2017. május 25., csütörtök

Az Eseményt Támogató Csoportok

Sok bolygót fölszabadítottak az évezredek során, de a Föld nemcsak abban különleges, hogy ez a sötétség utolsó erődítménye, hanem abban is, hogy a megszállás alatt töltött 26 ezer évnek köszönhetően a lakosság nagyon mélyen programozott. Pontosan ezért van szükség ránk, és az alulról szerveződő infrastruktúrára. Én úgy látom, hogy ezek a csoportok egyféle keverékei a spirituális szerveződéseknek és az aktivista csoportoknak, mozgalmaknak.

Fontos, hogy tartsuk a fényt, mozgassuk az energiát, de nagyon konkrét, fizikai feladatok is adódnak, mint a kulcsszemélyek és általában az emberek tájékoztatása, tanácsadás, vagy problémamegoldás (pl. élelmiszerellátás biztosítása) az Esemény idején, illetve egyfajta példamutatás a kritikus első napokban, hetekben. Ez utóbbiak komoly felkészülést, stratégiai tervezést igényelnek.  Szükséges  létrehoznunk azt a szerveződést, ami ezt az egészet koordinálni tudja majd.

Cobra olyasmit is mondott, hogy az alulról szerveződő infrastruktúrának a Rózsa Rendje csoportok képviselik a nőies aspektusát, az Eseményt Támogató Csoportok (ETCs-k) pedig a férfias aspektust. Az Esemény idején előbbiek szerepe lesz az energiák harmonizálása, utóbbiaké inkább (de nem kizárólag) a fizikai cselekvés. Fontosnak tartom, hogy harmóniát teremtsünk a két aspektus között, az egyes csoportokon belül is.

"Légy Te a Változás!"
Amit érdemes tudni az Eseményt Támogató Csoportokkal kapcsolatban

Az a dolgunk most itt, hogy megteremtsünk egy szabad társadalmat, hogy segítsünk az embereknek növekedni és a megfelelő dolgot tenni, és hogy egyesített arcvonalként álljunk együtt. Azt akarjuk, hogy az összes ember felkeljen és kiálljon magáért, mindannyian, mint vezetők. Mindenki képes önmaga vezetője lenni. Nem kell egyetlen egységre támaszkodniuk, ami a tömegeket irányítja. Saját magukra érdemes támaszkodniuk, közösségük szívére, hogy szeretettel és együttérzéssel álljanak ki magukért. Képesek megoldani ezeket a problémákat békésen, háborúk nélkül. Nincs szükség háborúkra, csak arra, hogy hallassák a hangjukat. Az embereknek ki kell állni magukért, mert ha nem teszik meg, itt olyanok a törvények, hogy csöndben beleegyezünk mindenbe, ezt nevezzük hallgatólagos beleegyezésnek. Ha nem hallatjuk a hangunkat, ezek az emberek elnyomnak minket addig, amíg nem teszünk ez ellen valamit. Mivel senki nem tesz semmit, ezért vagyunk itt, hogy változást hozzunk. Hogy megpróbáljuk megtanítani az embereknek, amit régen tudtak, de ebben a társadalomban elfelejtették.

A társadalom programozása elfelejttette az emberekkel, hogy kiálljanak magukért. Letörte az akaraterejüket, letörte az elszántságukat. Annyira belenevelték az emberekbe a rabszolgaságot, hogy nem ismernek mást. Mint amikor egy állatot bezárnak egy ketrecbe, ott nevelkedik és amikor először nyitjuk ki a ketrec ajtaját, fogalma sincs, mit tegyen. Eddig csak a ketrecet ismerték. Félnek kilépni a ketrecből a Fénybe, a fűre, a zöld mezőkre.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk az embereknek megtenni az első lépéseket a ketrecből a napfényre, hogy végre megtanulják, hogyan legyenek szabadok, és hogyan álljanak ki magukért.”

(A’drieiuous, plejádi önkéntes)
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/12/a-plejadi-interju-cobra-val-es.html

Mindig így volt, hogy a történelem során csak nagyon kis csoportok vittek végbe valódi változást a bolygó sorsában: tudósok, művészek, bankárok. Ebben a teremben elég ember van jelen ahhoz, hogy örökre megváltoztassa a bolygót. Egy ember, aki használja a Szabad Akaratát, sokkal erősebb, mint 1 millió "alvó" ember. Az alapvető víziónk ugyanaz, annak ellenére, hogy mindannyian különbözőek vagyunk.” (Cobra)
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/07/felemelkedes-konferencia-osszefoglalo_11.html


„Az Esemény a kompressziós áttörés pillanata. A kompressziós áttörés akkor következik be, amikor a bolygó felszíne felett és alatt lévő Fény Erők találkoznak középen – vagyis a bolygó felszínén.(…)
Az Esemény pillanatában tulajdonképpen nagyon sok minden történik egyszerre. Ekkor fogják a Fény Erői átvenni az irányítást a tömegmédia felett és ekkor fognak információkat kibocsátani a földönkívüliek közreműködéséről, a Cabal bűneiről, a fejlett technológiákról, egyszóval ez lesz a TELJES NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL. Legalábbis ez is része ennek. A másik része pedig a Cabal letartóztatása és a pénzügyi rendszer újraindítása, amit a Keleti Szövetség már nagyon régóta készít elő. És persze fokozatosan haladunk előre az első kapcsolatfelvétel felé, ami valójában egy hivatalos kapcsolatfelvétel lesz a földi civilizáció és a galaxisban létező más pozitív földönkívüli fajok között. Az Esemény lesz a kezdőlökés, aminek során kezdetét veszi ez a folyamat.

És természetesen ott van még a galaktikus központi nap pulzálása is. A galaktikus központi nap egy élő entitás és alkalmanként ennek a pulzálásnak az energiája összhangba kerül a globális tudatosságunkkal, illetve ennek a tudatosságnak, felébredettségnek a szintjével. És amikor a kompressziós áttörés bekövetkezik, a tudatosság szintje elég magas lesz ahhoz, hogy képes legyen fogadni a galaktikus központ megnövelt energiapulzálását. (…)
A nem fizikai síkon érzékelni lehet majd egy nagy hullámát vagy villanását az Isteni energiának és fénynek, amely a Galaktikus Központi napból fog a bolygó felszínére érni. Ez a Napból érkező speciális fény vagy villanás áthatol a Földön, és az emberiség egészén. Nyugalmat fog árasztani az emberek felé a szeretet energia fényében, és véget vet a kettősségnek. Ilyen nagyszerű és erőteljes energia eddig nem volt látható, vagy érezhető a Földön. Mindenki tudni és érezni fogja a Földön, hogy valami történt. Ez még számunkra is meglepetés lesz, mikor meg fog történni. Ilyen még nem történt ezelőtt. Egyáltalán nem lesz ijesztő, inkább egy nagyon pozitív esemény.” (Cobra)
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/06/az-esemeny-1-resz.html
https://prepareforchange.coeo.cc/
A képre kattintva elérhető a közösségi kapcsolatteremtés felülete
„A Fényerők azt kérték,hogy alakuljanak Esemény támogató csoportok a felszínen. 

Ezek a csoportok lesznek a Fény hálózatának a  fő csomópontjai az Esemény ideje alatt, ami stabilizálja az átmenetet. Az Esemény előtt ezek a csoportok fogják tartani a Fényt a bolygón, és felkészíteni tagjaikat. Az Esemény után ezek a csoportok fogják tájékoztatni az emberek tömegeit az átmenetről, és tanácsokat adni.

Az Eseményt támogató csoportoknak minden országban szükséges létrejönniük.
Útmutató a csoportok létrehozásához:

1. Minden támogató csoportnak szükséges találkoznia fizikailag, vagy virtuálisan. 
2. Javasoljuk, hogy minden támogató csoport működjön együtt a heti felszabadító meditációban. (…) A legjobb időpont a találkozásra minden héten vasárnap. 
3. Javasoljuk minden Esemény támogató tagnak,hogy vitassák meg a saját felkészülésüket, és aktívan keressék a módjait, hogyan járulhatnak hozzá az átmenethez. Az Esemény támogató csoportok tagjai is csatlakozhatnak a reneszánsz, a technológiai, pénzügyi, vezetői, a gyógyítói és a média munkacsoportokhoz.” (Cobra)
http://www.fenyorveny.hu/2013/07/cobra-esemeny-tamogato-csoportok.html

A Rózsa Rendje (Sisterhood of The Rose) csoportokról, az ETCS-k párjairól
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/10/rozsa-rendje.html


Készülj a Változásra! (PFC) *** Az Esemény utáni cselekvési terv (kivonat)

-
Közösségi Vezetők Tájékoztatójának terjesztése
„Juttassátok el a Helyi közösségi vezetők rövid tájékoztatóját előbb a polgármesterhez, önkormányzati képviselőkhöz, rendőrséghez és tűzoltósághoz, majd folytassátok a sort mindazon személyekkel, akik vélhetően a legnagyobb felelősséggel bírnak a lakosság tájékoztatásában, a közösségi erőforrások irányításában, hogy a szükséges készletek és szolgáltatások fennakadás nélkül, folyamatosan el legyenek látva az elosztói rendszeren keresztül, valamint a gyülekezésre használt közterületek biztosításában. (…)

Bízzátok meg az Eseményt Támogató Csoportok felkészült és kiegyensúlyozott tagjait, hogy összefogva, személyesen lássák el a közösségi vezetőket (polgármestert, rendőr-, tűzoltóparancsnokot) további részletekkel. (…) Juttassátok el a Helyi vezetők rövid tájékoztatójának másolatait a közműszolgáltató cégekhez, élelmiszerboltokba, kórházakba, iskolákba és a helyi vállalkozókhoz.”

-          „Project Viral” – „Futótűz Projekt” (információk terjesztése a közösségi médiában)

-          Az emberek tömegeinek tájékoztatása a média fősodrán keresztül (Lásd: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/03/keszulj-valtozasra-media-akcioterv-az.html)

-          Önkéntes csoportok fölállítása
      „Lépjetek kapcsolatba az összes ismert, helyi vészhelyzetkezelő csoporttal, a környezetvédelmi, politikai és egyéb civil társadalmi szervezetekkel, aktivista csoportokkal egyetemben és kérjetek tőlük segítséget.
 Tegyétek közzé, hogy azonnali szükség van különféle önkéntes bizottsági tagokra, kezdjétek el az új tagok regisztrálását és lássátok el őket kellő iránymutatással, képzéssel, támogatással.

A létrehozandó önkéntes fókuszcsoportok valószínűsíthető listája (kivonat):

- élelmiszer- és vízellátás biztosítása,
-  közműszolgáltatók, kórházak, élelmiszerboltok személyzetének támogatása,  
- az összes, már meglévő helyi önkéntes, karitatív és aktivista csoport koordinálása és mozgósítása
- átmeneti menedékhelyek fölállítása a hajléktalanok számára (szolidaritás, törődés demonstrálása, mint az új paradigma megnyilvánulása: szó szerint senkit sem hagyunk az út szélén),
- közösségi találkozók és közösségi étkezések („ki mit hoz”, avagy „kőleves” alapon),
- élelmiszerbankok, a rászorulókhoz élelmiszert eljuttató csoportok, időseket, fogyatékkal élőket, hajléktalanokat támogató csoportok
- cserebörzék,
- veszélyelhárító és konfliktusmegoldó csapatok,
- helyi polgárőrség,
- lelki traumák feldolgozását segítő gyógyászati központok,
- képzések, tanácsadás,
- stresszoldó, közösségi művészeti rendezvények, inspiráló, lélekemelő programok (pl. művészetterápia, közösségi terek közös rendbehozatala, „gerillakertészkedés”, közösségi vetítések, zenei, színházi v táncelőadások stb. )
- spirituális útmutatást nyújtó csoportok,
- a tervek, projektek előkészítését és kivitelezését támogató szellemi műhelyek.
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/12/keszulj-valtozasra-az-esemeny-utani.html


A legfőbb akadály, ill. fenyegetés minden szerveződésre, közösségre, mozgalomra nézve: az elmeprogramozás és a Fátyol. A legjobb szándék ellenére is mindannyian ki vagyunk téve ezeknek a hatásoknak, ezért érdemes szem előtt tartani a következőket:

„Az éterikus és asztrális síkokon a drákonidák tartják karban azt a mesterséges intelligencia rendszert, amely működteti a Mátrixot. Egy riasztó rendszer van beépítve, így ha egy felébredt egyén a Fényével rést üt a rendszeren, a drákonidák küldenek egy reptilián rabszolgaharcost, hogy nyomás alá helyezzék az illetőt a pszichológiai gyengeségeire fókuszálva, ezáltal lecsökkentve a vibrációját és befoltozva a lyukat. Ugyanakkor ezek a Reptoid rabszolgaharcosok folyamatosan befolyásolni próbálják az elméjét és érzelmeit a földi embereknek, hogy akadályozzák a spirituális fejlődésüket és elnyomják a szabadság iránt való küzdelmüket. Ha ez nem elég, akkor amőba-szerű lényeket küldenek, akik extra nyomás alá helyezik az egyént. Az összes ilyen negativ lény a torzult téridő struktúra gyűrődéseiben bújik meg.

Az erejüket a félelemből és a rejtett elnyomásból nyerik. Minden erejüket elvesztik a fénnyel, igazsággal, bátorsággal szemben.
Ha tisztában vagyunk a helyzettel anélkül, hogy félelmet éreznénk, a tudatosságunk fénye kijavítja a téridő struktúra torzulásait és minden ilyen negatív lény eltávolításra kerül az asztrális és éterikus síkjairól a Földnek.

A fátyolt létrehozó technológia eltorzítja az idő-tér struktúrát, és amellett, hogy távol tartja a pozitív fajokat, a Fátyolnak van egy olyan funkciója, hogy programozza / újraprogramozza az embereket és benntartja őket a reinkarnációs ciklusban, amiből így nem tudnak kiszabadulni. Íme néhány a legfőbb programok közül, amelyekkel az emberi testbe reinkarnálódott embereket manipulálják (vastagon kiemelve a szerveződés szempontjából kulcsfontosságú elemeket – a szerk.):

1. A tudatosság csökkentése és az emberi fénytest/Mer-Ka-Ba deaktiválása
Ezt a programot éterikus ún. állóhullám rezonancia technológiával tartják fenn.

2. A szabad akarat és a pozitív kezdeményező erő blokkolása.
Ezt a programot éterikus infrahang technológiával tartják fenn. Ennek a hangnak egy része lecsapódik a fizikai síkon is és néhány ember hallja mint egy ilyen nagyon alacsony frekvenciájú zümmögést. Az infrahang bizonyos központokat blokkol a fizikai agyban és akadályozza a pozitív kezdeményező erőt. Ez a hang az oka annak a szokatlan fáradtságnak, amelyet sokan tapasztalnak bármiféle érthető magyarázat nélkül.

 3. Az intelligencia csökkentése.
Ezt erős mágneses terek előidézésével érik el az éterikus agyban illetve az éterikus és a fizikai agy közötti membránban és ez megzavarja a gondolkodási folyamatot. Ennek a programnak eredménye ködös emlékezet, feledékenység és koncentrációhiány.

 4. Diszharmónia előidézése az emberi kapcsolatokban.
Ezt az éterikus test csakráinak a befolyásával érik el illetve disszonáns vibrációs frekvenciák előidézésével az “aurikus burok” (spirutális egyéniség) felé, ismételten infrahangok által. Ennek a programnak az eredménye a szexualitás és a szeretet mesterséges elválasztódása, a szív bezárulása, az elme túlműködése és a férfiak és nők közötti egyensúly megbomlása.

 5. Szegénység növelése.
Ezt hologramok/képek az éterikus agyba történő vetítésével érik el.

6. Szubkultúrák megosztása.
Ez a program a különböző szubkultúrákat bizonyos, ellentétes éteri holografikus képekkel célozza meg, és így megosztottságot hoz létre köztük.

 7. Mohóságra, elhízásra hajlamosítás.
Ezt bizonyos képeknek az éterikus agyba történő vetítésével érik el.

 8. A mindent-látó szem.
Ez egy kémprogram ami az éterikus síkról működik és a fizikai lények aktivitását megfigyelés alatt tartja és beszámol róla az Arkhónoknak.

 9. Implantátumok.
Ezek a nem-fizikai implantátumok eltávolítják az emlékét a korábbi inkarnációknak és ez jelenti a fő okát annak, hogy nem emlékszünk az elmúlt életeinkre, illetve az Arkhónokra, akik uralják a bolygót. Az implantátumokat némiképp költőien a “felejtés fátylának” nevezik.” (Cobra)

"A problémák és az akadályok arra szolgálnak, hogy eltérítsék az emberiséget a Fénytől. Ugyanakkor, az elterelésekkel erősebbé is tesznek. Az eltávolításukra tett erőfeszítéseiddel lendületet veszel, és még elszántabbá válsz, hogy kövesd a Fényt. Minél több Fényt/Világosságot hordasz magadban, annál nagyobb a képességed a jövőbeli elterelések és akadályok kezelésére. Ahogy fejlődsz spirituálisan, méltóvá válsz a nagyobb Világosságra és ezzel együtt jár a képesség minden akadály legyőzésére, meghaladására.

Amikor képessé válsz arra, hogy puszta elterelésként lásd az akadályt, annak eszközeként, hogy hátráltassanak, akkor azt is megláthatod, hogy sem eltéríteni, sem késleltetni nem tudnak."

https://2015attores.blogspot.hu/2017/04/en-vagyok-jelenlet.html

A már megalakult csoportok gyűjtőoldala: http://etcs-magyarorszag.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése