fényességet, de egységet, egységességet is jelent.
Viszont attól, hogy különleges nyelv birtokában vagyunk, még nem érdemes különbnek gondolnunk magunkat mindenki másnál, hiszen ahogy a nyelvünk is kifejezi, egyek vagyunk...


Az arkangyal és Deva blogja: Rezgésszinted emelése a Tiszta Fehér Világosság Fényoszlopa által + Egyesülés az Én Vagyok Jelenléttel a Vagyok, Aki Vagyok Trónjánál - 2013.10.02.

"Testvéreim a Világosságban, Mihály Vagyok.

Ahogy végighaladtok a Megvilágosodáshoz vezető ösvényen, úgy találhatjátok, hogy nehézségeket és akadályokat állítanak utatokba, melyek próbára tesznek benneteket. Ez erősebbé tesz majd benneteket és bölcsességet hoz  számotokra. Az akadállyal való szembenézéstől való félelem olyan, mint a záptojás szaga. Akkor tudsz megszabadulni a szagtól, ha megszabadulsz a tojástól. A toporgás, hogy mit és hogyan csinálj, az akadállyal való szembenézés félelme és szorongása lehúz, és csökkenti Fényedet (avagy Világosságodat). A problémák és az akadályok arra szolgálnak, hogy eltérítsék az emberiséget a Fénytől (avagy Világosságtól). Ugyanakkor, az elterelésekkel erősebbé is tesznek. Az eltávolításukra tett erőfeszítéseiddel lendületet veszel, és még elszántabbá válsz, hogy kövesd a Fényt (avagy Világosságot). Minél több Fényt/Világosságot hordasz magadban, annál nagyobb a képességed a jövőbeli elterelések és akadályok kezelésére. Ahogy fejlődsz spirituálisan, méltóvá válsz a nagyobb Világosságra és ezzel együtt jár a képesség minden akadály legyőzésére, meghaladására.

Amikor képessé válsz arra, hogy puszta elterelésként lásd az akadályt, annak eszközeként, hogy hátráltassanak, akkor azt is megláthatod, hogy sem eltéríteni, sem késleltetni nem tudnak. Hogy elérhessétek ezt, megtanítom nektek, hogyan hívjátok be a Tiszta Fehér Világosság Fényoszlopát, hogy kialakuljon körülöttetek.

Ennek az oszlopnak az a célja, hogy megemelje a rezgésszinteteket és segítsen átélni a Forráshoz való kapcsolódást. Ez után a problémák és akadályok már nem tudnak olyan könnyedén eltéríteni, vagy befolyásolni. Az akadályok csak akkor tudnak kedvezőtlenül befolyásolni, ha hagyjátok. Azért hagyjátok, hogy ilyen hatásuk legyen, mert magányosnak, mellőzöttnek, félelmekkel telve és veszteségektől sújtva érzitek magatokat.


Amikor az Oszlop teljesen kialakult és folyamatosan benne vagy, távol tudsz maradni a kudarctól való félelemtől és a magány, szétválasztottság és elutasítottság/elutasítás érzéseitől. Amikor a Világosság Fényoszlopában vagy, kapcsolódsz a Vagyok, Aki Vagyok Kiteljesedett Jelenlétéhez, a Formát Öltött Istenhez. Ez Isten egyéni jelenléte, amely formát öltött, és a valóság (Világ) tizenharmadik dimenziójában lakozik. A Tizenkettedik Csakrádon keresztül képes vagy kapcsolódni e dimenzióhoz és megtapasztalni a Vagyok, Aki Vagyok kiteljesedett jelenlétét azáltal, hogy összeolvadsz és egyesülsz vele.

Ez talán a legfontosabb lépés az Eredeti Isteni Tervünk tökéletességéhez való visszatérésben. Az Pompás Terv Isten eredeti szándéka szerint megengedte volna, hogy kapcsolódva maradjatok Istenhez és a Tiszta Fehér Fényhez (avagy Világossághoz), mindig és minden körülmények között. Így nem létezhetett volna a szétválasztottságtól, vagy a magánytól való félelem. A Vagyok, Aki Vagyok Kiteljesedett Jelenlétét, amit az Én Vagyok Jelenlétként, vagy egyszerűen az Én Vagyok-ként is ismernek, úgy is nevezik, hogy a Mágikus, Ragyogó, Tündöklő, Győzedelmes Jelenlét.

Ahhoz, hogy megváltoztasd az energiát magadban és magad körül, és hogy felemeld rezgésedet a Fensőbb Fényhez (avagy Világossághoz); minden reggel, ahogy felkelsz, szólítsd a Tiszta Fehér Világosság Fényoszlopát, hogy alakuljon ki körülötted. Lépj be a Világosságba, menj, és egyesülj az Én Vagyok Jelenléttel. Ezt végezd el újra este, mielőtt elalszol.

Meditáció a tiszta Világosság befogadásához és megtartásához
és az Én Vagyok Jelenléttel való egyesüléshez


Ezennel egy módszert kínálok nektek a rezgésszintetek Fensőbb Fénybe/Világosságba emelésére, és arra, hogy mindig védve maradjatok az Én Vagyok Tiszta Fehér Fényében/Világosságában. Most végy egy mély levegőt és ülj, vagy feküdj le kényelmesen, hogy elkezdhessük ezt a meditációs gyakorlatot.

Mondd ki a következő invokációt:

"Szólítom a Tiszta Fehér Világosság Fényoszlopát, hogy ereszkedjen le rám, és alakuljon ki körülöttem. Szólítom a Vagyok, Aki Vagyok Jelenlétét. Kérem a Vagyok, Aki Vagyok Jelenlétet, hogy csatlakozzon hozzám, és egyesüljön velem."

Először nehéznek, kényelmetlennek érezheted a változást, vagy inkább váltást a saját energiameződben. Fontos, hogy tarts ki, és továbbra is kérd a Világosság Fényoszlopát, hogy vegyen körbe. Előfordulhat, hogy a rezgésed annyira lelassult, hogy a Vagyok, Aki Vagyok Jelenléte nem tud elérni téged. Ez azért van, mert létezik az energia vibrációjának egy olyan alacsony szintje, ahová nem ér el. Ezért szükséges megemelned a saját rezgésedet egy olyan frekvenciára, ahonnan már elérhető a Jelenlét. A Világosság Fényoszlopa meg fogja emelni a vibrációt körülötted. Ahogy benne állsz, az alacsonyabb rezgések szétoszlanak és elkezdesz egyre több Fényt/Világosságot és Energiát összegyűjteni.

Kérd a Világosság Fényoszlopát, Fényhengerét, Fényalagútját; nem számít, hogyan nevezed; a fontos az, hogy vedd körbe magad Fénnyel/Világossággal és engedd, hogy felemelje a rezgésedet. Vizualizáld, ahogy a Jelenlét vár téged e Fényoszlop, Henger, vagy Alagút tetején. Képzeld el, hogy ott van. Hagyd, hogy a szíved meggyőzze az elmédet, hogy ott van. Ezen a ponton, kezdd el mozgatni az energiát fölfelé a fejtetődön található Koronacsakrádon keresztül.
Haladj fölfelé a Világosság Fényoszlopában, a Fensőbb Világosság irányába. Csakrák helyezkednek el a fejed fölött (a nyolcastól a tizenkettes számúig). Vizualizáld, ahogy az energia fölmegy a Nyolcadik csakrádba, megáll, hogy energetizálja azt, majd tovább halad, föl a Kilencedikbe. Ismételd ezt a Tizedik, Tizenegyedik és Tizenkettedik Csakrákkal. Ezen a módon az energia csakráról csakrára haladva éri el a Tizenkettedik Csakrát a valóság (avagy világ) tizenharmadik dimenziójában, a Vagyok, Aki Vagyok Trónjánál. Ott találkozol majd az Én Vagyok Jelenlétével. Az Én Vagyok Jelenlét, amely a formában megnyilvánult Isten esszenciája, a Vagyok, Aki Vagyok Trónján foglal helyet.

Most képzeld el magad, ahogy közelítesz hozzá, hogy találkozz az Én Vagyok Jelenléttel, majd összeolvadj, és egyesülj vele. A Jelenlét éteri teste Tiszta Fényt (avagy Világosságot) áraszt magából. Vibráló fény csillámlik minden irányból. Állj meg, és meditálj ezen, miközben fürdesz az Én Vagyok Jelenlét energiájában.

Minden alkalommal, amikor gyakorlod ezt, egyre magasabb szintű Világosságot leszel képes elnyelni, amíg be nem telít, és akkor elkezdheted megtestesíteni a Vagyok, Aki Vagyok Jelenlétet.

Akkor meghívást kaphatsz, hogy helyet foglalj a Vagyok, Aki Vagyok Trónján és teljesen elnyeld a Világosságot. Amikor azon kapod magad, hogy teljesen összeolvadtál a Jelenléttel, megkérheted, hogy jöjjön veled vissza a testedbe. Ezt három fordulóban csináld.

1. forduló: Találkozol, összeolvadsz és egyesülsz az Én Vagyok Jelenléttel. Hozd magaddal a Jelenlétet, és telítsd el a testedet a Jelenléttel, a fejed búbjától le a talpadig, egészen Földanya magjáig.

2. forduló: Menj föl újra a Világosság Fehér Fényoszlopában, a Vagyok, Aki Vagyok Jelenlétébe; elvegyülve, összeolvadva és egyesülve az Egységben. Hozd le ezt az energia-vibrációt a tested és lényed minden csakrájába, le a talpadig és onnan Földanya magjába.

3. forduló: Menj vissza, föl ugyanúgy, és miután egyesültél az Én Vagyok Jelenléttel, tedd föl kérdéseidet. Mikor végeztél, "fülelj" a válaszokért. A fennmaradó válaszok akkor jönnek majd, amikor szükség lesz rájuk. Hogy újratöltsd a testedet, hozd le a Vagyok, Aki Vagyok egyesült esszenciáját a testedbe.

Praktikus felhasználási módjai e gyakorlatnak: Amikor egy találkozó, vagy csoportos beszélgetés közepén vagy, egy ügyféllel, pácienssel, családtaggal, vagy gyerekkel, és úgy érzed, hogy a szavaid nem kellőképpen áthatóak, vagy elveszíted a fókuszt, kérj elnézést egy percre, amíg összeszeded magad. Menj a mosdóba, ha csak ott lehetsz egyedül. Szentelj egy becses percet az Egységnek, hogy összeszedd magad, és alkalmazd a fönti gyakorlatokat. Először néhány percbe fog telni számodra, hogy végigmenj a lépéseken. Előfordulhat, hogy hosszabb időbe telik, amíg megérzed a hatást. Ahogy gyakorolsz, és megszokottá válnak számodra a lépések, gyorsabban meg fogod érezni a hatást. Elérhetsz egy olyan szintet, ahol a hatás már azonnali.

Hogy visszatérj az Egységbe, és megszabadítsd magad a szétválasztottságtól, először muszáj összeolvadnod és egyesülnöd Istennek azzal az aspektusával, amelynek formája van, a Vagyok, Aki Vagyok Jelenléttel. Isten Ragyogó Jelenléte, mely formát öltött, megjelenhet számodra emberi lényként. Tűnhet kétneműnek, vagy megjelenhet férfiként, vagy nőként is. Ez a te személyes, egyéni tapasztalásod. Ha esetleg nem látod ténylegesen a lényt, érzékelheted a Fény/Világosság villanásait, vagy a nyugalom és béke érzeteit a testedben. Érezhetsz egy meleg, bizsergő érzést, ahogy azt is, hogy visszatértél egy szeretetteljes otthonba.

A Vagyok, Aki Vagyok Jelenléte a te Isteni Jogod. A Vagyok, Aki Vagyok Jelenléte hordozza az Egység esszenciáját, lényegét. Azért fogsz visszatérni az Én Vagyok-hoz, hogy megismerd és felidézd ezt az Egységet. Az Isten-Egyesültség utazása és a Megvilágosodás Végső elérése ezen Jelenlét által lehetséges.

Az Én Vagyok Ragyogó Jelenlétében,

Testvéretek vagyok, Mihály. És ez így van.

Részletek a Path to Enlightenment Book I (Ösvény a Megvilágosodáshoz, I. kötet) c. könyvből, The Pillar of Light (A Világosság Fényoszlopa) – 48-60. old.
Több (angol nyelven) itt: http://www.nasrinsafai.com/angels/archangel-michael/
http://archangelsanddevas.wordpress.com/2013/10/02/raising-your-vibration-through-the-pillar-of-pure-white-light-merging-with-the-i-am-presence-at-the-throne-of-the-i-am-that-i-am/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése